CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Dulciuri / Prajitura cu visine

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 5 Vizualizari: 4337 Publicat la data: 2011-03-25 Autor: DOBRICA CARMEN-ANA

Prajitura cu visine

Ingrediente

Blat: 3 oua, 100 ml ulei, 200 g faina, 100 g zahar tos, 1 lingura coaja de lamaie, 1 plic praf de copt.

Crema: 1 plic budinca de vanilie Dr.Oetker; 250 ml frisca vegetala; 200 g zahar; 100 ml lapte; 2 linguri nuca de cocos; 200 g visine; 1 plic gelatina Jelee; 1 plic jelee transparent dr.Oetker; 100 g zahar tos; 100 g visine pasate; 100 ml apa plata.

Ornare ciocolata alba, topping de ciocolata.

Preparare

Blat:
- se bat cu mixerul albusurile, cam 2-3 minute, apoi adaugam 150 g zahar si se bat pana cand albusurile devin o bezea tare;
- galbenusurile se amesteca cu restul de 50 g de zahar si se bat pana isi dubleaza volumul si se albesc;
- turnam usor uleiul si amestecam pana la incorporarea lui in galbenusuri;
- in albusurile batute adaugam galbenusurile, faina, coaja de lamaie si praful de copt;
- amestecam lejer, ca sa nu se lase albusurile; intr-o forma rotunda, cu peretii detasabili, unsa cu ulei si tapetata cu faina se toarna amestecul de blat si se coace in cuptorul incalzit inainte,cam 15 min;
- dupa coacere se raceste si se lasa in forma.

Crema:

-    praful de budinca se amesteca bine cu 2-3 linguri de zahar si 2-3 linguri de lapte;
-    intr-un ibric se pune la fiert restul de lapte, iar cand a inceput sa fiarba adaugam praful de budinca, amestecand incontinuu cu telul sa nu se formeze cocoloase;
-    cand s-a intarit putin, luam crema de pe foc si o lasam la racit;
-    cat timp se raceste crema de vanilie, batem frisca bine cu restul de zahar; intr-un bol mai mare, se amesteca lejer frisca, crema de vanilie, nuca de cocos si gelatina dizolvata in putin lapte cald;
-    crema se rastoarna peste blatul pastrat in forma si se niveleaza; deasupra cremei se pun visinele, carora le-am scos samburii.


Jelee:

-    praful de jelee amestecat cu zaharul, se dizolva in apa plata calda;
-    se adauga visinele pasate bine si se strecoara prin sita;
-    jeleul format se toarna peste crema de vanilie si visine, din centrul prajiturii spre margini;
-    se tine prajitura la frigider cel putin o ora, pana se intareste crema;
-    dupa intarirea cremei, se scoate usor peretele detasabil si se taie felii sau se decupeaza cu diferite forme, mai mici;
-    se orneaza cu topping de ciocolata si ciocolata alba.

 

 

 

Articol de: DOBRICA CARMEN-ANA


Cei care au citit acest articol au mai citit si....