CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Dulciuri / Placinta betivului

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 4 Vizualizari: 4761 Publicat la data: 2011-01-17 Autor: Talpa Mihaela

Placinta betivului

Dragii mei, oameni intre oameni, am gatit o placinta absolut delicioasa cu branza si m-am gandit sa o impartasesc si cu voi deoarece se face rapid, e delicioasa si sunt sigura ca acei gurmanzi dintre noi o vor aprecia.


Ingrediente:

un pachet de foi pentru foietaj
3 oua
400 grame branza telemea de vaca
o cana cu apa minerala
150 g de unt

Mod de preparare:

-    se ia o tava, se pune o hartie de copt care se unge cu untul topit in prealabil, dupa care se adauga doua foi de placinta care se ung la randul lor cu untul topit;
-    se adauga alte doua foi care se ung de asemenea dupa care se adauga branza sfaramitata si se adauga peste ea foile din doua in doua, unse intre ele;
-    dupa ce am terminat toate foile de pus, se taie in patratele placinta si se adauga cele trei oua batute bine in cana cu apa minerala, care se intinde bine printre patratele sa patrunda in toate locurile si se baga la cuptor unde se tine 30 de minute.

Recomandare:

se serveste alaturi de un vin rosu si de prieteni dragi sau familie.

Pofta buna!

Articol de: Talpa Mihaela


Cei care au citit acest articol au mai citit si....