CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Lifestyle / Dieta de vedeta: Regimul Crono

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2319 Publicat la data: 2010-03-04 Autor: Saloane.ro

Dieta de vedeta: Regimul Crono

Dieta de vedetă: Regimul Crono Regimul crono are la baza cronobiologia alimentară. Cu alte cuvinte, regimul crono îţi permite să mănânci absolut tot ce îţi doreşti, dar numai la anumite ore.

Mâncând la anumite ore fixe, porţiile se micşorează şi digestia este mai uşoară. S-a demonstrat ştiinţific că nutrienţii alimentari sunt absorbiţi în mod diferit de corp în funcţie de momentul zilei. Astfel, grăsimile ingerate seara sunt stocate; în schimb, consumate dimineaţa, ele sunt utilizate că sursa de energie, iar zaharurile de la micul dejun cresc atenţia, în timp ce, la prânz, o scad.

Aceasta dietă poate fi urmată cel mult o lună fără întrerupere, iar scăderile în  greutate corporală variază în funcţie de mâncarea pentru care optaţi. Dacă veţi urma acest regim veţi consuma în jur de 1400-1500 calorii pe zi, acest lucru permiţând scăderea în greutate mai rapidă pentru bărbaţi şi mai înceată pentru femei. Aceasta dietă se bazează mai mult pe schimbarea obiceiurilor alimentare şi slăbirea treptată. Pentru micul dejun este indicată alegerea alimentelor bogate în lipide. Puteţi opta pentru brânzeturi de orice fel.

Trebuie evitate însă alimentele bogate în zaharuri rapide: produsele de patiserie sau cerealele cu adaos de zahăr. Prânzul va fi consistent, bogat în carbohidraţi şi proteine animale. Puteţi opta pentru orez, cartofi la cuptor sau pregătiţi la aburi, sau carne. Sunt de evitat produsele bazate pe zaharuri, lactatele şi pâinea. Este permisă şi o gustare uşoară între masă de prânz şi cea de seară. Gustarea trebuie luată cu cel puţin 4 ore înainte de masă de seară şi va consta în fructe sau suc proaspăt de fructe. Atenţie! Sucul de fructe trebuie să fie făcut de dumneavoastră şi nu cumpărat, pentru că cel din comerţ conţine diferiţi conservanţi şi adaosuri de zahăr.

În timpul serii procesele digestive sunt mult mai lente din cauza stopării secreţiei enzimelor. Din acest motiv este indicat că masă de seară să fie foarte uşoară. Puteţi opta pentru peşte, fructe de mare, legume sau o porţie mică de carne slabă. Sunt de evitat la fel ca la masa de prânz, produsele bazate pe zaharuri, lactatea, pâinea şi alcoolul. Atenţie la hidratare! Este esenţial să beţi cât mai multe lichide: apă sau infuzie de plante.

Dacă puteţi face şi puţin sport de 2-3 ori pe săptămână veţi slăbi garantat! Un avantaj al acestei diete este că mâncând regulat suprimaţi micile gustări dintre mese. Astfel veţi pierde cu uşurinţă 2-3 kg în numai câteva zile. Mai importantă decât o siluetă de invidiat este o sănătate de fier! O dietă echilibrată, cu mese fixe, puţin sport şi hidratare din plin vă va uşura misiunea.

Foarte important este să mâncaţi încet şi să mestecaţi bine, pentru că altfel va trebui să mâncaţi o cantitate mult mai mare de mâncare până veţi avea senzaţia de saţietate. Şi nu uitaţi că pentru o digestie bună este foarte important ca între mese să treacă aproximativ 3-4 ore.

Articol de Cristina Saghin

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....