CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Dulciuri / Incercati doua deserturi senzationale

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 4750 Publicat la data: 2011-01-14 Autor: Ghinea Viorica

Incercati doua deserturi senzationale

 

CHOUX A LA CREME (GOGOSI CU CREMA)

 

Ingrediente:

125 ml ulei
250 ml apa
200 g faina
4 oua
putina sare
1 plic de budinca de vanilie
300 ml frisca
zahar vanilat

Mod de preparare:

-    puneti apa la fiert impreuna cu uleiul si putina sare;
-    asteptati sa dea in clocot si apoi adaugati toata faina dintr-o data si amestecati bine; apoi o lasati sa se raceasca putin si incepeti sa adaugati cate un ou, amestecand continuu
-    nu se pune oul urmator pana ce primul nu a fost absorbit complet (sfat: se pun atatea oua cate cere compozitia, ca sa fie bine legata si moale);
-    puneti cu spritul sau cu lingura gogoselele pe o tava tapetata cu hartie pergament, nu uitati sa lasati distanta intre ele;
-    se dau la cuptor la foc mare la inceput pana se umfla, apoi se da focul mic si se coc pana se rumenesc usor.
-    dupa ce s-au copt, le lasati sa se raceasca, apoi taiati deasupra un capacel si le umpleti cu crema de vanilie, preparata conform instructiunilor de pe plic; adaugati si frisca si puneti capacelul la loc;
-    dupa ce ati facut aceasta operatiune cu toate, le ornati cu zahar vanilat.




PROFITEROL

 

Ingrediente:

125 ml lapte
125 ml apa
125 g unt
125 g faina

un varf de cutit de sare

4 oua

 

Pentru sosul de ciocolata:

85 ml apa
1 lingura de zahar pudra
1 lingura de cacao
200 g ciocolata neagra
125 ml frisca
inghetata de vanilie

Mod de preparare:

-    puneti la fiert apa cu uleiul si sarea, dupa ce da in clocot adaugati toata faina si amestecati bine;
-    lasati sa se raceasca, apoi adaugati oula pe rand, mestecand dupa fiecare.;
-    cu ajutorul spritului sau cu o lingura faceti gramajoare rotunde de marimea unei visini mari;
-    introduceti tava la cuptor, la inceput le lasati la foc mare, apoi il dati mai mic.
-    sosul de ciocolata: maruntiti ciocolata intr-un castron; apa, zaharul si praful de cacao se pun la fiert;
-    amestecati bine cu o lingura de lemn pana se obtine un sirop; cand acesta fierbe, adaugati si frisca si amestecati bine;
-    puneti si ciocolata si amestecati pana se ingroasa si incepe sa semene cu un sos; se foloseste rece;
-    lasati-va imaginatia sa zburde si decorati gogoselele cu inghetata de vanilie si sosul de ciocolata.

Pofta buna!

 

 

 

Articol de: Ghinea Viorica


Cei care au citit acest articol au mai citit si....