CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea pielii / Remedii naturiste impotriva pistruilor

Rating:5Voturi: Vizualizari: 3033 Publicat la data: 2010-02-11 Autor: Saloane.ro

Remedii naturiste impotriva pistruilor

Pistruii apar, în cele mai multe cazuri, încă din copilărie, iar numărul lor creşte considerabil în timpul verii şi scade în anotimpul friguros. În mod obişnuit, pistruii dispar pe la 40-50 de ani, dar nimeni nu e dispus să aştepte atât de mult. Asemănătoare cu pistruii sunt petele care apar o dată cu înaintarea în vârstă, indiferent de tipul de piele.

În aceste situaţii este necesar să aflăm care este cauza decolărării pielii şi să luăm măsuri pentru a preveni sau pentru a trata aceste probleme. În primul rând, trebuie să fim conştienţi că expunerea la soare creşte semnificativ şansele de apariţie a pistruilor şi a petelor şi să nu uităm niciodată de crema de protecţie cu un factor ridicat de protecţie. Astfel, corpul nu va mai avea nevoie să secrete mai multă melanină. Se ştie că melanina este acumulată în straturile superioare ale pielii, aşa că ar trebui să ai în vedere peeling-ul sau alte modalităţi de luminare a pielii.

Dacă decizi să apelezi la aceste tratamente, e musai să foloseşti loţiuni de protecţie solară, pe care să le aplici de mai multe ori pe zi. În caz contrar rişti ca pielea să declanşeze un proces de auto-apărare şi să producă mai multă melanină, rezultând astfel pete de care va fi şi mai greu să scapi. Trebuie să ţii cont de faptul că, o dată ce ai început un tratament, este recomandat să te ţii de el, ceea ce nu e chiar un efort, având în vedere faptul că nu ai nevoie decât de o substanţă care să-ţi lumineze pielea şi de o loţiune hidratantă, cu un factor mare de protecţie.

Dacă nu vrei să apelezi la acest gen de tratamente, află că poţi încerca remediile naturiste. Spală-te pe faţă cu lapte acru. Acidul lactic va avea efect de peeling, fără să usuce sau să irite pielea. Sucul de lămâie este o armă sigură împotriva pistruilor. Tot ce trebuie să faci este să aplici sucul pe faţă, cu degetele. Eficiente în lupa împotriva pistruilor şi a petelor sunt măştile făcute din fructe şi legume – caise, căpşuni, castraveţi, dar şi cele din smântănă.

De asemenea, sucul sau infuzia de pătrunjel, amestecată cu suc de lămâie, suc de portocale şi coacăze te va scăpa de pistrui. O soluţie la îndemână este şi consumarea unei cantităţi mai mari de vitamina C, care va micşora gradul de sensibilitate a pielii atunci când este expusă la soare.

Articol de Andreea Gladcov

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....