Ciorbe si supe / Ciorba bulgareasca
Ciorba bulgareasca este una dintre preferatele mele si o recomand cu multa caldura tuturor celor care vor sa o incerce. Urmand cu exactitate aceasta reteta, va asigur ca veti obtine o mancare pe care o veti mai incerca si cu alte ocazii.
Ingrediente
maruntaiele de la 2 pui;
1 legatura de zarzavat ;
1 ceapa mica;
1 lingurita de unt;
1 lingura de faina;
100 ml smantana;
1 galbenus;
sare;
piper boabe;
1 foaie de dafin.
Mod de preparare:
- se prajeste ceapa razuita in unt, impreuna cu zarzavatul taiat fideluta, se presara cu faina si se stinge cu 2 litri de apa;
- se adauga maruntaiele, se condimenteaza si se fierbe, pana cand se inmoaie;
- se freaca galbenusul cu smantana intr-un castron si se toarna in supa fierbinte, amestecand continuu.
Va dorim pofta buna!
Articol de: Saloane.ro