CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Lifestyle / Diete naturiste

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1854 Publicat la data: 2010-01-18 Autor: Saloane.ro

Diete naturiste

Rezultatele cele mai puternice in dietoterapie se vor obtine prin adoptarea uneia sau alteia din dietele naturiste "de forta". Dintre aceste regimuri-forte am ales trei, pe care le prezint in ordinea gradului lor de dificultate: Postul negru - este fara doar si poate mijlocul cel mai eficient (desi destul de dur pentru unii) de dezintoxicare.

Postul negru presupune sa nu consumam absolut nici un fel de aliment pe o durata de timp cuprinsa de la 24 de ore pana la cateva zile. In postul negru destinat vindecarii psoriazisului se recomanda in mod special sa se consume multa apa de izvor sau, si mai bine, infuzii din plante dezintoxicante, al caror mod de preparare il vom prezenta tot in acest articol. Fireste, postul negru cel mai eficient este cel de mai multe zile, insa pentru o ajunare mai lunga de trei zile este necesar acordul si supravegherea medicului.

 Pentru cei care nu pot tine postul negru, considerandu-l prea dificil, este foarte eficienta urmatoarea dieta.
 Dieta crudivora - presupune sa nu consumam decat alimente netrecute prin foc (nepreparate termic), o perioada de minimum 30 de zile. Vor fi in schimb consumate din belsug legume crude sub forma de salate, sucuri sau ca atare, fructe crude, fulgi de cereale (grau, orz, ovaz), ulei presat la rece, miere si polen de albine.

Un loc special il vor ocupa in cadrul acestei diete oleaginoasele: seminte de floarea-soarelui, dovleac si susan neprajite, miezul de nuca, arahidele si alunele neprajite, care, pe langa faptul ca aduc un surplus caloric foarte puternic, inlaturand senzatia chinuitoare de foame, de care se plang la inceput multi dintre pacientii care recurg la acest tratament, au si alte proprietati. Ele sunt foarte bogate in vitaminele E si F, care favorizeaza normalizarea proceselor trofice la nivelul pielii.
 Doua exemple de diete crudivore, cu un efect deosebit, sunt prezentate in continuare:

  •  Dieta crudivora de refacere Acest regim oferã avantajul unui aport de principii alimentare, glucide, proteine, lipide, vitamine, minerale, în stare naturalã, fiind usor asimilati de organism si cu uzurã minimã a acestuia. Se practicã sub forme de cure de 5-7 zile pe lunã. Se recomandã în convalescenta bolilor acute, în boli consumptive (TBC, cancer), surmenaj fizic si intelectual, boli carentiale etc. Se recomandã urmãtoarea schemã: - Ora 8 - grau încoltit, 250-300 ml suc crud de fructe sau zarzavaturi, mere, struguri, pere, ardei gras, rosii, castraveti. - Ora 10 - o farfurie de salatã de zarzavaturi: morcov, telinã, rosii, urzici, pãpãdie, mãcris, andive, salatã verde, varzã etc., la care se adaugã suc de lãmaie, putin ulei si condimente naturale. - Ora 13 - salatã de zarzavaturi la discretie, 1-2 ouã crude cu albusul bãtut spumã, iaurt, branzã dulce de vacã, paine graham sau neagrã bine coaptã. - Ora 17 - o canã cu lapte crud sau lapte vegetal si fructe uscate. - Ora 19 - fructe, paine graham sau neagrã cu miere, lapte. - Intre mese se bea ceai aromatic (cimbrisor, mãces, zmeurã, fragi, mure), dupã necesitãti. Dieta crudivora depurativa Este recomandatã mai ales primãvara si vara, ea facilitand eliminarea toxinelor si deseurilor din organism, reechilibrand balanta vitaminicã si mineralã a organismului. Se practicã în scop profilactic si curativ, în cure de 3-7 zile pe lunã. Schema unei zile de curã: - Ora 8 - 250 ml suc de rosii sau telinã, fructe oleaginoase, paine graham sau neagrã coaptã bine. - Ora 12 - o farfurie cu salatã de urzici, pãpãdie, cicoare, grausor, cu suc de lãmaie, ulei si condimente naturale sau morcov, andive, telinã, castravete, ardei gras, sparanghel cu suc de rosii si condimente, iaurt, paine graham sau neagrã. - Ora 17 - o farfurie cu salatã de fructe crude. - Ora 19 - 250 ml suc de telinã. Pentru cei mai sensibili, dieta pur crudivora poate fi alternata cu dieta pe care o voi descrie in continuare.

  • Dieta semicrudivora - este modul de alimentare recomandat cu predilectie celor care se confrunta sau s-au confruntat cu psoriazisul, fiind si mijloc de vindecare si de consolidare a rezultatelor terapeutice. Ea poate fi adoptata pe perioade nelimitat de lungi, fiind mult mai permisiva, admitandu-se si consumarea produselor lactate si oualor in cantitati mici, cu conditia ca 50% din hrana sa fie constituita din legume si fructe crude. In primul rand, fiecare masa va incepe cu sucuri obtinute casnic din legume cum ar fi telina, patrunjelul, ridichea, combinate (ca ameliorator de gust) cu suc de mere sau morcov. Apoi, vor fi nelipsite de la fiecare masa salatele de cruditati cu legume bogate in fibre: morcov, varza, patrunjel, salata verde, spanac, ridiche, sfecla rosie. Va fi consumata numai paine graham, uleiul rafinat va fi inlocuit pe cat posibil cu cel presat la rece, faina alba va fi inlocuita cu cea integrala. Articol preluat de pe www.terapii-naturiste.com

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....