CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Mancaruri / Deliciul sultanului

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 29 Vizualizari: 3890 Publicat la data: 2011-01-20 Autor: Petre Mihaela

Deliciul sultanului

Pentru ca sunt o impatimita a bucatariei orientale in general si a celei turcesti in special, va propun un deliciu al sultanului...Este usor de preparat dar este cam greu...la calorii :)

Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

1 kg de carne pentru gulas
4 rosii carnoase curatate de coaja
4 cepe
1 kg vinete
200 g unt
2 - 3 foi de dafin
sare, piper macinat proaspat
400 ml lapte
100 g cascaval ras (parmezan)

Mod de preparare

Carnea se taie in cuburi, rosiile se curata de seminte si se taie cubulete mici, ceapa se taie nu prea marunt.
Vinetele se strapung cu furculita in mai multe locuri si se coc la cuptorul incalzit in prealabil, pana se inmoaie.
Ceapa se prajeste in jumate din cantitatea de unt, se adauga bucatelele de rosii si foile de dafin, se completeaza cu 3/4 l apasi se prajesc innabusit 1 ora. Restul de unt se incalzeste intr-un vas, se adauga faina si se rumeneste faina. Se stinge cu laptele si se lasa sa fiarba inca 5 minute. Se condimenteaza cu sare si piper.
Vinetele se taie cuburi mici si se adauga la sosul bechamel, se fierb impreuna inca 5 minute. La urma se adauga cascavalul ras. Sosul de vinete se condimenteaza din nou si jumatate din cantitate se toarna pe un platou incalzit. Urmeaza un strat de carne si apoi jumatatea cealalta de sos bechamel. Deasupra se mai pun cateva bucatele de carne.
Daca vreti sa mai scadeti din calorii, inlocuiti sosul bechamel cu cu un sos simplu din 200 g iaurt amestecat cu zeama de la o lamie. Vinetele pot fi adaugate si la sosul rece.
Se poate prepara cu orice tip de carne, dar fiind un fel de mancare turcesc, este foarte gustos daca folositi carne de vita sau miel.

 

Sa aveti pofta!

Articol de: Petre Mihaela


Cei care au citit acest articol au mai citit si....