CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea pielii / Sfaturi pentru ingrijirea pielii

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1641 Publicat la data: 2010-04-07 Autor: Saloane.ro

Sfaturi pentru ingrijirea pielii

Sfaturi pentru ingrijirea pielii

Pielea este cea mai importanta si tot odata organul cel mai expus al corpului nostru. De multe ori ne da batai de cap si de multe ori ni se intampla ca produsele destinate ingrijirii pielii sa nu dea roadele promise. Sa fie doar reclame, sau pielea noastra are nevoie de mai mult?

In primul rand este foarte important sa stim ca asa cum femeile sunt unice, pielea este unica. De multe ori un produs cosmetic poate da roade pe pielea unei femei si poate crea dezastre pe pielea alteia. Important este sa ne cunoastem pielea, sa fim constiente de importanta ingrijirii ei si mai ales sa descoperim produsele care fac cu adevarat bine, pielii noastre.
Dar lucrurile nu sunt chiar asa de simple si dupa o anumita varsta este nevoie de produse ce redau elasticitatea pielii, de produse de redau stralucirea pielii si mai ales de produse care sa nu lasa pielea sa"cada".

Ingrijirea pielii uscate
 Cand ai pielea uscata, hidratarea nu mai este un procedeu chiar atat de simplu. Nu este de ajuns sa maresti doza de crema hidratanta aplicata zilnic si mai ales, nu este de ajuns sa stii ca ai piele uscata, sa folosesti crema de corp si sa te multumesti cu atat! Ideal feminin este o revista de life style feminin, dedicata femeilor cu atitudine, femeilor care nu se multumesc cu putin! Asa ca, afla cum rezolvi problemele pielii tale uscate fara sa te multumesti cu o crema de corp!
Prima problema in hidratarea pielii uscate, este acela ca ea pierzandu-si uleiul natural, nu poate pastra nici macar elasticitatea si hidratarea oferite de o crema de corp. Asa ca trebuie sa te inarmezi cu rabdare si cu o crema special creata pentru pielea uscata, crema hidratanta pe care sa o folosesti seara inainte de culcare si ziua imediat dupa dus. De retinut este insa ca, lotiunile hidratante create special pentru pielea uscata, sunt mai groase si intra mai greu in piele.Pentru hidratarea pielii uscate poti sa folosesti un ulei natural de hidratare cum ar fi uleiurile de corp pe baza de cocos, masline, cacao, migdale sau boabe de struguri. Acestea sunt bogate in uleiuri naturale si ajuta la hidratarea pielii uscate, ii vor reda elasticitate si luciu natural. Nu trebuie neaparat sa cauti produse cosmetice pe baza acestor uleiuri, le poti folosi direct pe cele create in magazinele naturiste. Mai poti incerca si lotiunile pe baza de aloe vera, arhi cunoscuta pentru prorpietatile ei de refacere a celulelor. Exfolierea pielii uscate nu trebuie scoasa din revista, este la fel de importanta chiar daca pielea are un aspect mai uscat. Poti incerca exfolierea cu ajutorul unui amestec dintre o lingurita de zahar brun si o ceasca de ulei de cocos. In plus, nu uita ca pielea ta este mai sensibila si se usuca repede, asa ca de fiecare data cand te expui, aplica o lotiune de corp impotriva factorilor solari si mentine-ti o dieta echilibrata bazata de alimente sanatoase si naturale.

Ingrijirea pielii grase
La fel ca si pielea uscata, pielea grasa are nevoie de o atentie speciala. Pentru curatare folositi un produs special creat pentru pielea gras, nu este recomandat sapunul care pe langa faptul ca usuca pielea, indeparteaza si uleiurile esentiale ale pielii. Folositi o lotiune tonica fara alcool, care sa va ajute sa va mentineti pielea curata dar fara a deveni uscata.

Folositi doar produse special create pentru pielea grasa, de la produse de curatare si exfoliere pana la lotiuni hidratante. Orice femeie care a folosit cel putin o data o lotiune hidratanta si o crema hidratanta stie ca lotiunea este mereu mai subtire si se absoarbe mai usor. De aceea in cazul pielii grase, sunt mult mai recomandate lotiunile si nu cremele hidratante pentru a nu lasa impresia ca piele curge pur si simplu si pentru a ne feri de aspectul acela de uleios, atat de dizgratios. La fel ca si in cazul pielii uscate, aveti nevoie deo alimentatie sanatoasa, feriti-va de alimentele grase si consumati cel putin zece pahare de apa pe zi.

Articol de Diana Acozmei

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....