CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Dulciuri / Papanasi miraculosi

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 3 Vizualizari: 4053 Publicat la data: 2011-01-13 Autor: Alexandra B.

Papanasi miraculosi

Un dulce dupa care inghiti in sec de fiecare data la restaurant atunci cand chelnerul trece pe langa tine cu desertul comandat la masa alaturata. Smantana proaspata si dulceata iti vor cuceri privirea.

 

Ingrediente:

500 g branza de vaci proaspata
100 g zahar
2 oua
1 varf lingurita bicarbonat de sodiu
1 esenta vanilie
200 g faina
smantana
dulceata

 

Mod de preparare:

- branza de vaci se amesteca cu zaharul si cu bicarbonatul;
- se incorporeaza ouale si vanilia, iar la sfarsit faina; se poate amesteca putin aluatul cu robotelul sau mixerul sa se omogenizeze mai bine (daca branza este mai umeda, s-ar putea sa mai aveti nevoie de 1 lingura cu faina in compozitie, deoarece aluatul trebuie sa fie usor de format, nu foarte lipicios;
- se pune intr-o tava adanca mult ulei la incins;
- se formeaza din aluat bile de dimensiunea interiorului pumnului; se strapunge bila cu degetul prin centru, apoi treceti bila prin faina (usor, mariti gaura din mijloc si aplatizati putin colacul obtinut);
- dati focul mic la tigaie si prajiti papanasii pe ambele parti, pana sunt rumeni (aproximativ 5 minute);
- serviti cu smantana si dulceata.

 

 

Articol de: Alexandra B.


Cei care au citit acest articol au mai citit si....