CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Mancaruri / Crap dobrogean umplut cu ciuperci

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 11 Vizualizari: 14234 Publicat la data: 2011-02-14 Autor: Tisca Ioana Elena

Crap dobrogean umplut cu ciuperci

Ingrediente:

1,200 kg crap
0,500 kg ciuperci
40 gr patrunjel (frunze)
100 gr rosii
piper, sare (dupa gust)
80 gr orez
0,100 l ulei
40 gr marar
0,100 kg ceapa
0,150 l vin alb

Mod de preparare:

-    pestele se curata de intestine si de solzi, se spala si se umple cu : ceapa taiata fideluta si calita in ulei, ciupercile taiate felioare si calite, verdeata tocata, sare, piper si orezul fiert dinainte;
-    se leaga pestele cu cozi de telina, se da cu praf de sare pe deasupra si se pune in tava impreuna cu restul de ulei ramas de la calirea cepei si a ciupercilor;
-    inainte de a se baga la cuptor se adauga feliile de rosii si cand pestele este aproape gata se adauga vinul.

Recomandare:

Se serveste fierbinte sau rece , cu sosul deasupra.


Pofta buna:)

 

 

 

Articol de: Tisca Ioana Elena


Cei care au citit acest articol au mai citit si....