CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Lifestyle

pagina:  1 2 3   »

Bloggingul, un nou mod de exprimare!

Bloggingul, un nou mod de exprimare! Bloggingul, un nou mod de exprimare!             Un fenomen interesant, care a început să capete amploare prin 2006, este bloggingul. Zeci de mii de bloguri noi invadează internetul în fiecare zi.Persoane publice, jurnalişti, politicieni sau oameni de rând, din ce în ce mai multe persoane recurg la acest nou mod de exprimare.             Conform wikipedia, blogul este de fapt o publicaţie scrisă postată pe web ce conţine articole periodice actualizate la un anumit interval de timp, în funcţie de dorinţele bloggerului. Interesant este faptul că blogul s-a vrut la început a fi un fel de jurnal personal online. De aici vine denumirea de weblog (prescurtat, blog) şi tot de aici reiese şi caracterul personal al „scriiturii”. Deci vremea în care fiecare dintre noi tinea câte un jurnal personal ascuns în mare taină sub pat, după dulap sau în cine ştie…


Tae-bo - modul tau de a-ti pastra silueta

Tae-bo - modul tau de a-ti pastra silueta Vrei să ai o siluetă de invidiat, dar n-ai pic de tragere de inimă să mergi la sala de fitness? E adevărat, e destul de plictisitor să lucrezi la aparate de una singură, chiar dacă ai un instructor care îţi spune ce să faci. Însă asta nu înseamnă că trebuie să te dai bătută. Şi, cum până când va veni căldura şi vei putea alerga prin parc mai e destul de mult, este indicat să găseşti un alt mod de a arde caloriile. Aerobicul, de exemplu. Mai exact, tae-bo - o combinaţie între aerobic, balet, karate, box, şi antrenament cu greutăţi. Astfel, pe parcursul unei ore efectuezi, urmând indicaţiile instructorului, tot felul de mişcări care îţi solicită fiecare muşchi, dar care îţi şi îmbunătăţesc circulaţia sangvină: rotiri şi aplecari de trunchi, balansări, stretching şi fandări. Dacă nu te-ai hotărât încă…


Dieta de vedeta: Regimul Crono

Dieta de vedeta: Regimul Crono Dieta de vedetă: Regimul Crono Regimul crono are la baza cronobiologia alimentară. Cu alte cuvinte, regimul crono îţi permite să mănânci absolut tot ce îţi doreşti, dar numai la anumite ore. Mâncând la anumite ore fixe, porţiile se micşorează şi digestia este mai uşoară. S-a demonstrat ştiinţific că nutrienţii alimentari sunt absorbiţi în mod diferit de corp în funcţie de momentul zilei. Astfel, grăsimile ingerate seara sunt stocate; în schimb, consumate dimineaţa, ele sunt utilizate că sursa de energie, iar zaharurile de la micul dejun cresc atenţia, în timp ce, la prânz, o scad. Aceasta dietă poate fi urmată cel mult o lună fără întrerupere, iar scăderile în  greutate corporală variază în funcţie de mâncarea pentru care optaţi. Dacă veţi urma acest regim veţi consuma în jur de 1400-1500 calorii pe zi, acest lucru permiţând scăderea în greutate mai rapidă…


Dieta de vedeta: Regimul Disociat

Dieta de vedeta: Regimul Disociat Regimul disociat are la bază principiul conform căruia fiecare aliment consumat separate nu îngraşă. Regimul disociat are mai multe variante, dar indiferent care este cea pe care o alegeţi, principiul de bază este acelaşi: trebuie consumat un singur grup de alimente fie la o singură masă, fie pe parcursul unei zile. Se va evita orice amestecare de alimente de genul carne cu cartofi. Pentru că este un regim care nu are la baza înfometarea, este destul de uşor de ţinut. Nu trebuie să cântăreşti alimentele înainte de a le mânca şi nici să rabzi de foame. Singura problemă cu care vă veţi confrunta este monotonia, posibilităţile de combinare a alimentelor fiind inexistente. Este deci necesar deci să vă înarmaţi cu răbdare şi să vă stabiliţi o anumită disciplină alimentară. Pe de altă parte, unul din dezavantajele acestui regim este că…


10 gustari sanatoase cu mai putin de 100 de calorii

10 gustari sanatoase cu mai putin de 100 de calorii O gustare rapidă îţi dă energie şi, mai mult decât atât, te face să mănânci mai puţin la o singură masă. Este foarte important să ştii să alegi produsele, astfel încât să nu ai decât de câştigat. Fructele, legumele, produsele lactate, pâinea integrală sau cerealele sunt ideale pentru o gustare. De asemenea, trebuie să ştii că este indicat să nu consumi mai mult de 100 de calorii, dacă nu vrei să ai probleme cu greutatea. Iată câteva exemple de gustări care te vor face să-ţi recapeţi energia, fără să atenteze la siluetă: 1. Un ou fiert şi un morcov mic au împreună 100 de calorii. În plus, în acest fel ai grijă de sănătatea ochilor tăi. 2. O pară şi o felie de brânză totalizează, de asemenea, 100 de calorii. Perele îţi îmbunătăţesc memoria, iar produsele lactate contribuie la frumuseţea…


6 greseli in timpul dietei

6 greseli in timpul dietei Atunci când începi o dietă este important să ştii că rezultatele vor apărea în timp. Şi că, pe lângă faptul că trebuie să respecţi anumite reguli, trebuie, în acelaşi timp, să eviţi câteva greşeli care îţi pot da planurile peste cap. Doar tu ştii câte diete ai început şi nu ai apucat să termini din cauză că simţeai că totul e în zadar şi că sacrificiile sunt prea mari… Ei bine, atunci când vei fi din nou la regim încearcă să ţii cont de următoarele sfaturi: 1. Nu sări peste micul dejun. Specialiştii spun că persoanele care se află la dietă ar trebui să mănânce de cinci ori pe zi. Cu toate acestea, 95% dintre cei care ţin regim ignoră acest sfat şi nu fac decât să se înfometeze şi să mănânce mai mult la masa următoare. 2. Nu înlocui…


Stii cate calorii contin bauturile tale preferate?

Stii cate calorii contin bauturile tale preferate? Se apropie week-end-ul şi îţi doreşti să mergi la dans într-un club, dar eşti la regim şi te temi să nu strici într-o zi munca depusă într-o săptămână cu o bere, un suc sau câteva pahare de vin? Înseamnă că te vei bucura să afli că poţi savura unele dintre băuturile tale preferate fără să-ţi pui în pericol silueta. În principiu, numărul de calorii pe care le conţin băuturile alcoolice depinde de trei factori: cantitatea de alcool, tipul produselor amestecate şi mărimea paharului. Astfel, numărul caloriilor creşte direct proporţional cu procentul de alcool. Dacă nu vrei să-ţi complici viaţa şi nici nu-ţi place alcoolul, în nicio combinaţie, cel mai simplu este să consumi apă plată sau tonica, ceai sau cafea - 0 calorii, limonadă – 5 calorii, suc de lămâi verzi – 10 calorii sau suc de portocale în varianta…


Se poarta pielea usor bronzata

Se poarta pielea usor bronzata Dacă în ultimii ani, cu cât erai mai bronzată, cu atât erai considerată mai frumoasă, lucurile se vor schimba radical în sezonul primăvară vară 2010. Pielea arămie nu se mai încadrează în noile tendinţe, care militează pentru o piele pe care soarele abia a atins-o şi care evidenţiază frumuseţea naturală. Aşadar, gata cu şedinţele la solar, gata cu bronzul acela artificial care emana vulgaritate de la un punct încolo. Bronzul tare nu mai e la modă, ca să nu mai spunem că nici nu e sănătos pentru piele. Şi se ştie că, pentru a fi frumoasă, pielea trebuie să fie în primul rând sănătoasă. Acum, că ştii ce se poartă, e timpul să acţionezi şi să capeţi bronzul acela subtil despre care vorbeam mai devreme. Cea mai simplă modalitate de a te bronza este expunerea la soare. Dacă alegi această…


O silueta de invidiat cu ajutorul sporturilor de iarna

O silueta de invidiat cu ajutorul sporturilor de iarna Dacă vara, primăvara şi chiar toamna preferi să faci mişcare în aer liber în loc să mergi la sală, de ce te-ai abate de la acest obicei sănătos pe timpul iernii? E drept, frigul nu te motivează deloc să ieşi din casă, dar, cu echipament adecvat,o cremă de protecţie şi un dram de voinţă nu ai decât de câştigat. Pe lângă faptul că sunt foarte plăcute, sporturile de iarnă îţi solicită toţi muşchii, astfel încât vei împuşca trei iepuri deodată: te vei distra, te vei putea lăuda cu o siluetă de invidiat şi te vei bucura de beneficiile aerului curat, de munte. Ski-ul şi snow-boarding-ul sunt probabil cele mai solicitante, dar şi cele mai scumpe sporturi de iarnă. Însă şi satisfacţia este pe măsură. Plus că, o dată cumpărat, echipamentul poate fi folosit ani la rând. Dar să le luăm…


Cum sa te epilezi singura?

Cum sa te epilezi singura? Ceara este, fără doar şi poate, cea mai eficientă modalitate de îndepărtare a părului nedorit de pe corp. Pielea rămâne curată şi catifelată, iar rezultatele sunt de durată. Iar dacă, dintr-un motiv sau altul, nu vrei să apelezi la priceperea unei cosmeticiene, trebuie să ştii că te poţi epila singură, acasă. Întâi de toate, trebuie să te asiguri că ai la îndemână toate ustensilele necesare: ceară, spatule din lemn, cu care aplici ceara pe piele, pudră de talc – care îndepărtează transpiraţia în zona respectivă, bandă, o pensetă – pentru smulgerea firelor rămase, loţiune pentru calmarea pielii şi pentru încetinirea creşterii părului. Ai tot ce-ţi trebuie? Acum poţi începe să te epilezi. În primul rând, trebuie să dezinfectezi zona respectivă, să o ştergi şi să aplici pudră de talc. Apoi, asigură-te că ceara nu e prea fierbinte şi, dacă trebuie,…


Beneficiile vitaminei C

Beneficiile vitaminei C Te străduieşti să ai o alimentaţie bogată în vitamine? Foarte bine! Te vei bucura să afli că acestea au efecte benefice şi asupra pielii tale. Iar cea mai bună dintre ele, din punct de vedere cosmetic, este vitamina C, care împiedică procesul de îmbătrânire, fiind cel mai bun antioxidant natural. Mai exact, vitamina C ajută corpul tău să producă o cantitate mai mare de colagen. Aşadar, dacă vrei să întinereşti, iar ridurile să devină o amintire, este indicat să foloseşti produse cosmetice care conţin această vitamină sau să-ţi prepari singură, acasă, măşti sau loţiuni tonice bogate în vitamina C. Pielea ta va întineri pe loc, va fi mai catifelată, iar ridurile se vor estompa. Unde mai pui că vitamina C funcţionează şi pe post de protecţie împotriva razelor UV şi te ajută să lupţi împotriva arsurilor şi petelor cauzate de…


7 sfaturi ca sa iti revii dupa nastere

7 sfaturi ca sa iti revii dupa nastere Ai născut? Felicitări! Un copil este o binecuvântare pentru orice femeie, iar atunci când îl iei pentru prima dată în braţe realizezi că a meritat să treci prin tot felul de stări timp de nouă luni. Greul însă abia acum începe. Pe lângă faptul că eşti mamă, eşti femeie şi nu trebuie să te neglijezi. Nu uita că, în timpul sarcinii, corpul tău a suferit multe shimbări, dintre care unele rămân vizibile chiar şi câteva luni după ce ai născut. Chiar dacă eşti obosită mai tot timpul şi încă te obişnuieşti cu postura de mamă, chiar dacă nu te mai simţi atrăgătoare şi nici nu mai ai timp pentru tine, încearcă să faci un efort şi să te răsfeţi măcar câteva minute în fiecare zi. Rezultatele vor apărea în cel mai scurt timp. 1. Uită de hainele largi, de gravidă.…


5 cauze ale fluctuatiilor de greutate

5 cauze ale fluctuatiilor de greutate Fluctuaţiile de greutate dăunează atât pielii, cât şi sănătăţii. De impactul asupra psihicului nici nu mai vorbim. Aşadar, dacă greutatea ta dă dintr-o extremă în alta, este momentul să iei măsuri. Altfel, rişti ca piederea şi câştigarea de kilograme să lase amprente de neşters asupra corpului tău. Pielea se va întinde şi apoi va reveni la normal, însă, în timp, îşi va pierde elasticitatea şi se va lăsa. Pentru a reuşi să scapi de această problemă este necesar să ştii care sunt cauzele care determină fluctuaţiile de greutate. Schimbările hormonale din corpul tău pot provoca reţinerea apei, ceea ce va aduce cu sine creşterea în greutate. Însă, după ce nivelul de hormoni va fi stabilizat, excesul de apă va fi eliminat, iar tu vei slăbi. Hormonii nu sunt singurii care pot cauza reţinerea apei în organism. Acelaşi lucru se poate…


Ce este feng-shui?

Ce este feng-shui? Principiile feng-shui sunt din ce în ce mai studiate in Occident. Săptămânal apar cărţi ce prezintă diferite forme ale feng-shui, mai mult sau mai puţin autentice. Invăţăturile feng-shui au suferit multiple modificări în urma comercializării lor. În feng-shui, „locul perfect” poate fi localizat în timp şi spaţiu. Ce este feng-shui? Feng-shui (în traducere literară „vânt-apă”) este, de fapt, chintesenţa filosofiei orientale, care ne arată că la origine se afla elementele naturii. Feng-shui este o ştiinţă deoarece are la bază formule clare de calculare a direcţiei magnetice pentru aplicarea acestora, şi o artă pentru că presupune o interpretare subiectivă a datelor culese prin calcul; feng-shui nu este în nici un caz o religie, aşa cum se poate crede. Scopul feng-shui este amenajarea spaţiului de locui în funcţie de cele 5 elemente de bază (lemn, foc, pământ, apă, metal), în vederea obţinerii…


Exercitii pentru fese ferme

Exercitii pentru fese ferme Fiecare femeie îşi doreşte un fund cât mai bombat şi ferm. Din păcate, Mama Natură nu a fost foarte darnică cu fiecare dintre noi. Dar nu dispera! Dacă vrei să fii posesoarea unui magnet pentru ochii bărbaţilor sau dacă pur şi simplu vrei ca lumea să te admire când te îmbraci în fustă mini este suficient să ai o dietă echilibrată şi să faci câteva exerciţii fizice de cel puţin 3 ori pe săptămână, timp de maxim 20 de minute. Înainte de a te apuca de exerciţii este esenţial ca fesele tale să aibe cât mai puţină grăsime. Reducerea statului de grăsime de pe fese este un prim pas foarte important pentru că altfel muşchii se vor tonifia pe sub stratul de grăsime şi rezultatul va fi o creştere în volum a feselor. Pentru acest lucru o dietă echilibrată este…


Unghiile false - o alternativa la unghiile naturale?

Unghiile false - o alternativa la unghiile naturale? Unghiile spun multe despre feminitatea unei femei. Neîngrijite corect ele pot ştirbi până şi din demnitatea celei mai impozante doamne. Pentru că unghiile se pot rupe în cele mai rele momente, pentru că unele femei îşi doresc unghii lungi dar nu le pot avea din cauză că sunt prea casante şi pentru că unele dintre noi au prostul obicei de a-şi roade unghiile s-au inventat unghiile false. În ultima vreme au apărut o multitudine de procedee de aplicare a unghiilor false, în afară de clasicele unghii false la pachet întâlnite prin toate magazinele cu produse cosmetice. Cele mai frecvente sunt unghiile acrilate, cele din gel de silicon şi cele din mătase sau pânză. Unghiile false o alternativă mult mai comodă? Ce alegi: comod sau sănătos? Indiferent pentru ce tip de unghii false optezi trebuie să fii conştientă că ele îţi…


Sfaturi pentru a avea sani superbi

Sfaturi pentru a avea sani superbi Sânii fac parte din armele de seducţie ale femeilor. Nu există femeie pe Pământ care să nu îşi fi dorit, la un moment dat, să aibă sânii mai mari, mai fermi, mai mici, mai obraznici. Indiferent dacă eşti sau nu mulţumită de formă sau mărimea lor, această parte a corpului tău necesita o atenţie deosebită, pentru a te putea bucura mai mult timp de frumuseţea lor. Sânii sunt formaţi din ţesut adipos, glande mamare şi colagen şi nu au muşchi. Pentru a ne bucura cât mai mult de frumuseţea sânilor noştri, cea mai importantă este sănătatea lor şi implicit a nostra. Pentru asta este foarte important ca o dată pe an să îţi faci un control la medic. Vizită la medic trebuie făcută imediat după menstruaţie. De asemenea, o palpare acasă după dus, o dată pe săptămână ar putea descoperi…


Cele mai cunoscute esente folosite in aromoterapie

Cele mai cunoscute esente folosite in aromoterapie Aromoterapia este o metodă terapeutică bazată pe efectul produşilor chimici din uleiurile volatile din plante. Este o formă destul de veche de medicină alternativă (primele studii ştiinţifice datează din 1894) şi este folosită pentru îmbunătăţirea stării de spirit, a funcţiilor cognitive şi chiar a stării de sănătate. Se spune că acestea pot ajuta la tratarea bolilor infecţioase uşoare, a durerii, a stărilor de anxietate sau a depresiei. Această formă de terapie aduce nenumărate beneficii în lupta împotriva stresului, element atât de frecvent întâlnit în viaţa noastră, a fiecăruia. Fiecare dintre noi face aromoterapie, dar foarte mulţi nu îşi dau seama. Aromoterapia nu înseamnă numai uleiuri esenţiale şi lumânări parfumate. Pe piaţă sunt o mulţime de produse care favorizează aromoterapia: spumele de baie, sarea de baie, uleiul de baie, gelul de duş, uleiul de corp, loţiunea de corp. Fiecare dintre aceste…


Decodeaza-ti culoarea parului

Decodeaza-ti culoarea parului Schimbând culoarea părului, schimbaţi relaţia intimă pe care o aveţi cu oglindă. Este o mică revoluţie intimă şi personală! Deci, înainte de a schimba culoarea părului se impune să vorbim despre decodarea culorilor. 1. Simbolul părului blond Blondul pe care îl are părul de copil, blondul platinat al femeilor fatale, blondul auriu veneţian. Este un amestec de feminitate şi inocentă copilărească ce cristalizează toate fanteziile. Blondul este fascinant. În primul rând este o culoare rară. Apoi străluceşte: este culoarea soarelui şi a aurului. Captează lumina mai bine decât oricare alta. Pe lângă alte clişee, blondul este asociat cu puritatea, delicateţea, fragilitatea: deci dorim să devenim blonde pentru a întineri puţin şi a ne crea iluzia regăsiri în noi a dulceţii copilăriei. Blondul este de asemenea culoarea seducţiei, a eleganţei şi a farmecului hollywoodian: deci, a deveni blondă înseamnă a câştiga…


Dieta impotriva insomniei

Dieta impotriva insomniei Dieta impotriva insomniei Aproximativ 50% din populatia adulta sufera de insomnie. Aceasta dieta se bazeaza pe aportul de alimente care contin substante ce favorizeaza aparitia somnului. De exemplu: carbohidratii stimuleaza producerea serotoninei - hormon de inducere a somnului - astfel ca dieta trebuie sa contina cantitati mari de fructe, paste fainoase, fulgi de cereale si orez brun. Laptele contine triptofan - un aminoacid promotor al somnului - si ca urmare dieta trebuie sa contina lapte integral sau degresat, de preferinta alaturi de o gustare usoara inainte de culcare. Regula de baza ce trebuie urmata in aceasta dieta este ca cina sa fie luata cu cel putin 3 ore inainte de culcare si sa nu contina alimente greu digerabile. Atat pe parcursul zilei si cu atat mai mult seara trebuie evitat aportul de cofeina fie din cafea, fie din bauturi acidulate.…


Diete rapide

Diete rapide Diete rapide Pierderea din greutate poate fi o provocare, mai ales daca ai multe kilograme de eliminat. Poate fi dificil sa treci prin toate dietele la moda si chiar periculos sa incerci suplimentele si pastilele de pe piata din ziua de azi. Cum poti sti care functioneaza? Bea cat mai multa apa zilnic – asta te ajuta sa elimini impuritatile si grasimea din organism Imparte mesele in 5-6 mai mici – astfel iti vei accelera metabolismul si nu iti va fi prea foame intre mese Mareste consumul de fructe si legume – acestea contin multe vitamine Redu consumul de grasimi – incearca sa nu mananci mai mult de 20 de grame pe zi Fa exercitii 30 de minute pe zi – plimba-te sau fa un sport Gaseste-ti un hobby – picteaza sau tricoteaza ca sa iti mentii mainile ocupate Nu…


Detoxifierea organismului-necesara dupa sarbatori

Detoxifierea organismului-necesara dupa sarbatori Detoxifierea organismului-necesara dupa sarbatori Senzatia de oboseala, nivelul scazut de energie, lipsa de concentrare, balonarile, aparitia celulitei, migrenele sau tenul incarcat sunt doar cateva dintre semnele pe care organismul le afiseaza in incercarea de a-ti transmite ca are nevoie de o cura de detoxifiere. Este, de altfel, bine stiut de toata lumea ca organismul are nevoie de o detoxifiere cel putin o data pe an .Tinuta imediat dupa perioada de iarna, cura de detoxifiere este o modalitate de a-ti tonifia organismul, de a aplica sistemului intern „curatenia de primavara” pentru a scapa de toxinele depuse, dar si de a te pune in forma si de a te pregati pentru sezonul balnear. Ce trebuie facut? Consumati fructe si legume din belsug Renuntati la mesele copioase si consumati fructe si legume, de preferinta ecologice. Fructe si legume recomandate pe perioada curei de…


Terapia condimentelor

Terapia condimentelor Borcanasele cu arome, pastrate pentru condimentarea mancarii, pot fi transformate in medicamente. Piperul, scortisoara si neamul lor fac adevarate minuni.  Acum, in miez de iarna, cand intreaga natura a adormit, si o data cu ea si indragitele noastre plante de leac, este momentul cel mai bun pentru a descoperi tainicele puteri vindecatoare ale condimentelor. Orice gospodina are in camari, adesea fara sa stie, o adevarata farmacie. Fiecare condiment este un mic panaceu care, folosit cu arta, poate vindeca cele mai diverse boli, de la micile indigestii pana la reumatism, gripa sau boli de inima. Puse in mancare, luate sub forma de pulbere sau adaugate in ceai, piperul, dafinul, cuisoarele ori scortisoara sunt plante medicinale la fel de puternice ca oricare altele.  In Extremul Orient, nu exista medicament natural care sa nu aiba in el macar un condiment. Aceasta, pentru ca…


Diete naturiste

Diete naturiste Rezultatele cele mai puternice in dietoterapie se vor obtine prin adoptarea uneia sau alteia din dietele naturiste "de forta". Dintre aceste regimuri-forte am ales trei, pe care le prezint in ordinea gradului lor de dificultate: Postul negru - este fara doar si poate mijlocul cel mai eficient (desi destul de dur pentru unii) de dezintoxicare. Postul negru presupune sa nu consumam absolut nici un fel de aliment pe o durata de timp cuprinsa de la 24 de ore pana la cateva zile. In postul negru destinat vindecarii psoriazisului se recomanda in mod special sa se consume multa apa de izvor sau, si mai bine, infuzii din plante dezintoxicante, al caror mod de preparare il vom prezenta tot in acest articol. Fireste, postul negru cel mai eficient este cel de mai multe zile, insa pentru o ajunare mai lunga de trei…


Dietoterapia

Dietoterapia Dietoterapia sau terapia prin alimentatie este acea forma de terapie care utilizeaza alimentele, fie în starea lor naturala, fie prelucrate în modalitati speciale, ca remedii împotriva diferitelor afectiuni. Ea foloseste ca punct de plecare diagnosticele stabilite de medicina clasica. Exista doua acceptiuni generale ale acestui termen: dietoterapia simptomatica -care urmareste înlaturarea sau ameliorarea manifestarii bolii. Se foloseste în formele acute de boala sau în acutizarea unor boli cronice. dietoterapia de fond- care are drept scop corectarea sau înlaturarea cauzelor care fac posibila aparitia unor boli. Se foloseste an bolile cronice, de lunga durata, în care exista o perturbare mai profunda a structurilor functionale ale organismului Diferentierea majora fata de medicina alopata apare în conceptia asupra terapiei si în elaborarea prescriptiilor terapeutice. In medicina alopata, elementul esential în tratament este medicamentul care lupta cu boala si împotriva tulburarilor provocate de aceasta.…