CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Lifestyle / Decodeaza-ti culoarea parului

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2289 Publicat la data: 2010-02-04 Autor: Saloane.ro

Decodeaza-ti culoarea parului

Schimbând culoarea părului, schimbaţi relaţia intimă pe care o aveţi cu oglindă. Este o mică revoluţie intimă şi personală! Deci, înainte de a schimba culoarea părului se impune să vorbim despre decodarea culorilor.

1. Simbolul părului blond Blondul pe care îl are părul de copil, blondul platinat al femeilor fatale, blondul auriu veneţian. Este un amestec de feminitate şi inocentă copilărească ce cristalizează toate fanteziile. Blondul este fascinant. În primul rând este o culoare rară. Apoi străluceşte: este culoarea soarelui şi a aurului. Captează lumina mai bine decât oricare alta. Pe lângă alte clişee, blondul este asociat cu puritatea, delicateţea, fragilitatea: deci dorim să devenim blonde pentru a întineri puţin şi a ne crea iluzia regăsiri în noi a dulceţii copilăriei. Blondul este de asemenea culoarea seducţiei, a eleganţei şi a farmecului hollywoodian: deci, a deveni blondă înseamnă a câştiga putere prin senzualitate şi seducţie. Trebuie testat!

2. Nuanţe de blond Blondul închis. Este revenirea la blondul ca mierea şi caramelul. La baza culorii blond stă nuanţa naturală şi transparentă care subliniază mai mult expresivitatea feţei.

3. Simbolistica părului şaten. „Mat”, „banal”, castaniul suferă din cauza canotaţiilor negative. În zilele noastre însă, castaniul îşi ia revanşa în fata blondului şi a roşcatului întruchipând sensibilitate, farmec şi seninătate. Castaniul, mai luminos şi mai senzual că niciodată a devenit culoarea cea mai sexy a zilelor noastre.

4. Nuanţe de castaniu. Nuanţa de bază a castaniului este ciocolatiul, un amestec subtil de brun auriu şi mahon. O variantă posibilă ar fi câteva şuviţe aurii şi caramel şi vârfurile mai deschise pentru a atrage lumina. Avantajul este că se potriveşte perfect cu persoane înalte cu păr drept şi cu cele micuţe cu păr scurt şi ondulat.

5. Simbolul părului roşcat. Este o culoare rară, incendiara, transgresivă care a avut mulţi ani o reputaţie proastă: părul roşu ca părul lui Iuda? Părul roşcat este azi simbolul feminităţii extreme. Spre deosebire de părul blond, cu aspectul său de „star”, părul roşcat este un păr cald şi plin de personalitate.

6. Nuanţe de roşcat. Roşcatul caracteristic irlandezilor este arămiul cald care aduce cu o coamă de foc. De la morcoviu la roşu aprins, părul roşcat este strălucitor şi luminos.

7. Părul negru. Părul negru te face să te gândeşti la zâna din poveşti sau la Şeherezada din palatul oriental. În orice caz îţi aminteşte de o femeie temperamentală. Explozivă, ultra-sexy, o vampă sau o femeie fatală. Brunul şi negrul se potrivesc foarte bine cu un ten mat, mai închis, dar şi cu o piele albă, cu ochi albaştri sau verzi care să atragă lumina. Părul negru şi ochii negrii nu fac decât să înăsprească tresaturile.

8. Nuanţele părului negru. Succesul frumuseţilor asiatice din cinematografie periclitează statutul blondelor de „bombe sexy”? Brunetele revin în forţă dar într-o variantă mai îndulcită gen „bella ragazza” italiană, cu un brun închis şi cald de culoarea cafelei, cu iz de cacao neagră încălzită de raze de lumină, sau un negru sofisticat cu reflexe subtile de albastru, roşu sau violet.

Articol de Cristina Saghin

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....