CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Lifestyle / Ce este feng-shui?

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2033 Publicat la data: 2010-02-08 Autor: Saloane.ro

Ce este feng-shui?

Principiile feng-shui sunt din ce în ce mai studiate in Occident. Săptămânal apar cărţi ce prezintă diferite forme ale feng-shui, mai mult sau mai puţin autentice. Invăţăturile feng-shui au suferit multiple modificări în urma comercializării lor. În feng-shui, „locul perfect” poate fi localizat în timp şi spaţiu.

Ce este feng-shui? Feng-shui (în traducere literară „vânt-apă”) este, de fapt, chintesenţa filosofiei orientale, care ne arată că la origine se afla elementele naturii. Feng-shui este o ştiinţă deoarece are la bază formule clare de calculare a direcţiei magnetice pentru aplicarea acestora, şi o artă pentru că presupune o interpretare subiectivă a datelor culese prin calcul; feng-shui nu este în nici un caz o religie, aşa cum se poate crede.

Scopul feng-shui este amenajarea spaţiului de locui în funcţie de cele 5 elemente de bază (lemn, foc, pământ, apă, metal), în vederea obţinerii unui spaţiu armonios energetic. De asemenea, feng-shui ajuta la crearea unui mediu de viaţă perfect şi confortabil. Cele patru centre de interes ale feng-shui sunt bogăţia, fericirea, longevitatea şi copii sănătoşi.

În cazul în care doriţi să faceţi o amenajare de tip feng-shui a spaţiului dumneavoastră de locuit, asiguraţi-vă dinainte că dispuneţi de o sumă destul de mare de bani. Pentru a adopta forma cea mai pură de feng-shui este posibil să fie nevoie de o schimbare a arhitecturii casei sau doar a designului interior. Din această cauză, în ultimul timp feng-shui a început să fie considerat drept un hobby pentru cei bogaţi.

În orice caz, se cunosc şi metode mai ieftine de feng-shui. Una dintre acestea este reprezentată de agăţarea în faţa uşii a unei oglinzi pentru a reflecta orice energie negativă.

Elementul apa este cel mai important în amenajarea feng-shui. Un mic acvariu cu peşti, obiectele de culoare albastră sau neagră sau cele în formă de valuri, toate aduc elementul apă în camera dumneavoastră. Alături de acest element trebuie aşezat elementul care îl amplifica (metalul), nu şi cel care îl distruge (pământul).

Elementul foc este simbolul pasiunii şi al acţiunii, al mişcării rapide. El este reprezentat de: lumânări, lămpi, sobe, obiecte de culoare roz, roşie sau portocalie, forme triunghiulare, obiecte din mătase, materiale sintetice, materiale cu imprimeuri geometrice sau imagini cu animale. Alături de acest element trebuie aşezate numai obiecte reprezentative pentru elementul de lemn. Trebuiesc evitate obiectele ce aparţin elementului apă.

Elementul pământ este simbolul stabilităţii şi al încrederii în sine şi în cei din jur. Este reprezentat de: obiecte de ceramică sau teracota, un bol cu pietre de rău sau nisip, figurine sculptate în piatră, obiecte maro, portocalii şi galbene, forme pătrate, imagini cu munţi sau deşert. Lângă acest element trebuiesc aşezate numai obiecte ce aparţin elementului foc şi trebuiesc evitate obiectele ce aparţin elementului lemn.

Elementul lemn este simbolul creşterii şi al progresului. Elementul lemn nu este reprezentat de obiectele de mobilier din lemn. El este reprezentat doar de lemn în formă să vie: plante şi flori de apartament, obiecte de culoare verde sau bleu deschis, obiecte înalte, cu dungi verticale sau coloane, imegini cu păduri, copaci sau flori. Lângă elementele de lemn se pot poziţiona obiecte ce aparţin elementului apă şi trebuiesc evitate cele care aparţin elementului metal.

Elementul metal este simbolul bunăstării, al banilor. Este reprezentat de: obiecte metalice din aur, argint, cupru sau bronz, obiecte în culori aurii, argintii sau albe, obiecte rotunde, ovale, cu buline, cercuri sau semicercuri, bijuterii, obiecte din fier forjat. Elementul metal este amplificat de pământ şi distrus de foc.

Articol de Cristina Saghin

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....