Paste / Reteta inedita de paste cu smantana
Timp de preparare:
30 de minute, complexitate redusa
Ingrediente:
1 punga de paste
1 cutie ciuperci
2 cepe
150 grame smantana
2 lingurite delikat
1 legatura patrunjel verde
sare si piper dupa gust.
Mod de preparare:
- - se fierb pastele cu un varf de cutit sare;
- - separat se prepara sosul; intr-o cratita se pune la incins putin ulei peste care se adauga ceapa tocata marunt si ciupercile spalate si taiate, daca sunt intregi;
- - se calesc circa 10 minute amestecand din cand in cand, apoi se adauga delikatul si se potriveste de sare si piper;
- - cand sosul este gata se da la racit, apoi se adauga smantana;
- - se aseaza pastele pe un platou peste care se adauga sosul, apoi se presara patrunjelul tocat marunt.
Recomandari:
- se servesc reci;
- se consuma neaparat in familie sau cu prietenii :)
Articol de: Saloane.ro