CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Dulciuri

E cald...racoreste-te cu un profiterol!

E cald...racoreste-te cu un profiterol! Desi vara este cel mai asteptat anotimp din timpul anului, atunci cand in sfarsit vine ne daruieste momente in care am dori sa ne cazam grabnic la…hotelul de gheata! Nu avem multi aceasta posibilitate, asa ca preferam calea cea mai simpla: degustarea unei inghetate gustoase. Ce zici de un profiterol?Profiterolul este unul din cele mai cunsocute deserturi inghetate. Nu i se stie exact originea, dar s-ar parea ca denumirea si-a luat-o din limba japoneza, preluata ulterior de catre francezi. Se cunosc mai multe tipuri de preparare a profiterolului, dar pentru inceput iti dau reteta cea mai simpla, ca sa-ti astamperi pofta:-    cumpara mini-choux-uri proaspete, de la cofetarie-    cumpara inghetata de calitate-    ai nevoie si de frisca-    si sos de ciocoltata-    plus: fructe de sezon, taiate sau rupte ca pentru salata de fructe-    crema de vanilie, de obicei preparata ca pentru…


Deserturi care nu ingrasa

Deserturi care nu ingrasa Cand simti nevoia de dulce, fac pariu ca iti cumperi o ciocolata si o mananci pe toata! Si cum nevoia de dulce iti da tarcoale aproape in fiecare zi, ai toate sansele sa intorci acul cantarului in defavoarea ta! Este important sa ai grija de silueta ta, asa ca iti voi dezvalui cateva trucuri pentru a putea sa-si satisfaci nevoia de zaharuri, dar fara sa-ti pui in pericol frumusetea:•   Mananca migdale, sau fructe confiate - in felul acesta impusti doi iepuri dintr-o lovitura: iti aduc aportul de zaharuri dupa care tanjesti, dar si un minim de fibre, atat de benefic organismului!•    Budinca din seminte de Chia - acest desert iti aduce un plus minunat de vitamine si minerale, in timp ce indicele glicemic este la cote foarte mici. Mod de preparare: este foarte simplu- iti trebuie un pahar de lapte,…


Retete de pasca pe gustul tuturor

Retete de pasca pe gustul tuturor   Pasca cu stafide Indrediente pentru aluat: 3 oua, 200 ml lapte, 500 g faina, 1 pliculet drojdie uscata, 100 ml ulei, 100 g zahar, coaja rasa de la o lamaie. Ingrediente pentru umplutura: 750 g branza de vaci, 5 oua, 100 g unt, 150 g smantana, 60 g gris, 90 g faina, 200 g zahar, 5 oua, 1 lingurita esenta de vanilie, 150 g stafide, 2 linguri de rom, 3 linguri lapte, coaja rasa de la o portocala sau lamaie.Mod de preparareSe pregateste maiaua. Aceasta se obtine din drojdie, o lingura zahar si putina faina, care se acopera cu lapte. Lasam sa dospeasca si in acest timp punem stafidele la muiat in 3 linguri lapte si rom. Dupa ce a inceput sa lucreze drojdia, turnam maiaua peste faina si pe rand adaugam ouale.Se pun apoi laptele, zaharul, uleiul si…


Strudel cu dovleac

Strudel cu dovleac   Un strudel de post, fraged, aromat, gustos, cu o umplutura de dovleac delicioasa! INGREDIENTE Aluat: 10 linguri ulei;7 linguri apa minerala;1 lingura otet;1 lingurita praf de copt;1 lingura zahar;200 g faina. Umplutura: 1 cana dovleac ras;2 linguri ulei;4-5 linguri zahar;1 lingurita scortisoara. PREPARARE Intr-un vas se pun 3 linguri ulei si 2 linguri faina; se aseaza vasul pe foc si se lasa pana se obtine un sos gros, amestecand continuu. Restul de faina se pune intr-un bol, se face o adancitura in mijloc si se adauga apa minerala, restul de ulei, otetul si praful de copt. Se framanta bine. Aluatul obtinut se intinde in foaie foarte subtire si se unge cu sosul din ulei si faina; se ruleaza si se lasa la rece 2 ore. Dovleacul se caleste impreuna cu uleiul si zaharul pana se inmoaie si scade toata…


Prajitura cu visine

Prajitura cu visine Ingrediente Blat: 3 oua, 100 ml ulei, 200 g faina, 100 g zahar tos, 1 lingura coaja de lamaie, 1 plic praf de copt.Crema: 1 plic budinca de vanilie Dr.Oetker; 250 ml frisca vegetala; 200 g zahar; 100 ml lapte; 2 linguri nuca de cocos; 200 g visine; 1 plic gelatina Jelee; 1 plic jelee transparent dr.Oetker; 100 g zahar tos; 100 g visine pasate; 100 ml apa plata.Ornare ciocolata alba, topping de ciocolata. Preparare Blat: - se bat cu mixerul albusurile, cam 2-3 minute, apoi adaugam 150 g zahar si se bat pana cand albusurile devin o bezea tare;- galbenusurile se amesteca cu restul de 50 g de zahar si se bat pana isi dubleaza volumul si se albesc;- turnam usor uleiul si amestecam pana la incorporarea lui in galbenusuri;- in albusurile batute adaugam galbenusurile, faina, coaja de lamaie…


Reteta de mucenici deliciosi

Reteta de mucenici deliciosi De cum a venit martisorul, mintea mea a si plecat cu gandul la mucenicii de pe 9 martie. Stiu ca e inca devreme, dar trebuie pregatiti pe indelete si asteptati cu drag. O familie mare, in care toti sunt fani mucenici, inseamna si cheltuiala multa. Si, pentru ca e criza, e primul an in care am facut "opturi" in casa. Am luat un bol mai mare si am bagat niste faina de la mamaie in el, si apoi am contopit-o cu apa calduta si sare pana ce am scos la iveala o coca potrivit de tare.Daca vreti cantitati, atunci la 250 gr de faina cotizati cu un varf de cutit de sare (ca sa nu se lase cu tensiune) si 120-120 ml de apa (asta depinde de calitatea fainii). Intindem o foaie de 4 -5 mm grosime si ne sechestram…


Prepararea mucenicilor in functie de zona

Prepararea mucenicilor in functie de zona Pe 9 martie se vor sarbatori, ca-n fiecare an, cei 40 de Mucenici (Sfinti mucenici ce au fost jertfiti pentru credinta lor). Gospodinele vor pregati mucenici pe care-i vor  servi in familie si prin vecini. In functie de ziecare zona a tarii, mucenicii sunt preparati diferit. In Moldova, se prepara un aluat dospit din care se formeaza figurine in forma de 8, ca o spirala, se ung cu ou pe deasupra, se pun intr-o tava unsa cu unt si se baga la cuptor. Dupa ce s-au rumenit se dau cu miere si se tavalesc prin zahar si nuca.In Muntenia si Dobrogea, se face un aluat nedopsit (adica nu se lasa la crescut), tot in forme de 8 sau cerculete, dar micute. Se tavalesc prin faina si se pun in apa la fiert. Cand apa a dat in clocot si mucenicii…


Prajitura cu ciocolata

Prajitura cu ciocolata Ingrediente blat: 5 oua 2 albusuri 120 ml lapte 50 ml ulei 150 g zahar 150 g faina 30 g cacao neagra 10 g praf de copt vanilie Ingrediente crema: 250 g unt 150 g ciocolata neagra 100 g ciocolata cu lapte 150 g crema de alone (finetti / nutella) 100 ml frisca Ingrediente glazura: 120 g ciocolata neagra50 g unt 50 ml frisca lichida / lapte Ingrediente decor: zmeura/capsuni ciocolata alba bombonele ciocolata Mod de preparare Blat: se incinge cuptorul la 180 grade C. Ouale se separa. Intr-un vas se bat spuma tare, cu un praf de sare, cele 7 albusuri. Se lasa deoparte. Galbenusurile se freaca cu zaharul pana devin cremoase, apoi se adauga laptele si uleiul si se omogenizeaza bine. Intr-un castron se cerne faina, cacaua si praful de copt si se amesteca bine. Amestecul uscat se…


Imaginatie

Imaginatie Ingrediente: 1 pachet de biscuiti 400 gr zahar 4 oua mari500 ml laptecoaja rasa de lamiaevanilie 1 kgfriscanuca 1 esenta de rom Se aseaza biscutii intr-o tava si se stropesc cu un sirop facut din esenta de rom, iar intre timp se fac doua creme. Crema de lamaie: -    ouale intregi se freaca, circa 2 minute, cu zaharul (150 gr), coaja rasa fin de la suprafata unei lamai mijlocii, 2 cm baton de vanilie sau 1/2 pachetel de zahar vanilat, pana cand se lichefiaza bine albusul si se formeaza putina spuma deasupra; -    dupa aceea, se adauga treptat, laptele rece, batand mereu cu lingura sau cu telul, pana cand se omogenizeaza compozitia;-    o cratita de 1 l se unge bine cu unt solid la baza si pe margini, apoi se toarna in ea compozitia;-    cratita, asezata intr-o tava cu apa…


Spuma de ciocolata ornata cu inimioare delicioase

Spuma de ciocolata ornata cu inimioare delicioase Daca vrei ca partenerul de viata actual sa-ti fie alaturi toata viata, prepara-i aceasta reteta dulce si apetisanta. Ingrediente 1 pachet (150 g)  de crema instant de ciocolata 2 albusuri de ou120 g de zahar5 ml suc de lamaie200 g ciresehartie de copt6 paharele de sticlatrandafiri mici si proaspeti (pentru decorare) Mod de preparare -    prepara spuma de ciocolata potrivit instructiunilor de pe ambalaj;-    pune spuma cu ajutorul unei linguri in paharelele de sticla si lasa la frigider cel putin o ora;-    preincalzeste cuptorul la 110 grade Celsius;-    pentru inimioarele de bezea, bate albusurile spuma;-    adauga zaharul si sucul de lamaie si amesteca pana obtii o spuma groasa si stralucitoare;-    formeaza cu un sprit inimioarele direct pe hartia de copt si coace-le la cuptor pana cand inimioarele sunt rumene si crocante (aproximativ  1 ora);-   pune in fiecare paharel cu spuma…


Prajitura cu foi de napolitane

Prajitura cu foi de napolitane Facem doua foi din compozitia urmatoare: 4 oua;4 linguri apa;8 linguri zahar; 8 linguri faina.Se bat si se pune compozitia la cuptor. Crema nr. 1 Fierbem 5 galbenusuri pe aburi pana se ingroasa cu 200 de grame de zahar. Separat caramelizam 300 grame de zahar la care adaugam 250 grame de margarina. Amestecam pana se topeste zaharul, dupa care adaugam 250 de grame de nuca macinata. Luam de pe foc si amestecam cu galbenusurile fierte si racite. Aceasta crema se pune intre doua foi de napolitana. Crema nr. 2 Facem o crema fiarta din 4 oua, 8 linguri de zahar, 2 linguri cacao, un plic de cappuccino. Dupa ce s-a racit, o amestecam cu 250 de grame de margarina. Aranjam astfel: - prima foaie - 1/2 din crema nr. 2 - foile de napolitana umplute cu crema nr. 1 -…


Prajitura COCOMAC

Prajitura COCOMAC Blatul: 8 albusuri se bat cu 200 grame de zahar. Se adauga 2 linguri cu faina, 1 praf copt, 50 grame de mac, 150 grame de nuca de cocos. Cand aluatul este batut,  se toarna in tava unsa si tapetata cu faina. Foaia dobos: 2 oua, 2 linguri apa, 4 linguri zahar, 4 linguri faina. Se bate si se pune la cuptor.Crema: 8 galbenusuri se freaca cu 300 grame de zahar, se adauga 2 plicuri de ness, 150 ml lapte si se fierbe pe aburi. Se lasa la racit, dupa care se amesteca cu 300 grame de margarina. Jumatate din crema obtinuta punem peste blat, asezam foaia dobos, ungem cu crema ramasa, iar deasupra ornam cu ciocolata rasa.


Placinta betivului

Placinta betivului Dragii mei, oameni intre oameni, am gatit o placinta absolut delicioasa cu branza si m-am gandit sa o impartasesc si cu voi deoarece se face rapid, e delicioasa si sunt sigura ca acei gurmanzi dintre noi o vor aprecia. Ingrediente: un pachet de foi pentru foietaj3 oua400 grame branza telemea de vacao cana cu apa minerala150 g de unt Mod de preparare: -    se ia o tava, se pune o hartie de copt care se unge cu untul topit in prealabil, dupa care se adauga doua foi de placinta care se ung la randul lor cu untul topit;-    se adauga alte doua foi care se ung de asemenea dupa care se adauga branza sfaramitata si se adauga peste ea foile din doua in doua, unse intre ele;-    dupa ce am terminat toate foile de pus, se taie in patratele placinta…


Salata de fructe

Salata de fructe Timp de preparare: rapidAceasta reteta de salata de fructe iti ofera o modalitate de a prepara un desert sanatos si energizant, cu ajutorul apetisantelor fructe: kiwi, mere, mango, ananas, pere si banane. Numar portii: 5 Ingrediente: -    5 pere curatate;-    5 banane curatate;-    5 kiwi curatate; -    5 mere curatate;-    5 mango;-    doi ananasi proaspeti (sau o cutie suc de lamaie si 2/3 ceasca suc de ananas). Mod de preparare: - intr-un vas, se amesteca fructele taiate cu sucul de lamaie si cel de ananas;- se pot adauga cateva linguri de miere sau zahar brun. Recomandare: salata se pastreaza la frigider pana se serveste. Pofta buna !    


Incercati doua deserturi senzationale

Incercati doua deserturi senzationale   CHOUX A LA CREME (GOGOSI CU CREMA)   Ingrediente: 125 ml ulei250 ml apa200 g faina4 ouaputina sare1 plic de budinca de vanilie300 ml friscazahar vanilat Mod de preparare: -    puneti apa la fiert impreuna cu uleiul si putina sare;-    asteptati sa dea in clocot si apoi adaugati toata faina dintr-o data si amestecati bine; apoi o lasati sa se raceasca putin si incepeti sa adaugati cate un ou, amestecand continuu-    nu se pune oul urmator pana ce primul nu a fost absorbit complet (sfat: se pun atatea oua cate cere compozitia, ca sa fie bine legata si moale);-    puneti cu spritul sau cu lingura gogoselele pe o tava tapetata cu hartie pergament, nu uitati sa lasati distanta intre ele;-    se dau la cuptor la foc mare la inceput pana se umfla, apoi se da focul mic si se…


Papanasi miraculosi

Papanasi miraculosi Un dulce dupa care inghiti in sec de fiecare data la restaurant atunci cand chelnerul trece pe langa tine cu desertul comandat la masa alaturata. Smantana proaspata si dulceata iti vor cuceri privirea.   Ingrediente: 500 g branza de vaci proaspata100 g zahar2 oua1 varf lingurita bicarbonat de sodiu1 esenta vanilie200 g fainasmantanadulceata   Mod de preparare: - branza de vaci se amesteca cu zaharul si cu bicarbonatul;- se incorporeaza ouale si vanilia, iar la sfarsit faina; se poate amesteca putin aluatul cu robotelul sau mixerul sa se omogenizeze mai bine (daca branza este mai umeda, s-ar putea sa mai aveti nevoie de 1 lingura cu faina in compozitie, deoarece aluatul trebuie sa fie usor de format, nu foarte lipicios;- se pune intr-o tava adanca mult ulei la incins;- se formeaza din aluat bile de dimensiunea interiorului pumnului; se strapunge…


Prajitura rapida

Prajitura rapida Timp preparare: 15 - 20 de minute (complexitate redusa)   Ingrediente: - budinca de vanilie 2 plicuri- frisca 1 plic- nuca de cocos 120 g- biscuiti 4 pachete- lapte 700 ml   Mod de preparare: - intr-o tava se pune un rand de biscuiti; - se prepara budinca cu 700 ml de lapte si dupa ce este gata se pune o parte in tava peste biscuiti; - apoi se mai pune un rand de biscuiti, iar budinca si se termina cu biscuiti;- se pregateste frisca, se adauga peste biscuiti si apoi se presara si putina nuca de cocos;- se baga la frigider si se serveste rece.