CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Mancaruri / Retete speciale pentru masa de Paste

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 9625 Publicat la data: 2011-04-21 Autor: Andreea Minei

Retete speciale pentru masa de Paste

 

Conform traditiei, vedeta culinara a Pastelui este carnea de miel. Pastrand obiceiul, va propun o reteta delicioasa si inedita pentru anul acesta:


Miel in sos de iaurt


Ai nevoie de:
un kilogram de carne de miel, poate fi pulpa sau muschi, jumatate de kilogram de iaurt proaspat (daca nu gasesti in piata cumpara de la Napolact), doua legaturi de marar, sare, doua linguri de faina, piper, 100 grame de unt.

Ce trebuie sa faci:
cureti carnea si o tai bucati. O rumenesti in tigaia in care, in prealabil, ai pus untul si l-ai topit bine. Adaugi un pahar de apa, cand carnea a prins culoare, pui sare si o lasi la inabusit timp de 25 de minute.
Separat, amesteci faina si iaurtul pana obtii o pasta subtiata. Mararul il toci fin.
Cand carnea este fiarta, adaugi pasta pe baza de iaurt preparata si amesteci cat mai bine, peste care adaugi din nou iaurt. Condimentezi apoi cu sare si piper, si mai lasi pe foc inca maxim 10 minute.
Pasul final: pui mararul, mai lasi 5 minute, si este gata!
Sugestie pentru garnitura: salata verde cu castraveti, salata de castraveti cu usturoi, sau mamaliga.


Nu iti place carnea de miel? Atunci:


Chiftelute din carne de pui


600 de grame de carne de pui, 3 oua, 3 catei de usturoi, o ceapa, 2 felii de paine (doar miezul), 1 lingura de mustar picant, 2 linguri de faina, 100 ml de ulei, 1 lingura de patrunjel tocat, sare si piper.

Cum procedezi?
Pai: treci prin masina de tocat carnea de pui, ceapa, usturoiul si painea. Daca n-ai masina de tocat, atunci fierbi un pic carnea si o toci cat mai marunt (inarmeaza-te deci cu rabdare, sau daca ai robot de bucatarie e si mai bine). Peste tocatura adaugi ouale batute,  mustarul, verdeata tocata, piperul si sarea. Le amesteci bine, cu ambele maini.
Din amestecul obtinut iei cantitati mici, de forma unei lingurite, le treci prin faina si le dai forma rotunda.
Incingi uleiul in tigaia de teflon si prajesti chiftelutele maxim 6-8 minute, dar sa fie uniform prajite, la foc nici mic, nici mare.
Le scoti apoi pe o foaie absorbanta, ca sa se scurga de grasime, si sunt gata de a fi servite.

Pentru decor:
aranjeaza-le pe platouri ornate cu ridichii, ceapa verde, masline, ardei gras, si/sau rondele de cartofi prajiti sau fierti, rosii, branza feta, andive, etc.

Pofta buna si bucate gustoase!

 

 

Articol de: Andreea Minei


Cei care au citit acest articol au mai citit si....