CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ciorbe si supe / Retete usoare, de primavara

Rating:5Voturi: 3 Vizualizari: 8677 Publicat la data: 2011-03-11 Autor: Alexandra B.

Retete usoare, de primavara

 

Bucura-te de beneficiile nenumarate ale verdeturilor de primavara, preparand cateva retete usoare – dar foarte delicioase!


Spanac cu ou

Ingrediente:
4 legaturi de spanac;
2 oua;
1 ceapa;
2 catei de usturoi;
suc de rosii;
sare dupa gust.

Mod de preparare:
- se pune apa la fiert; intre timp se curata spanacul, se spala bine, se taie si se pune in apa fiarta;
-    se lasa 5 minute, apoi se scoate din apa si se lasa la scurs;
-    se taie ceapa si se caleste cu uleiul de masline; se adauga o cana de apa de la spanacul fiert;
-    se pune ceapa, impreuna cu usturoiul zdrobit si sucul de rosii peste spanac;
-    se lasa pe foc 5 minute.
Se serveste cu ouale ochiuri sau facute in apa fiarta.

 

Ciorba de urzici

Ingrediente:
1/2 kg urzici;
o ceapa de marime medie;
2 morcovi;
30 ml ulei de masline;
100 ml de smantana,
3 catei de usturoi;
1/2 l bors sau zeama de lamaie;
leustean;
sare.

Mod de preparare:
-    se spala urzicile bine si se pun la fiert;
-    dupa ce au dat in clocot se scot, se lasa putin la racit si se taie (apa in care s-au fiert se bea ca atare);
-    se pun din nou la fiert, intr-o alta apa, se taie si se adauga ceapa si morcovul;
-    cand sunt bine fierte, se adauga borsul sau zeama de lamaie;
-    se iau de pe foc si se dreg cu smantana;
-    condimentam cu usturoi si leustean.

Ciorba de salata

Ingrediente:
2 salate mari;
1 ceapa medie;
1 galbenus de ou;
100 ml de smantana;
5 catei de usturoi;
30 ml ulei de masline;
1/2 l bors;
o legatura de marar;
boia dulce

Mod de preparare:

-     salata se spala bine, se taie fasii si se pune la fiert in 2 litri de apa impreuna cu ceapa taiata marunt;
-    se fierbe pana cand se inmoaie bine, aproximativ 45 de minute (maxim o ora);
-    se acreste cu bors sau cu un alt fel de acritura; se ia de pe foc si se drege cu ou si smantana, amestecate separate;
-    se condimenteaza cu marar si usturoi tocat.
Recomandare: pentru un gust mai bun, se incalzeste uleiul cu un varf de boia dulce si de adauga peste ciorba.


Mancare de stevie cu orez

Ingrediente:
4 legaturi de stevie;
o cana de orez;
1 ceapa mare;
4 linguri de ulei de masline;
1 lingura de bulion;
sare.

Mod de preparare:
-    se taie ceapa marunt si se pune la calit in uleiul de masline;
-    se adauga cate putina apa si se amesteca; cand ceapa s-a inmuiat, se adauga stevia taiata marunt;
-    se acopera continutul si se lasa la foc potrivit timp de 5 minute;
-    se adauga orezul si se completeaza cu 2 cani de apa;
-    se lasa putin la fiert, apoi se aduga bulionul si sarea;
-    se pune la cuptor si se lasa timp de 30 de minute.
Se serveste simpla sau ca garnitura.

 

Articol de: Alexandra B.


Cei care au citit acest articol au mai citit si....