CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ciorbe si supe

Retete usoare, de primavara

Retete usoare, de primavara   Bucura-te de beneficiile nenumarate ale verdeturilor de primavara, preparand cateva retete usoare – dar foarte delicioase! Spanac cu ou Ingrediente: 4 legaturi de spanac; 2 oua; 1 ceapa; 2 catei de usturoi; suc de rosii; sare dupa gust. Mod de preparare: - se pune apa la fiert; intre timp se curata spanacul, se spala bine, se taie si se pune in apa fiarta; -    se lasa 5 minute, apoi se scoate din apa si se lasa la scurs; -    se taie ceapa si se caleste cu uleiul de masline; se adauga o cana de apa de la spanacul fiert; -    se pune ceapa, impreuna cu usturoiul zdrobit si sucul de rosii peste spanac; -    se lasa pe foc 5 minute. Se serveste cu ouale ochiuri sau facute in apa fiarta.   Ciorba de urzici Ingrediente:1/2 kg urzici; o ceapa…


Supa de mazare uscata

Supa de mazare uscata Ingrediente: 0,300 kg mazare uscata 0,200 kg cartofi 0,200 l lapte 30 gr sare 150 gr ceapa 80 gr unt patrunjel piper dupa gust Mod de preparare: -    se alege mazarea, se spala si se pune la muiat in apa calda 8-10 ore, dupa care se da la fiert intr-o oala de 2 l de apa calda cu sare;-    legumele curatate si spalate se taie marunt si se adauga la supa;-    cand totul este bine fiert se pun: sarea, piperul , untul si laptele. Se mai lasa la clocot mic 5 minute. Recomandare: Se serveste cu patrunjel verde tocat deasupra.   Pofta buna:)    


Ciorba bulgareasca

Ciorba bulgareasca Ciorba bulgareasca este una dintre preferatele mele si o recomand cu multa caldura tuturor celor care vor sa o incerce. Urmand cu exactitate aceasta reteta, va asigur ca veti obtine o mancare pe care o veti mai incerca si cu alte ocazii.   Ingrediente maruntaiele de la 2 pui;1 legatura de zarzavat ;1 ceapa mica;1 lingurita de unt;1 lingura de faina;100 ml smantana;1 galbenus;sare;piper boabe;1 foaie de dafin.   Mod de preparare: -    se prajeste ceapa razuita in unt, impreuna cu zarzavatul taiat fideluta, se presara cu faina si se stinge cu 2 litri de apa;-    se adauga maruntaiele, se condimenteaza si se fierbe, pana cand se inmoaie;-    se freaca galbenusul cu smantana intr-un castron si se toarna in supa fierbinte, amestecand continuu.   Va dorim pofta buna!


Supa de varza rosie

Supa de varza rosie Timp de preparare: 1 ora si 10 minute (complexitate medie)   Ingrediente: 1 varza rosie6 pahare zeama de oase2-3 pahare vin rosu sec1 lamaie3 - 4 cartofiuleisarepiper1 lingurita zahar Mod de preparare: - se curata cartofii si se taie cubulete apoi se pun la fiert in apa cu putina sare;- varza se taie cuburi dupa care o sotam in putin ulei, adaugam vinul si lasam la fiert pana se inmoaie varza si se absoarbe vinul;- punem zeama de oase peste varza si adaugam o lingurita de zahar;- lamaia taiata felii se soteaza putin, apoi se adauga la supa;- punem sare si piper si cand sunt toate fierte scoatem lamaia;- adaugam cartofii fierti si supa se poate servi cu marar verde presarat deasupra si cu ardei iute.   Delicioasa!    


Ciorba de fasole cu afumatura

Ciorba de fasole cu afumatura Timp de preparare: 120 de minute (complexitate medie) Ingrediente: 4 litri de apa500 g fasole alba2 morcovi1 telina medie1 radacina de patrunjel sau pastarnac1 legatura de leustean250 g costita afumata50 ml otet1 lingura cu delikatsare   Mod de preparare: Alege fasolea si pastreaza doar boabele frumoase si sanatoase. Pune-o la fiert in apa rece.Intr-un alt vas pune apa la fiert, pentru ca apa in care fierbe fasolea trebuie s-o schimbi de 3 ori si sa o inlocuiesti cu apa calda.Intre timp, pune costita la fiert, separat.In paralel curata legumele, spala-le si taie-le marunt, sau da-le pe razatoare.Cand fasolea este pe jumatate fiarta si ai schimbat ultima apa, adauga legumele si lingura cu delikat, lasa sa fiarba la foc domol circa 15-20 minute, apoi adauga si costita taiata.La final, pune otetul, leusteanul tocat marunt si adauga sare doar la nevoie. SUGESTIE…