CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj de relaxare
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Dulciuri / E cald...racoreste-te cu un profiterol!

Rating:5Voturi: 2 Vizualizari: 6943 Publicat la data: 2011-08-02 Autor: Andreea Minei

E cald...racoreste-te cu un profiterol!


Desi vara este cel mai asteptat anotimp din timpul anului, atunci cand in sfarsit vine ne daruieste momente in care am dori sa ne cazam grabnic la…hotelul de gheata!


Nu avem multi aceasta posibilitate, asa ca preferam calea cea mai simpla: degustarea unei inghetate gustoase. Ce zici de un profiterol?

Profiterolul este unul din cele mai cunsocute deserturi inghetate. Nu i se stie exact originea, dar s-ar parea ca denumirea si-a luat-o din limba japoneza, preluata ulterior de catre francezi.

Se cunosc mai multe tipuri de preparare a profiterolului, dar pentru inceput iti dau reteta cea mai simpla, ca sa-ti astamperi pofta:

-    cumpara mini-choux-uri proaspete, de la cofetarie
-    cumpara inghetata de calitate
-    ai nevoie si de frisca
-    si sos de ciocoltata
-    plus: fructe de sezon, taiate sau rupte ca pentru salata de fructe
-    crema de vanilie, de obicei preparata ca pentru sarlota, sau deja cumparata.

Se aseaza in castronele trei mini-choux-uri, in prealabil umplute cu vanilie, peste care se aseaza doua cupe de inghetata, de aroma diferita, de preferinta, dar nu ocoli gustul de ciocolata, ca este pacat.
Se adauga deasupra inca un mini-choux, apoi frisca, sos de ciocolata (poti sa topesti niste finetti), si garnisesti totul cu fructe (bucati de pepene galben, capsuni, cateva coacaze sau mure, portocale, kiwi si felii de banana).

Pofta buna!

 

Articol de: Andreea Minei


Cei care au citit acest articol au mai citit si....