CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea pielii

pagina:  1 2 3   »

Ingrijeste-ti pielea toamna

Ingrijeste-ti pielea toamna Schimbarile de temperatura au intotdeauna un impact negativ asupra pielii noastre. In sezonul rece, temperaturile scazute si vantul distrug grasimea naturala a pielii, astfel incat ea devine mai uscata si mai sensibila. Specialistii in dermatologie sustin ca, in sezonul rece, este esentiala pentru sanatatea pielii folosirea cremelor puternic hidratante, atat pentru ten, cat si pentru corp. De asemenea, se recomanda evitarea sapunurilor care usuca pielea si a produsele cosmetice cu rol de exfoliere, pentru ca participa si mai mult la deteriorarea dermei. Intrucat vremea rece afecteaza toate tipurile de piele, sunt recomandate cremele grase, in special cele care au in componenta lor vitaminele A si C. Cele doua vitamine previn atat uscarea pielii, cat si imbatranirea ei prematura. Pentru ca toamna incepem deja sa ne acoperim capul, ceea ce presupune cresterea nivelului de sebum, specialistii recomanda sa ne spalam parul…


Cum sa arati bine in propria piele

Cum sa arati bine in propria piele Intai si intai de toate trebuie sa te apreciezi singura pentru ceea ce esti.Nu astepta ca cei din jurul tau sa iti spuna cat de bine arati, daca tu nu reusesti sa spui: "Astazi arat bine".Atitudinea ta fata de tine conteaza enorm prin faptul ca si cei din jurul tau observa daca te simti sau nu bine in pielea ta.Asadar, fii mandra de tine.Bucura-te ca esti sanatoasa, ca poti merge, alerga, dansa, respira, visa. Chiar daca nu ai corp de fotomodel, nu te plange pentru ca nu vei rezolva nimic bun.Mai bine incearca sa adopti un stil de viata sanatos, sa faci cat mai des activitati care iti plac si care te ajuta sa te mentii in forma.Nu te inchide in tine pentru ca iti vei face mai rau.Incearca sa gandesti pozitiv, sa fii o persoana optimista.Gandurile negative iti vor…


Soarele din umbra

Soarele din umbra Tot ce e mai bun in viata ingrasa sau...produce arsuri!Protectia ideala ar fi clasica replica a luptatorului martial: sa nu iesi din casa! Pentru ca stim cu totii...ultravioletele sunt cancerigene! Mai periculos pentru persoanele aflate sub medicatie si care prezinta anumite afectiuni ale pielii, soarele ravnit ramane cel mai inversunat dusman al pielii nostre. Cu cat expunerea este mai indelungata riscul aparitiei cancerului de piele este, evident, mai mare. In afara ecranelor de protectie solara, a ochelarilor de soare si a palariilor, aflate pe piata sub cele mai diverse modele si culori, cea mai buna protectie a organismului nostru este ...naturala. Melanina Aceasta substanta aflata in interiorul dermei este cea care previne patrunderea radiatiilor in straturile mai profunde, activandu-se sub forma pigmentului aflat in tendinte.Frumoasa si sanatoasa culoare cafenie este,insa, din pacate, primul semn al arsurii solare! Tenurile mai deschise…


Ce fel de crema de fata folosesti?

Ce fel de crema de fata folosesti? Produse cosmetice cu nenumarati compusi minune gen acidul hialuronic, apa termala sau colagenul, ne promit reclamele, ca dau rezultate imediate si fara gres. Acidul hialuronic si colagenul au rol de agenti de hidratare, colagenul exfoliant antiseboreic. O crema potrivita pentru tenul nostru contine vitamine, minerale, antioxidanti, apa termala in masura in care tenul nostru are nevoie de ele si este tolerata de catre epiderma, este adaptata varstei si ne ajuta sa obtinem efectul dorit. Dermatologii recomanda pastrarea fidelitatii cu privire la produsele cosmetice pentru a ne feri de riscul reactiilor alergice de intoleranta. In ciuda “trendului”, conform statisticilor, produsele cosmetice naturiste creaza cele mai multe forme de alergii/ dermatite, moleculele active din plantele cu rol de ingrediente fiind separate in procese chimice, nefolosinduse produse din plante integrale. Inofensive in cea mai mare masura sunt dermatocosmeticele pe care le gasim doar…


Bronzare organica versus bronzare la solar

Bronzare organica versus bronzare la solar O metoda relativ recent aparuta pe piata “beauty” de bronzare , si anume cea organica este o alternativa folosita pe scara larga de saloanele cosmetice din Romania. Este util sa avem cateva notiuni comparative ca sa vedem ce castigam si ce pierdem folosind una din cele doua metode. LA SOLAR Un bronz la solar presupune obtinerea rapida si fara efort a unui rezultat durabil , ale carui dezavantaje nu sunt de neglijat. Expunerea epidermei la radiatii ultraviolete de tip A necontrolat ( vorbim aici de solar) poate provoca in timp cancer de piele. Tratamentele medicale speciale pentru piele in camera cu raze ultraviolete se diferentiaza de solar prin durata scurta si expunerea intr-un mediu bine controlat. O vizita la solar, este de dorit sa presupuna si o vizita in prealabil la medicul dermatolog ale carui consultatii ar trebui sa iti…


Cum putem invinge acneea!

Cum putem invinge acneea! Acneea poate fi un necaz care sa te urmareasca toata viata. De cele mai multe ori, aceste probleme apar inainte de ciclu, sau ca urmare a unor dereglari hormonale. Motivele unor „înfloriri” spontane pot fi: mancarea nepotrivita, stresul, dar aceste cosuri dispar repede daca le tratezi cum se cuvine si daca pielea ta nu e predispusa aparitiei acneelor. Poti scapa de cosuri daca te speli cu un sapun hipoalergenic, daca pui mana mai rar pe fata, daca bei multa apa ca sa „speli” toxinele. Dar mai ales daca esti atenta la ce mananci, adica fara grasimi, zahar, fara condimente si ai grija E-urile din alimente. Pentru a afla care este problema, trebuie sa faci analize de sange, prin care se masoara nivelul hormonilor sexuali. Tratamentul consta in preparate hormonale, pe care ti le poate indica un endocrinolog. In jurul varstei…


Prepara-ti singura crema antirid!

Prepara-ti singura crema antirid! Eficient si la indemana, uleiul de masline este ingredientul esential pentru cea mai proaspata si buna crema antirid, pe care o poti prepara singura, acasa. Generos in vitamina E, uleiul de masline este aur pentru tenul nostru. Pe langa puterea antioxidanta a vitaminei E, aceasta protejeaza pielea de efectul UV, accelereaza vindecarea arsurilor si imbunatateste microcirculatia. Cu 75% acizi grasi in compozitie, uleiul de masline mentine elasticitatea si flexibilitatea pielii. Iata doar cateva motive sa-ti prepari singura o crema bio din cea mai de top categorie! Ingrediente • 5 ml de ulei de masline de plante • 30 ml de hidrolat aromat de tamaie, lamaie, morcov, ylang-ylang, trandafir. Hidrolatul sau apa florala provine din distilarea florilor (se gaseste la plafar) • 3 g de ceara de albine • 3 g de glicerina • 3 ml de suc de lamaie (facultativ)…


Cum poti avea un decolteu de invidiat

Cum poti avea un  decolteu de invidiat Decolteul si linia gatului au fost intotdeauna simbolul feminitatii si al senzualitatii, de aceea iata cateva secrete care te vor ajuta sa ai o piele neteda si ferma. Hidratare cu crema potrivita Dupa dus, tamponeaza-ti pielea cu un prosop moale, apoi aplica o crema hidratanta special creata pentru zona sensibila a gatului si a decolteului, masand usor sanii prin miscari circulare. Hidratarea este foarte importanta, deoarece pielea de pe decolteu sufera mereu din cauza deshidratarii si de pe urma lipsei vitaminelor A si E. Acestea sunt responsabile de mentinerea unui nivel optim de hidratare, de regenerare celulara si de protectie in caz de expunere la soare. Exercitii pentru sani frumosi Stai in picioare, cu umerii relaxati si bratele relaxate de-a lungul corpului. Adu mainile in dreptul sanilor si preseaza-ti sanii cu palmele, unul catre celalalt, timp de cateva secunde. Repeta…


Scapa de cearcane!

Scapa de cearcane! Cearcane, ochi umflati si obositi? Daca te confrunti cu aceste probleme, foloseste cateva trucuri simple si vei reda stralucirea si sanatatea pielii tale. Cu anticearcanul mergi la sigur Anticearcanul este mai eficient decat fondul de ten, servind in acelasi timp si la mascarea altor mici imperfectiuni ale pielii, cum ar fi urmele de cosuri sau petele de culoare. Cum il alegi? Nuanta anticearcanului trebuie aleasa cu un ton mai deschisa decat culoarea naturala a tenului. Daca este prea inchisa, risti sa accentuezi si mai tare cearcanele, iar daca este prea deschisa, nu le acopera. Alege o nuanta mai rosiatica, pentru cearcanele cu tendinta verzuie, si o nuanta care sa bata inspre galben, pentru cearcanele cu tendinta spre violet (albastru-violet). Cum il aplici? Aplica fondul de ten pe toata fata, inclusiv sub ochi, iar peste acesta o cantitate mica de anticearcan,…


Argila face minuni

Argila face minuni Este ideala pentru a elimina ridurile si punctele negre, pentru regenerarea tenului obosit, dar si pentru eliminarea vergeturilor. Impachetari de energie Dilueaza argila cu putina apa. In aceasta pasta inmoaie o pensula ( sau un disc de bumbac) si aplic-o pe zonele pe care vrei sa le revitalizezi. Daca pielea este inflamata, pasta de argila trebuie sa fie rece, iar daca vrei sa elimini vergeturile, aceasta trebuie sa fie calduta. Masti de frumusete Amesteca intr-un bol argila cu apa si cateva picaturi de ulei de masline. Daca ai pielea grasa, imbogateste aceasta masca si cu cateva picaturi de suc de lamaie sau cu suc de rosii. Daca ai pielea foarte uscata, adauga in masca de argila si o lingurita de miere. Alunga ridurile Pregateste-ti pielea fetei, a gatului si a decolteului aplicand pe ea ser concentrat pe baza de oligoelemente…


Purificarea tenului

Purificarea tenului In multe cazuri, rutina zilnica de ingrijire pare sa nu fie suficienta pentru pentru pastrarea tenului curat, proaspat si perfect neted. Acesta este momentul in care trebuie sa intervina una dintre cele mai importante metode de purificare a tenului. Alegerea iti apartine. 1 Baia de aburi de ce e buna Este tratamentul classic de curatare a tenului si da rezultate excelente pentru orice tip de ten, cu conditia sa fie respectata frecventa si durata tratamentului. Inmoaie epiderma, permitand astfel indepartarea cu usurinta a celulelor moarte si a oricaror impuritati, si furnizeaza pielii substantele benefice ale plantelor foflosite, ce patrund rapid prin porii deschisi. Cum procedezi: Pui intr-o oala apa la fiert si cand incepe sa clocoteasca tragi deoparte. Adaugi plantele uscate si lasi la infuzat 10 minute. Cat de des: Pentru tenurile grase si mixt, baia de abur poate fi…


Masajul facial face minuni!

Masajul facial face minuni! Inainte de a incepe masajul, curata-ti tenul si aplica o crema hidratanta. Durata masajului nu trebuie sa depaseasca 10-15 minute, mainile trebuie sa fie curate, iar unghiile scurte.  Regula de aur este efectuarea unor miscari usoare, fara incercarea de a intinde pielea de jos în sus. Iata cateva tipuri de masaj facial: 1. Masajul mangaietor se realizeaza cu buricele degetelor, pielea fiind practic mangaiata, nu intinsa. Acesta actioneaza asupra glandelor pielii, stimuland circulatia sangvina.  2. Masajul ciupit consta in prinderea pielii intre degetul mare şi aratator, prin miscari de scurta durata. Ciupirea trebuie executata insa cu finete, pentru a nu provoca leziuni la nivelul pielii.  3. Masajul framantat se face prin apucarea pielii intre degetul mare si celelalte degete, strangand un pic, ca si cum ai vrea sa storci un burete. Acest tip de masaj duce la inviorarea tesuturilor si…


Picioare frumoase in 7 pasi

Picioare frumoase in 7 pasi 1 Epilarea Indiferent de metoda de epilare, pielea trebuie inainte curatata si exfoliata la dus. Foloseste un scrub cu particule exfoliante mai mari si maseaza circular mai intai cu mana, apoi cu o manusa de lufa.  Epileaza-te imediat, dupa baie, cat porii sunt inca deschisi, iar, la final, pentru a evita iritatiile si a calma pielea, aplica un unt de corp combinat cu putin unguent de galbenele.   2 Hidratarea Este regula de baza, daca vrei sa ai o piele ingrijita, asa ca fa-ti un obicei si dupa fiecare baie foloseste un produs de ingrijire adaptat nevoilor pielii tale – sub forma de lapte, daca ai pielea normal, sub forma de unt, daca pielea este deshidratata si sub forma de crema, daca exista zone uscate. Pentru a-i spori eficienta, fiecare produs in parte poate fi combinat cu ulei pentru masaj.…


Miracolul argilei

Miracolul argilei                                                                                        Argila ajuta la cicatrizarea rănilor, reface organismul după convalescenţa, revigorează organismul, normalizează tensiunea arterială, alunga stresul şi energizează mintea, tratează sinuzitele, are efect hipoglicemiant (la pacienţii care nu sunt dependenţi de insulina şi au glicemia până în 200, cura cu argila aduce glicemia în limitele normale, normalizând funcţia pancreasului), are un efect detoxifiant foarte puternic, echilibrează activitatea glandelor endocrine, reglează scaunul şi tranzitul intestinal, este eficient în tratarea ulcerului şi a infecţiilor urinare.  În plus, poate fi folosită ca puternic antiseptic şi că produs de îngrijire pentru diferite tipuri de ten.  Argila poate avea mai multe culori: albă, roz, albastră, roşie, galbenă sau verde. În funcţie de culoare, argila are diferite întrebuinţări.  • Argila albă este folosită pentru detoxifiere şi remineralizare. Este indicată pentru îngrijirea tenului sensibil sau alergic. Este bogată în siliciu şi aluminiu. Favorizează eliminarea toxinelor, calmează…


Sfaturi pentru ingrijirea pielii

Sfaturi pentru ingrijirea pielii Sfaturi pentru ingrijirea pielii Pielea este cea mai importanta si tot odata organul cel mai expus al corpului nostru. De multe ori ne da batai de cap si de multe ori ni se intampla ca produsele destinate ingrijirii pielii sa nu dea roadele promise. Sa fie doar reclame, sau pielea noastra are nevoie de mai mult? In primul rand este foarte important sa stim ca asa cum femeile sunt unice, pielea este unica. De multe ori un produs cosmetic poate da roade pe pielea unei femei si poate crea dezastre pe pielea alteia. Important este sa ne cunoastem pielea, sa fim constiente de importanta ingrijirii ei si mai ales sa descoperim produsele care fac cu adevarat bine, pielii noastre. Dar lucrurile nu sunt chiar asa de simple si dupa o anumita varsta este nevoie de produse ce redau elasticitatea pielii,…


Ce poti face petru sani mai fermi?

Ce poti face petru sani mai fermi? Ce poti face petru sani mai fermi? Daca nu esti tocmai mandra de decolteul tau, e timpul sa schimbi ceva! Cu putina rabdare si cateva tipsuri eficiente, poti obtine un lifting natural de invidiat! Cine nu îsi doreste sani senzuali, perfect conturati? Din pacate, mai devreme sau mai tarziu, orice femeie observa ca tonusul sanilor scade. Ce poti face ca sa tii lucrurile sub control?  * Începe cu 10 minute de exercitii pentru tonifiere. Asaza-te pe spate, genunchii flexati, bratele întinse lateral. Foloseste doua gantere cu greutatea cuprinsa între 2 si 5 kilograme. Ridica bratele, pana cand ganterele ajung paralele, la nivelul pieptului. Miscarile trebuie sa fie lente. Executa 2-3 serii a cate 10 miscari. Stai pe un scaun, mainile pe langa corp. Ridica bratele pana cand ganterele ajung la nivelul soldurilor. Flotarile sunt excelente pentru stimularea pectoralilor. Încearca 1-2…


Sfaturi pentru maini care nu iti tradeaza varsta

Sfaturi pentru maini care nu iti tradeaza varsta Pielea mâinilor este uneori singura care trădează adevărata vârstă a unei femei. Fumul de ţigară, frigul, soarele, apa cu conţinut mare de clor, detergenţii, alimentaţia necorespunzătoare, problemele de circulaţie, murdăria sau procesul de îmbătrânire sunt numai câţiva factori care ne agresează pielea mâinilor în fiecare zi. Expusă timp îndelungat la aceşti factori, pielea mâinilor se usucă, crapă sau se pătează. Vinovat de gradul scăzut de toleranţă al pielii mâinilor la factori nocivi este stratul extrem de subţire de celule adipoase. Odată ce stratul adipos suferă anumite modificări, pielea începe să-şi piardă din elasticitate şi umezeală. Este absolut esenţială purtarea de mănuşi de cauciuc sau bumbac în timpul activităţilor casnice. Câte dintre dumneavoastră nu se dau cu cremă de mâini în fiecare zi, dar nu folosesc mănuşile atunci când spală vasele? Ştiaţi că detergentul de vase este extrem de alcalin, în…


Remedii contra calcaielor uscate

Remedii contra calcaielor uscate O femeie trebuie să fie îngrijită din cap până-n picioare. Tenul, mâinile, părul, picioarele, totul trebuie să arate impecabil. Şi… călcâiele? Ce ne facem cu pielea uscată şi crăpată din jurul călcâielor? Răspunsul este simplu: îngrijire intensivă. Cu alte cuvinte, e musai să-ţi tratezi călcâiele zi de zi şi să-i acorzi aceeaşi atenţie pe care o acorzi tenului sau părului. Ţine cont de următoarele sfaturi, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. - stai cu picioarele în apă caldă şi freacă-ţi călcâiele cu piatră ponce. În acest fel, vei îndepărta celulele moarte, iar pielea va deveni moale şi catifelată. - foloseşte o cremă hidratantă specială pentru călcâie, pentru ca pielea să fie hrănită şi să îşi păstreze elasticitatea. - fă-ţi pedichiura regulat, fie că mergi la un salon sau te descurci de una singură, acasă. Desigur, este recomandat să apelezi…


Remedii naturiste impotriva pistruilor

Remedii naturiste impotriva pistruilor Pistruii apar, în cele mai multe cazuri, încă din copilărie, iar numărul lor creşte considerabil în timpul verii şi scade în anotimpul friguros. În mod obişnuit, pistruii dispar pe la 40-50 de ani, dar nimeni nu e dispus să aştepte atât de mult. Asemănătoare cu pistruii sunt petele care apar o dată cu înaintarea în vârstă, indiferent de tipul de piele. În aceste situaţii este necesar să aflăm care este cauza decolărării pielii şi să luăm măsuri pentru a preveni sau pentru a trata aceste probleme. În primul rând, trebuie să fim conştienţi că expunerea la soare creşte semnificativ şansele de apariţie a pistruilor şi a petelor şi să nu uităm niciodată de crema de protecţie cu un factor ridicat de protecţie. Astfel, corpul nu va mai avea nevoie să secrete mai multă melanină. Se ştie că melanina este acumulată…


Cum sa scapi de mirosul natural neplacut in 10 pasi

Cum sa scapi de mirosul natural neplacut in 10 pasi Transpiri mult, iar mirosul tău natural nu e chiar aşa cum ţi-ai dori? Te simţi jenată şi nu ai încredere în tine din această cauză? Poţi răsufla uşurată. Mirosul natural neplăcut nu e tocmai un capăt de ţară. Acesta apare ca rezultat al transpiraţiei şi al bacteriilor care se formează datorită transpiraţiei. Vestea bună este că poţi scăpa de această problemă care îţi afectează atât respectul pentru propria persoană, cât şi viaţa socială. Trebuie doar să urmezi etapele următoare: 1. Spală-te cât poţi de des, în special în zonele în care transpiri cel mai mult. În acest fel vei elimina transpiraţia, iar bacteriile despre care vorbeam mai devreme nu vor mai apărea; 2. Foloseşte un scrub pentru corp. Scrub-ul elimină celulele moarte, care contribuie la mirosul neplăcut al corpului; 3. Dă-te la subraţ cu pudră de talc; 4. Foloseşte deodorant…


Fumatul nu face casa buna cu frumusetea

Fumatul nu face casa buna cu frumusetea Fumatul nu face casă bună cu frumuseţea. O ştie toată lumea. E adevărat, e foarte greu să renunţi la acest obicei, dar e musai să faci un efort pentru a-ţi păstra farmecul. Altfel, pielea ta se va deteriora văzând cu ochii şi rişti să îmbătrâneşti înainte de vreme. Ne place sau nu, ţigările ne fac foarte mult rău. Atât în interior, cât şi în exterior. Buzele îşi schimbă culoarea şi textura din cauza fumatului, devenind mai aspre şi căpătând o nuanţă mai închisă. Dacă te confrunţi deja cu aceste probleme, ai două soluţii: fie urmezi tratamente speciale pentru ca gura ta să nu-şi piardă frumuseţea, fie te laşi de fumat. De asemenea, ţigările împiedică producerea naturală de vitamina C în corpul tău. Drept urmare, pielea ta nu se va mai regenera aşa cum ar trebui şi se va degrada. Un…


Scrub cu cafea - exfoliantul ideal

Scrub cu cafea - exfoliantul ideal Pe lângă faptul că ne trezeşte în fiecare dimineaţă, cafeaua ar putea face o mulţime de alte lucruri pentru noi. Totul e să îi aflăm secretele şi să le folosim în favoarea noastră. De exemplu, cafeaua poate fi întrebuinţată în prepararea unui scrub pentru ten sau corp. Rezultatele nu vor întârzia să apară. De altfel, cafeaua este duşmanul de moarte al celulitei. Aplicată pe piele, cofeina ajută la redistribuirea celulelor adipoase şi opreşte formarea celulitei. Cafeaua esteun exfoliant ideal, datorită faptului că îndepărtează celulele moarte fără să irite pielea. Şi varicele pot fi tratate cu ajutorul cafelei, fie că apar ca semn al vârstei înaintate sau sunt moştenite. Astfel, folosind un exfoliant pe bază de cafea putem preveni varicele, căci cofeina are rol de limitator vascular. Ai nevoie de un sfert de cană de zaţ de cafea, o cantitate egală…


5 remedii naturiste care te scapa de cearcane

5 remedii naturiste care te scapa de cearcane Pungile de sub ochi sau cearcănele trădează fie lipsa odihnei, fie un regim alimentar nesănătos. Cu aceste probleme se confruntă atât femeile, cât şi bărbaţii, indiferent de vârstă. Iar dacă la anumite persoane cearcănele apar doar atunci când fac nopţi albe, alţi indivizi moştenesc de la părinţi urmele inestetice de sub ochi. Pungile de sub ochi pot apărea însă şi din cauza acumulării de grăsime sub ochi sau din cauza retenţiei de lichide. Cei mai buni aliaţi în lupta cu cearcănele sunt cremele de ochi cu vitamina K, pentru că ajută la stimularea circulaţiei, dar şi produsele de machiaj. Remediile naturiste sunt, de asemenea, foarte utile în combaterea cearcănelor şi a pungilor de sub ochi. În plus, sunt mult mai ieftine şi mai la îndemână decât cremele sau machiajul corector. Remedii naturiste care fac cearcănele să dispară: 1. Cartoful –…


Gomaj pentru o piele proaspata si catifelata

Gomaj pentru o piele proaspata si catifelata Corpul tău are nevoie de îngriire, indiferent de anotimpul în care ne aflăm. Zi de zi, fie că este expusă sau nu, pielea suportă acţiunile multor factori care o agresează: temperaturi extreme, epilat, bronzat etc., astfel încât nici cea mai bună loţiune de corp nu rezolvă toate problemele. Aşasar, este necesar ca, măcar o dată pe săptămână, să îţi rezervi o jumătate de oră pentru a-ţi răsfăţa trupul cu un gomaj. Costurile sunt minime, efectele sunt garantate şi nici măcar nu trebuie să ieşi din casă. Seara, înainte să intri la duş, prepară un amestec din trei linguri de zahăr, una de sare şi două linguri de ulei de măsline. După ce te speli cu gel de duş, aplică amestecul despre care vorbeam mai devreme pe pielea umedă şi curată, prin mişcări ample, fără să apeşi prea tare. Zahărul va…


Vopseaua de par nu e si pentru sprancene

Vopseaua de par nu e si pentru sprancene Îţi vopseşti părul şi vrei ca şi sprâncenele tale să aibă aceeaşi culoare? Gândeşte-te de două ori înainte să iei această decizie. Alegerea ta ar putea fi total neinspirată, în primul rând, pentru că sprâncenele joacă un rol esenţial în conturarea feţei. Sprâncenele nu trebuie să fie nici stridente, dar nici şterse. De exemplu, dacă părul tău este blond ar fi o mare greşeală să-ţi vopseşti şi sprâncenele în aceeaşi culoare. Dacă eşti brunetă sau şatenă, cu tenul alb, cel mai indicat ar fi să alegi o nuanţă de maro pentru sprâncene, iar dacă tenul tău este măsliniu, poţi încerca cu încredere să îţi vopseşti sprâncenele cu vopsea neagră, în timp ce roşcatele pot opta pentru o nuanţă de şaten. Înainte de a face această schimbare, cel mai bine ar fi să mergi la un salon de cosmetică. Acolo vei…