CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Salate / Bucataria libaneza: salata cu naut

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 6091 Publicat la data: 2011-02-08 Autor: Saloane.ro

Bucataria libaneza: salata cu naut

Una dintre cele mai interesante bucatarii din lume este cea libaneza, combinatiile spectaculoase de condimente, legumele proaspete si plantele aromatice reprezentant elementele de baza.
Alege bucataia libaneza daca vrei sa resimti spiritul mediteraneean insumat cu misterul oriental.

Astazi va propunem o salata libaneza foarte sanatoasa si hranitoare, pe baza de naut fiert.

Mod de preparare:

-    puneti boabele de naut in apa rece cu o seara inainte;
-    scurgeti apa, fierbeti boabele de naut in alta apa cu putina sare (si o lingurita de bicarbonat) pana se inmoaie (aprox. 2 ore);
-    scurgeti boabele de naut si lasati-le sa se raceasca;
-    indepartati semintele rosiilor si taiati pulpa in cubulete mici; la fel procedati cu  castravetele si apoi tocati marunt o ceapa rosie;
-    ca si plante aromatice aveti nevoie de menta si de patrunjel (fiti generosi, adaugati multa verdeata in salata!);
-    adaugati toate ingredientele langa boabele racite de naut fiert;
-    faceti un sos compus din: ulei de masline, suc de lamaie, o jumatate de lingurita de boia (dulce si / sau iute), un sfert de lingurita de chimen macinat, putina sare;
-    amestecati toate ingredientele si turnati sosul;
-    amestecati si lasati salata 20 de minute, pentru patrunderea aromelor.

Se serveste ca mezze (antreu), platoul fiind asezat neaparat pe mijlocul mesei, deoarece simbolizeaza comuniunea dintre meseni.


Recomandari:

-    pentru savoare, decorati cu frunze de menta sau de busuioc;
-    aceasta salata este foarte racoritoare si se recomanda a fi consumata la cina.


Pofta buna!

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....