CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Lifestyle / 5 cauze ale fluctuatiilor de greutate

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 1582 Publicat la data: 2010-02-08 Autor: Saloane.ro

5 cauze ale fluctuatiilor de greutate

Fluctuaţiile de greutate dăunează atât pielii, cât şi sănătăţii. De impactul asupra psihicului nici nu mai vorbim. Aşadar, dacă greutatea ta dă dintr-o extremă în alta, este momentul să iei măsuri. Altfel, rişti ca piederea şi câştigarea de kilograme să lase amprente de neşters asupra corpului tău. Pielea se va întinde şi apoi va reveni la normal, însă, în timp, îşi va pierde elasticitatea şi se va lăsa. Pentru a reuşi să scapi de această problemă este necesar să ştii care sunt cauzele care determină fluctuaţiile de greutate.

Schimbările hormonale din corpul tău pot provoca reţinerea apei, ceea ce va aduce cu sine creşterea în greutate. Însă, după ce nivelul de hormoni va fi stabilizat, excesul de apă va fi eliminat, iar tu vei slăbi.

Hormonii nu sunt singurii care pot cauza reţinerea apei în organism. Acelaşi lucru se poate întâmpla şi din cauza unei alimentaţii bogate în… sare. Aşadar, poţi evita fluctuaţiile de greutate dacă faci un efort minim şi consumi alimente care nu conţin foarte multă sare.

Stresul este, de asemenea, un factor care are influenţe uriaşe asupra corpului tău. În timp ce anumiţi oameni mănâncă foarte puţin şi slăbesc în condiţii de stress, alţii savurează cantităţi mari de mâncare şi se îngraşă.

Fluctuaţiile de greutate pot fi, la fel de bine, rezultatul consumului excesiv de alimente nesănătoase. Pentru că fiecare organism reacţionează diferit atunci când este bombardat cu chimicale şi un număr enorm de calorii. Ba mai mult: mâncarea nesănătoasă, gen fast food, nu e la fel de hrănitoare precum mâncarea făcută în casă şi, de aceea, senzaţia de foame apare mai des. Astfel, cu cât mănânci mai des, cu atât mai multe calorii îţi vor da bătăi de cap. Şi, cum corpul tău nu va putea să le ardă pe toate, ele se vor transforma în grăsime şi vei creşte în greutate.

Pe de altă parte, dacă numărul de calorii este mai mic decât cel cu care este obişnuit organismul, depozitele de grăsime vor fi exploatate la maxim şi vei pierde multe kilograme. Dacă ai observat deja că greutatea ta nu este constantă şi dai dintr-o extremă în alta, cel mai bine ar fi să calculezi numărul de calorii de la fiecare masă. Majoritatea femeilor au nevoie zilnic de 2000 de calorii pentru a-şi menţine greutatea, însă această cifră poate varia în funcţie de vârstă şi domeniul de activitate.

Eşti hotărâtă să nu mai ai de-a face cu astfel de probleme? În primul rând, trebuie să consulţi un nutriţionist. Apoi, impune-ţi un regim de viaţă sănătos şi o alimentaţie din care să lipsească, pe cât posibil, sarea şi chimicalele.

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....