CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Lifestyle / Exercitii pentru fese ferme

Rating:5Voturi: Vizualizari: 4202 Publicat la data: 2010-02-08 Autor: Saloane.ro

Exercitii pentru fese ferme

Fiecare femeie îşi doreşte un fund cât mai bombat şi ferm. Din păcate, Mama Natură nu a fost foarte darnică cu fiecare dintre noi. Dar nu dispera! Dacă vrei să fii posesoarea unui magnet pentru ochii bărbaţilor sau dacă pur şi simplu vrei ca lumea să te admire când te îmbraci în fustă mini este suficient să ai o dietă echilibrată şi să faci câteva exerciţii fizice de cel puţin 3 ori pe săptămână, timp de maxim 20 de minute.

Înainte de a te apuca de exerciţii este esenţial ca fesele tale să aibe cât mai puţină grăsime. Reducerea statului de grăsime de pe fese este un prim pas foarte important pentru că altfel muşchii se vor tonifia pe sub stratul de grăsime şi rezultatul va fi o creştere în volum a feselor. Pentru acest lucru o dietă echilibrată este esenţială.

Al doilea pas în misiunea ta de a avea nişte fese rotunde, ferme şi apetisante este reprezentat de masajul zilnic. Prin magazinele de specialitate cu produse cosmetice există o mare varietate de creme pentru modelarea feselor, unele recomandate unui anumite tip de masaj, dar toate trebuiesc aplicate zilnic. Cele mai eficiente dintre acestea sunt cele cu extract de alge sau cafea.

În cazul în care nu ai bani sau timp pentru un abonament la sală, poţi să alegi programele de exerciţii pentru acasă. Printre exerciţiile uşoare de făcut pentru a obţine nişte fesieri fără pic de grăsime şi fără aripioare se număra genuflexiunile, fandările, flotările, mersul pe stepper şi joggingul. Dacă aceste exerciţii ţi se par prea plictisitoare sau prea solicitante, poţi încerca alte alternative: mergi pe jos cât mai mult, renunţă la scările rulante sau lift în favoarea urcatului pe scări, ieşi cu rolele sau bicicleta în parc sau dansează cât mai mult şi pe muzica cât mai antrenantă.

O altă solutie este urmarea unui program gen Pilates. Programele Pilates sunt formate dintr-o succesiune de exerciţii nu foarte solicitante motor, dar foarte solicitante muscular. Pe lângă o musculatură extrem de tonificată, acest tip de program promite şi redobândirea flexibilităţii pierdute. Respectând toţi aceşti paşi vei obţine fundul dorit în cel mai scurt timp - numai bine pentru a te expune la soare în vara care va veni.

Cel mai important este să reţii că muşchii, odată tonifiaţi, trebuie întreţinuţi şi orice tip de exerciţii trebuie urmat constant. Nu poţi renunţa niciodată la această rutină deoarece muşchii fesieri, ca orice alt tip de muşchi care nu este lucrat, se vor lăsa.

Articol de Cristina Saghin

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....