CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea pielii / Picioare frumoase in 7 pasi

Rating:5Voturi: Vizualizari: 3609 Publicat la data: 2010-04-14 Autor: Saloane.ro

Picioare frumoase in 7 pasi

1 Epilarea

Indiferent de metoda de epilare, pielea trebuie inainte curatata si exfoliata la dus. Foloseste un scrub cu particule exfoliante mai mari si maseaza circular mai intai cu mana, apoi cu o manusa de lufa.

 Epileaza-te imediat, dupa baie, cat porii sunt inca deschisi, iar, la final, pentru a evita iritatiile si a calma pielea, aplica un unt de corp combinat cu putin unguent de galbenele.
 

2 Hidratarea

Este regula de baza, daca vrei sa ai o piele ingrijita, asa ca fa-ti un obicei si dupa fiecare baie foloseste un produs de ingrijire adaptat nevoilor pielii tale – sub forma de lapte, daca ai pielea normal, sub forma de unt, daca pielea este deshidratata si sub forma de crema, daca exista zone uscate.
Pentru a-i spori eficienta, fiecare produs in parte poate fi combinat cu ulei pentru masaj.

 3 Relaxarea


Se intampla adesea sa iti simti picioarele grele si obosite? Iata o metoda care te va ajuta sa scapi rapid de aceasta senzatie neplacuta: umple un lighean cu apa calda si adauga flori uscate de musetel si lavanda si cateva picaturi de ulei esential de rozmarin.

 Stai cateva minute cu picioarele in aceasta apa, maseaza-le apoi, cu o crema cu proprietati relaxante, apoi baga-te in pat.

4 Masajul

Este o metoda excelenta prin care sa iti mentii picioarele suple si care te ajuta in mod special sa combati celulita si pielea cu aspect de coaja de portocala. Incepe masajul din timpul dusului, cand vei masa energic coapsele si fesele cu o manusa anticelulitica sau cu bile din cauciuc si continua-l la finalul baii cu aplicarea produselor de remodelare.

 5 Calcaie ingrijite

Ca sa eviti craparea lor, in fiecare seara la dus spala picioarele cu un sapun cu alge, apoi maseaza delicat calcaiul cu o piatra ponce. Dupa baie, inmoaie picioarele cateva minute intr-un lighean cu apa calda, in care ai pus doua linguri de ulei de masline, apoi aplica o crema speciala pentru aceasta zona si poarta pe timpul noptii sosete special pentru hidratare.

6 Pedichiura reusita

Fa-ti saptamanal pedichiura: scurteaza unghiile, netezeste colturile si impinge cuticulele. E bine sa eviti lacul colorant, care, folosit indelung, ingalbeneste unghia. Inlocuieste-l cu un tratament cu vitamine, cu rol regenerant si de intarire.

 7 Autobronzantele

A venit vremea fustitelor, asa ca picioarele tale trebuie nu doar sa fie suple, dar sa si arate foarte bine. Pentru ca nu poti inca sa faci plaja, ai o alternativa comoda si la indemana, care nu poate da gres: autobronzantele. Daca stii regulile de aplicare, rezultatul este garantat.

 Dupa baie, hidrateaza pielea cu un lapte de corp fara parfum, care, pentru o mai buna actiune, trebuie aplicat in strat gros. Dupa ce a intrat in piele, aplica autobronzantul putin cate putin si cat mai uniform, astfel incat sa eviti patarea pielii.
E bine sa stii ca, in functie de formula, acestea au actiune diferita: laptele autobronzant are actiune progresiva si rol hidratant, de aceea e potrivit pentru pielea uscata, in timp ce spray-ul acopera uniform si ofera o nuanta intensa.
Ca sa mentii culoarea, aplica dupa 3 zile un strat nou.

 Articol de Diana Acozmei

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....