CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Lifestyle / Unghiile false - o alternativa la unghiile naturale?

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1871 Publicat la data: 2010-02-08 Autor: Saloane.ro

Unghiile false - o alternativa la unghiile naturale?

Unghiile spun multe despre feminitatea unei femei. Neîngrijite corect ele pot ştirbi până şi din demnitatea celei mai impozante doamne. Pentru că unghiile se pot rupe în cele mai rele momente, pentru că unele femei îşi doresc unghii lungi dar nu le pot avea din cauză că sunt prea casante şi pentru că unele dintre noi au prostul obicei de a-şi roade unghiile s-au inventat unghiile false.

În ultima vreme au apărut o multitudine de procedee de aplicare a unghiilor false, în afară de clasicele unghii false la pachet întâlnite prin toate magazinele cu produse cosmetice. Cele mai frecvente sunt unghiile acrilate, cele din gel de silicon şi cele din mătase sau pânză.

Unghiile false o alternativă mult mai comodă? Ce alegi: comod sau sănătos? Indiferent pentru ce tip de unghii false optezi trebuie să fii conştientă că ele îţi vor strica unghiile naturale.

Unghiile false se aplica numai după o pilire temeinică a unghiei naturale. Prin acest procedeu stratul protector din cheratina al unghiei este distrus. Cu cât straturile superioare ale unghiei sunt îndepărtate, cu atât substanţele nocive din componenţa unghiilor false (indiferent de care sunt) şi din componenţa lipiciului cu care au fost fixate pătrund mai adânc în unghia naturală, o distruge mai profund. Cel mai frecvent, persoanele care au purtat o perioadă unghii false ajung să fie dependente de ele deoarece după înlăturarea unghiilor false au constatat că unghiile lor naturale nu mai arăta cum ar trebui: fie s-au tocit, fie s-au îngălbenit. În plus, cu cât unghia a fost pilita mai tare înainte de aplicare cu atât durează mai mult să se regenereze. În cazul în care observaţi că unghiile dumneavoastră s-au îngălbenit, începeţi să folosiţi creme de mâini cu parafina faceţi tratamente cu ulei de măsline.

Unele dintre adeptele trendului unghiilor false au declarat că prefera această alternativă pentru că avea obiceiul de a-şi roade unghiile, obicei deloc atrăgător pentru o lady. Pentru acelea dintre voi care se recunosc în această descriere vă anunţ că s-a inventat un lac de unghii special. Este incolor, se poate aplica pe unghia curată sau deasupra lacului. La prima tentativă de ronţăire veţi descoperi că unghiile dumneavoastră au un gust foarte amar. Şi o veste şi mai proastă: nu veţi scăpa de gustul amar de pe degete nici dacă vă spălaţi de nenumărate ori pe mâini şi nici după ce îndepărtaţi lacul cu acetonă.

Articol de Cristina Saghin

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....