CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Paste / Reteta inedita de paste cu smantana

Rating:5Voturi: 3 Vizualizari: 8911 Publicat la data: 2011-01-26 Autor: Saloane.ro

Reteta inedita de paste cu smantana

Timp de preparare:

30 de minute, complexitate redusa

 

Ingrediente:

1 punga de paste

1 cutie ciuperci

2 cepe

150 grame smantana

2 lingurite delikat

1 legatura patrunjel verde

sare si piper dupa gust.

 

Mod de preparare:

-        -  se fierb pastele cu un varf de cutit sare;

-        -   separat se prepara sosul; intr-o cratita se pune la incins putin ulei peste care se adauga ceapa tocata marunt si ciupercile spalate si taiate, daca sunt intregi;

-         -  se calesc circa 10 minute amestecand din cand in cand, apoi se adauga  delikatul  si se potriveste de  sare si piper;

-        -   cand sosul este gata se da la racit, apoi se adauga smantana;

-   - se aseaza pastele pe un platou peste care se adauga sosul, apoi se presara patrunjelul tocat marunt.

 

Recomandari:

- se servesc reci;

- se consuma neaparat in familie sau cu prietenii :)

 

 

 

 

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....