CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Retete culinare

E cald...racoreste-te cu un profiterol!

E cald...racoreste-te cu un profiterol! Desi vara este cel mai asteptat anotimp din timpul anului, atunci cand in sfarsit vine ne daruieste momente in care am dori sa ne cazam grabnic la…hotelul de gheata! Nu avem multi aceasta posibilitate, asa ca preferam calea cea mai simpla: degustarea unei inghetate gustoase. Ce zici de un profiterol?Profiterolul este unul din cele mai cunsocute deserturi inghetate. Nu i se stie exact originea, dar s-ar parea ca denumirea si-a luat-o din limba japoneza, preluata ulterior de catre francezi. Se cunosc mai multe tipuri de preparare a profiterolului, dar pentru inceput iti dau reteta cea mai simpla, ca sa-ti astamperi pofta:-    cumpara mini-choux-uri proaspete, de la cofetarie-    cumpara inghetata de calitate-    ai nevoie si de frisca-    si sos de ciocoltata-    plus: fructe de sezon, taiate sau rupte ca pentru salata de fructe-    crema de vanilie, de obicei preparata ca pentru…


Deserturi care nu ingrasa

Deserturi care nu ingrasa Cand simti nevoia de dulce, fac pariu ca iti cumperi o ciocolata si o mananci pe toata! Si cum nevoia de dulce iti da tarcoale aproape in fiecare zi, ai toate sansele sa intorci acul cantarului in defavoarea ta! Este important sa ai grija de silueta ta, asa ca iti voi dezvalui cateva trucuri pentru a putea sa-si satisfaci nevoia de zaharuri, dar fara sa-ti pui in pericol frumusetea:•   Mananca migdale, sau fructe confiate - in felul acesta impusti doi iepuri dintr-o lovitura: iti aduc aportul de zaharuri dupa care tanjesti, dar si un minim de fibre, atat de benefic organismului!•    Budinca din seminte de Chia - acest desert iti aduce un plus minunat de vitamine si minerale, in timp ce indicele glicemic este la cote foarte mici. Mod de preparare: este foarte simplu- iti trebuie un pahar de lapte,…


Salata usoara de vara

Salata usoara de vara   Pentru ca traim in era poluarii, a bolilor de tot felul si a catastrofelor natural, avem nevoie sa mancam cat mai sanatos, sa tinem cont de ceea ce mancam si cum mancam. Eu am sa va propun o reteta de salata usoara de vara si in acelasi timp sanatoasa si satioasa. Avem nevoie de urmatoarele: -3-4 rosii; -2-3 castraveti; -1 ardei gras rosu; -1 ardei gras galben;-1 ceapa rosie; -1 salata verde;-1 salata rosie;-100 g masline;-170 g ton in ulei;-2 oua fierte;- 300 g cascaval;-200 g sunca presata;-ulei de masline; -sare si zeama de lamaie. Se spala bine bine salata si se rupe cu mana, apoi se toaca sunca si cascavalul cubulete, oualele se fierb si se taie si ele bucatele, legumele se taie si apoi se pun in castron, se adauga maslinele si tonul, la sfarsit punem ulei de masline, sare, piper si…


Retete de pasca pe gustul tuturor

Retete de pasca pe gustul tuturor   Pasca cu stafide Indrediente pentru aluat: 3 oua, 200 ml lapte, 500 g faina, 1 pliculet drojdie uscata, 100 ml ulei, 100 g zahar, coaja rasa de la o lamaie. Ingrediente pentru umplutura: 750 g branza de vaci, 5 oua, 100 g unt, 150 g smantana, 60 g gris, 90 g faina, 200 g zahar, 5 oua, 1 lingurita esenta de vanilie, 150 g stafide, 2 linguri de rom, 3 linguri lapte, coaja rasa de la o portocala sau lamaie.Mod de preparareSe pregateste maiaua. Aceasta se obtine din drojdie, o lingura zahar si putina faina, care se acopera cu lapte. Lasam sa dospeasca si in acest timp punem stafidele la muiat in 3 linguri lapte si rom. Dupa ce a inceput sa lucreze drojdia, turnam maiaua peste faina si pe rand adaugam ouale.Se pun apoi laptele, zaharul, uleiul si…


Retete speciale pentru masa de Paste

Retete speciale pentru masa de Paste   Conform traditiei, vedeta culinara a Pastelui este carnea de miel. Pastrand obiceiul, va propun o reteta delicioasa si inedita pentru anul acesta: Miel in sos de iaurtAi nevoie de: un kilogram de carne de miel, poate fi pulpa sau muschi, jumatate de kilogram de iaurt proaspat (daca nu gasesti in piata cumpara de la Napolact), doua legaturi de marar, sare, doua linguri de faina, piper, 100 grame de unt.Ce trebuie sa faci: cureti carnea si o tai bucati. O rumenesti in tigaia in care, in prealabil, ai pus untul si l-ai topit bine. Adaugi un pahar de apa, cand carnea a prins culoare, pui sare si o lasi la inabusit timp de 25 de minute.Separat, amesteci faina si iaurtul pana obtii o pasta subtiata. Mararul il toci fin.Cand carnea este fiarta, adaugi pasta pe baza de iaurt preparata si…


Strudel cu dovleac

Strudel cu dovleac   Un strudel de post, fraged, aromat, gustos, cu o umplutura de dovleac delicioasa! INGREDIENTE Aluat: 10 linguri ulei;7 linguri apa minerala;1 lingura otet;1 lingurita praf de copt;1 lingura zahar;200 g faina. Umplutura: 1 cana dovleac ras;2 linguri ulei;4-5 linguri zahar;1 lingurita scortisoara. PREPARARE Intr-un vas se pun 3 linguri ulei si 2 linguri faina; se aseaza vasul pe foc si se lasa pana se obtine un sos gros, amestecand continuu. Restul de faina se pune intr-un bol, se face o adancitura in mijloc si se adauga apa minerala, restul de ulei, otetul si praful de copt. Se framanta bine. Aluatul obtinut se intinde in foaie foarte subtire si se unge cu sosul din ulei si faina; se ruleaza si se lasa la rece 2 ore. Dovleacul se caleste impreuna cu uleiul si zaharul pana se inmoaie si scade toata…


Prajitura cu visine

Prajitura cu visine Ingrediente Blat: 3 oua, 100 ml ulei, 200 g faina, 100 g zahar tos, 1 lingura coaja de lamaie, 1 plic praf de copt.Crema: 1 plic budinca de vanilie Dr.Oetker; 250 ml frisca vegetala; 200 g zahar; 100 ml lapte; 2 linguri nuca de cocos; 200 g visine; 1 plic gelatina Jelee; 1 plic jelee transparent dr.Oetker; 100 g zahar tos; 100 g visine pasate; 100 ml apa plata.Ornare ciocolata alba, topping de ciocolata. Preparare Blat: - se bat cu mixerul albusurile, cam 2-3 minute, apoi adaugam 150 g zahar si se bat pana cand albusurile devin o bezea tare;- galbenusurile se amesteca cu restul de 50 g de zahar si se bat pana isi dubleaza volumul si se albesc;- turnam usor uleiul si amestecam pana la incorporarea lui in galbenusuri;- in albusurile batute adaugam galbenusurile, faina, coaja de lamaie…


Retete usoare, de primavara

Retete usoare, de primavara   Bucura-te de beneficiile nenumarate ale verdeturilor de primavara, preparand cateva retete usoare – dar foarte delicioase! Spanac cu ou Ingrediente: 4 legaturi de spanac; 2 oua; 1 ceapa; 2 catei de usturoi; suc de rosii; sare dupa gust. Mod de preparare: - se pune apa la fiert; intre timp se curata spanacul, se spala bine, se taie si se pune in apa fiarta; -    se lasa 5 minute, apoi se scoate din apa si se lasa la scurs; -    se taie ceapa si se caleste cu uleiul de masline; se adauga o cana de apa de la spanacul fiert; -    se pune ceapa, impreuna cu usturoiul zdrobit si sucul de rosii peste spanac; -    se lasa pe foc 5 minute. Se serveste cu ouale ochiuri sau facute in apa fiarta.   Ciorba de urzici Ingrediente:1/2 kg urzici; o ceapa…


Reteta de mucenici deliciosi

Reteta de mucenici deliciosi De cum a venit martisorul, mintea mea a si plecat cu gandul la mucenicii de pe 9 martie. Stiu ca e inca devreme, dar trebuie pregatiti pe indelete si asteptati cu drag. O familie mare, in care toti sunt fani mucenici, inseamna si cheltuiala multa. Si, pentru ca e criza, e primul an in care am facut "opturi" in casa. Am luat un bol mai mare si am bagat niste faina de la mamaie in el, si apoi am contopit-o cu apa calduta si sare pana ce am scos la iveala o coca potrivit de tare.Daca vreti cantitati, atunci la 250 gr de faina cotizati cu un varf de cutit de sare (ca sa nu se lase cu tensiune) si 120-120 ml de apa (asta depinde de calitatea fainii). Intindem o foaie de 4 -5 mm grosime si ne sechestram…


Prepararea mucenicilor in functie de zona

Prepararea mucenicilor in functie de zona Pe 9 martie se vor sarbatori, ca-n fiecare an, cei 40 de Mucenici (Sfinti mucenici ce au fost jertfiti pentru credinta lor). Gospodinele vor pregati mucenici pe care-i vor  servi in familie si prin vecini. In functie de ziecare zona a tarii, mucenicii sunt preparati diferit. In Moldova, se prepara un aluat dospit din care se formeaza figurine in forma de 8, ca o spirala, se ung cu ou pe deasupra, se pun intr-o tava unsa cu unt si se baga la cuptor. Dupa ce s-au rumenit se dau cu miere si se tavalesc prin zahar si nuca.In Muntenia si Dobrogea, se face un aluat nedopsit (adica nu se lasa la crescut), tot in forme de 8 sau cerculete, dar micute. Se tavalesc prin faina si se pun in apa la fiert. Cand apa a dat in clocot si mucenicii…


Prajitura cu ciocolata

Prajitura cu ciocolata Ingrediente blat: 5 oua 2 albusuri 120 ml lapte 50 ml ulei 150 g zahar 150 g faina 30 g cacao neagra 10 g praf de copt vanilie Ingrediente crema: 250 g unt 150 g ciocolata neagra 100 g ciocolata cu lapte 150 g crema de alone (finetti / nutella) 100 ml frisca Ingrediente glazura: 120 g ciocolata neagra50 g unt 50 ml frisca lichida / lapte Ingrediente decor: zmeura/capsuni ciocolata alba bombonele ciocolata Mod de preparare Blat: se incinge cuptorul la 180 grade C. Ouale se separa. Intr-un vas se bat spuma tare, cu un praf de sare, cele 7 albusuri. Se lasa deoparte. Galbenusurile se freaca cu zaharul pana devin cremoase, apoi se adauga laptele si uleiul si se omogenizeaza bine. Intr-un castron se cerne faina, cacaua si praful de copt si se amesteca bine. Amestecul uscat se…


Crap dobrogean umplut cu ciuperci

Crap dobrogean umplut cu ciuperci Ingrediente: 1,200 kg crap 0,500 kg ciuperci 40 gr patrunjel (frunze) 100 gr rosii piper, sare (dupa gust)80 gr orez0,100 l ulei 40 gr marar 0,100 kg ceapa 0,150 l vin alb Mod de preparare: -    pestele se curata de intestine si de solzi, se spala si se umple cu : ceapa taiata fideluta si calita in ulei, ciupercile taiate felioare si calite, verdeata tocata, sare, piper si orezul fiert dinainte;-    se leaga pestele cu cozi de telina, se da cu praf de sare pe deasupra si se pune in tava impreuna cu restul de ulei ramas de la calirea cepei si a ciupercilor;-    inainte de a se baga la cuptor se adauga feliile de rosii si cand pestele este aproape gata se adauga vinul. Recomandare: Se serveste fierbinte sau rece , cu sosul deasupra. Pofta buna:)      


Supa de mazare uscata

Supa de mazare uscata Ingrediente: 0,300 kg mazare uscata 0,200 kg cartofi 0,200 l lapte 30 gr sare 150 gr ceapa 80 gr unt patrunjel piper dupa gust Mod de preparare: -    se alege mazarea, se spala si se pune la muiat in apa calda 8-10 ore, dupa care se da la fiert intr-o oala de 2 l de apa calda cu sare;-    legumele curatate si spalate se taie marunt si se adauga la supa;-    cand totul este bine fiert se pun: sarea, piperul , untul si laptele. Se mai lasa la clocot mic 5 minute. Recomandare: Se serveste cu patrunjel verde tocat deasupra.   Pofta buna:)    


Imaginatie

Imaginatie Ingrediente: 1 pachet de biscuiti 400 gr zahar 4 oua mari500 ml laptecoaja rasa de lamiaevanilie 1 kgfriscanuca 1 esenta de rom Se aseaza biscutii intr-o tava si se stropesc cu un sirop facut din esenta de rom, iar intre timp se fac doua creme. Crema de lamaie: -    ouale intregi se freaca, circa 2 minute, cu zaharul (150 gr), coaja rasa fin de la suprafata unei lamai mijlocii, 2 cm baton de vanilie sau 1/2 pachetel de zahar vanilat, pana cand se lichefiaza bine albusul si se formeaza putina spuma deasupra; -    dupa aceea, se adauga treptat, laptele rece, batand mereu cu lingura sau cu telul, pana cand se omogenizeaza compozitia;-    o cratita de 1 l se unge bine cu unt solid la baza si pe margini, apoi se toarna in ea compozitia;-    cratita, asezata intr-o tava cu apa…


Chiftelute crocante din legume

Chiftelute crocante din legume Ingrediente: - 750 g cartofi -  200 g morcovi -  200 g telina radacina -  150 g faina -  100 ml ulei -  50 g unt  -  2 oua -  sare si piper   Mod de preparare: -0   - cartofii se fierb in apa cu sare si se curata de coaj; morcovii si telina se curata, se spala, se introduc in  apa cu sare, se fierb, se scurg; -          - ceapa se curata, se spala si se taie marunt; faina se cerne; ouale se spala sub jet de apa rece; ce  - ceapa se inabusa in 50 ml de ulei si 50 ml de apa; -   - cartofii, morcovii, telina se dau prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa, sare, piper, oua, obtinandu­se o compozitie din care se formeaza chiftelute, care apoi se prajesc pe ambele parti.  …


Spuma de ciocolata ornata cu inimioare delicioase

Spuma de ciocolata ornata cu inimioare delicioase Daca vrei ca partenerul de viata actual sa-ti fie alaturi toata viata, prepara-i aceasta reteta dulce si apetisanta. Ingrediente 1 pachet (150 g)  de crema instant de ciocolata 2 albusuri de ou120 g de zahar5 ml suc de lamaie200 g ciresehartie de copt6 paharele de sticlatrandafiri mici si proaspeti (pentru decorare) Mod de preparare -    prepara spuma de ciocolata potrivit instructiunilor de pe ambalaj;-    pune spuma cu ajutorul unei linguri in paharelele de sticla si lasa la frigider cel putin o ora;-    preincalzeste cuptorul la 110 grade Celsius;-    pentru inimioarele de bezea, bate albusurile spuma;-    adauga zaharul si sucul de lamaie si amesteca pana obtii o spuma groasa si stralucitoare;-    formeaza cu un sprit inimioarele direct pe hartia de copt si coace-le la cuptor pana cand inimioarele sunt rumene si crocante (aproximativ  1 ora);-   pune in fiecare paharel cu spuma…


Bucataria libaneza: salata cu naut

Bucataria libaneza: salata cu naut Una dintre cele mai interesante bucatarii din lume este cea libaneza, combinatiile spectaculoase de condimente, legumele proaspete si plantele aromatice reprezentant elementele de baza.Alege bucataia libaneza daca vrei sa resimti spiritul mediteraneean insumat cu misterul oriental. Astazi va propunem o salata libaneza foarte sanatoasa si hranitoare, pe baza de naut fiert. Mod de preparare: -    puneti boabele de naut in apa rece cu o seara inainte; -    scurgeti apa, fierbeti boabele de naut in alta apa cu putina sare (si o lingurita de bicarbonat) pana se inmoaie (aprox. 2 ore);-    scurgeti boabele de naut si lasati-le sa se raceasca;-    indepartati semintele rosiilor si taiati pulpa in cubulete mici; la fel procedati cu  castravetele si apoi tocati marunt o ceapa rosie;-    ca si plante aromatice aveti nevoie de menta si de patrunjel (fiti generosi, adaugati multa verdeata in salata!);-    adaugati toate…


Ciorba bulgareasca

Ciorba bulgareasca Ciorba bulgareasca este una dintre preferatele mele si o recomand cu multa caldura tuturor celor care vor sa o incerce. Urmand cu exactitate aceasta reteta, va asigur ca veti obtine o mancare pe care o veti mai incerca si cu alte ocazii.   Ingrediente maruntaiele de la 2 pui;1 legatura de zarzavat ;1 ceapa mica;1 lingurita de unt;1 lingura de faina;100 ml smantana;1 galbenus;sare;piper boabe;1 foaie de dafin.   Mod de preparare: -    se prajeste ceapa razuita in unt, impreuna cu zarzavatul taiat fideluta, se presara cu faina si se stinge cu 2 litri de apa;-    se adauga maruntaiele, se condimenteaza si se fierbe, pana cand se inmoaie;-    se freaca galbenusul cu smantana intr-un castron si se toarna in supa fierbinte, amestecand continuu.   Va dorim pofta buna!


B52 flambat

B52 flambat Cocktailul B52 este unul din cele mai cunoscute cocktailuri alcoolice care se serveste in shot-uri, numele venind de la un bombardier american folosit in Razboil din Vietnam si anume US B-52 Stratofortress, probabil si de aici a venit inspiratia de a aprinde shot-ul. B52 un shot delicios si destul de puternic, cum se spune in popor ce este bun nu dureaza mult, asa si cocktailul B52. B52 este un shot stratificat si trebuie sa reprezinte 3 culori: unul negru, unul crem si unul gen chihlimbat. Ingrediente: lichior de cafea;Irish Cream;Triple Sec.Ingredientele se pun cu foarte mare grija cu ajutorul unei ligurite de bar, se toarna primul strat lichiorul de cafea, apoi Irish Cream iar ultimul strat Triple Sec. Dupa ce Triple Sec este incalzit un pic se va aprinde arzand cu o flacara albastra. Dupa aprindere shot-ul se poate bea…


Four Color Coffee

Four Color Coffee Cafeaua nu este doar un element pentru a fi in forma, pentru multi dintre noi este un moment de repaus, de respiro sau un moment petrecut in compania prietenilor sau a familiei. De la clasicul espresso au aparut foarte multe alte tipuri de cafea complicate sau mai putin complicate. Va propun sa incercati Four Color Coffe (Cafea in 4 culori ), o reteta cu care sigur veti reusi sa impresionati, fiind o reteta foarte simpla si la indemana oricui. Aceasta retea de cafea promite o cafea relaxanta cu un gust si un aspect deosebit. Ingrediente: ciocolata;lapte;cafea;spuma de lapte.Punem 4 straturi delicioase: ciocolata, lapte, cafea si spuma de lapte. Se serveste intr-un pahar inalt, transparent si neaparat cu pai pentru a putea amesteca ingredientele.    


Prajitura cu foi de napolitane

Prajitura cu foi de napolitane Facem doua foi din compozitia urmatoare: 4 oua;4 linguri apa;8 linguri zahar; 8 linguri faina.Se bat si se pune compozitia la cuptor. Crema nr. 1 Fierbem 5 galbenusuri pe aburi pana se ingroasa cu 200 de grame de zahar. Separat caramelizam 300 grame de zahar la care adaugam 250 grame de margarina. Amestecam pana se topeste zaharul, dupa care adaugam 250 de grame de nuca macinata. Luam de pe foc si amestecam cu galbenusurile fierte si racite. Aceasta crema se pune intre doua foi de napolitana. Crema nr. 2 Facem o crema fiarta din 4 oua, 8 linguri de zahar, 2 linguri cacao, un plic de cappuccino. Dupa ce s-a racit, o amestecam cu 250 de grame de margarina. Aranjam astfel: - prima foaie - 1/2 din crema nr. 2 - foile de napolitana umplute cu crema nr. 1 -…


Cartofi copti de doua ori

Cartofi copti de doua ori Timp de preparare: 50 de minute (complexitate redusa) Ingrediente: cartofi de marimea unui pumn;slanina afumata;cascaval;unt;lapte;ceapa verde;sare, piper.   Mod de preparare: -    cartofii bine spalati se baga la copt in cuptor;-    intre timp se taie putina slanina afumata marunt si se pune la prajit pana devine crocanta, se scoate afara din tigaie, iar in unsoarea formata se caleste putina ceapa verde;-    cand cartofii sunt copti pe jumatate se scot si la fiecare cartof se taie pe lungime un capac;-    se scobeste miezul cu o lingurita (cu atentie sa nu se rupa coaja), apoi din miezul de la cartofi, putin unt si lapte caldut se face un piure (piureul se face cat timp cartofii sunt fierbinti!);-    se adauga slanina prajita, ceapa verde, sare, piper si se umplu cartofii cu aceasta compozitie;-    deasupra se presara cascaval, dupa care cartofii se dau din…


Reteta inedita de paste cu smantana

Reteta inedita de paste cu smantana Timp de preparare: 30 de minute, complexitate redusa   Ingrediente: 1 punga de paste 1 cutie ciuperci 2 cepe 150 grame smantana 2 lingurite delikat 1 legatura patrunjel verde sare si piper dupa gust.   Mod de preparare: -        -  se fierb pastele cu un varf de cutit sare; -        -   separat se prepara sosul; intr-o cratita se pune la incins putin ulei peste care se adauga ceapa tocata marunt si ciupercile spalate si taiate, daca sunt intregi; -         -  se calesc circa 10 minute amestecand din cand in cand, apoi se adauga  delikatul  si se potriveste de  sare si piper; -        -   cand sosul este gata se da la racit, apoi se adauga smantana; -   - se aseaza pastele pe un platou peste care se adauga sosul, apoi se presara patrunjelul tocat marunt.   Recomandari: -…


Prajitura COCOMAC

Prajitura COCOMAC Blatul: 8 albusuri se bat cu 200 grame de zahar. Se adauga 2 linguri cu faina, 1 praf copt, 50 grame de mac, 150 grame de nuca de cocos. Cand aluatul este batut,  se toarna in tava unsa si tapetata cu faina. Foaia dobos: 2 oua, 2 linguri apa, 4 linguri zahar, 4 linguri faina. Se bate si se pune la cuptor.Crema: 8 galbenusuri se freaca cu 300 grame de zahar, se adauga 2 plicuri de ness, 150 ml lapte si se fierbe pe aburi. Se lasa la racit, dupa care se amesteca cu 300 grame de margarina. Jumatate din crema obtinuta punem peste blat, asezam foaia dobos, ungem cu crema ramasa, iar deasupra ornam cu ciocolata rasa.


Deliciul sultanului

Deliciul sultanului Pentru ca sunt o impatimita a bucatariei orientale in general si a celei turcesti in special, va propun un deliciu al sultanului...Este usor de preparat dar este cam greu...la calorii :) Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: 1 kg de carne pentru gulas 4 rosii carnoase curatate de coaja 4 cepe 1 kg vinete200 g unt2 - 3 foi de dafinsare, piper macinat proaspat400 ml lapte100 g cascaval ras (parmezan) Mod de preparare Carnea se taie in cuburi, rosiile se curata de seminte si se taie cubulete mici, ceapa se taie nu prea marunt. Vinetele se strapung cu furculita in mai multe locuri si se coc la cuptorul incalzit in prealabil, pana se inmoaie. Ceapa se prajeste in jumate din cantitatea de unt, se adauga bucatelele de rosii si foile de dafin, se completeaza cu 3/4 l apasi se prajesc innabusit…