CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Garnituri / Cartofi copti de doua ori

Rating:5Voturi: 2 Vizualizari: 8373 Publicat la data: 2011-01-28 Autor: Saloane.ro

Cartofi copti de doua ori

Timp de preparare:

50 de minute (complexitate redusa)

Ingrediente:

cartofi de marimea unui pumn;
slanina afumata;
cascaval;
unt;
lapte;
ceapa verde;
sare, piper.

 

Mod de preparare:

-    cartofii bine spalati se baga la copt in cuptor;
-    intre timp se taie putina slanina afumata marunt si se pune la prajit pana devine crocanta, se scoate afara din tigaie, iar in unsoarea formata se caleste putina ceapa verde;
-    cand cartofii sunt copti pe jumatate se scot si la fiecare cartof se taie pe lungime un capac;
-    se scobeste miezul cu o lingurita (cu atentie sa nu se rupa coaja), apoi din miezul de la cartofi, putin unt si lapte caldut se face un piure (piureul se face cat timp cartofii sunt fierbinti!);
-    se adauga slanina prajita, ceapa verde, sare, piper si se umplu cartofii cu aceasta compozitie;
-    deasupra se presara cascaval, dupa care cartofii se dau din nou la cuptor pana cascavalul se rumeneste putin.

Recomandare:

se serveste drept garnitura - langa gratar sau alte preparate din carne.



Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....