CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea pielii / 5 remedii naturiste care te scapa de cearcane

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2272 Publicat la data: 2010-02-04 Autor: Saloane.ro

5 remedii naturiste care te scapa de cearcane

Pungile de sub ochi sau cearcănele trădează fie lipsa odihnei, fie un regim alimentar nesănătos. Cu aceste probleme se confruntă atât femeile, cât şi bărbaţii, indiferent de vârstă. Iar dacă la anumite persoane cearcănele apar doar atunci când fac nopţi albe, alţi indivizi moştenesc de la părinţi urmele inestetice de sub ochi. Pungile de sub ochi pot apărea însă şi din cauza acumulării de grăsime sub ochi sau din cauza retenţiei de lichide.

Cei mai buni aliaţi în lupta cu cearcănele sunt cremele de ochi cu vitamina K, pentru că ajută la stimularea circulaţiei, dar şi produsele de machiaj. Remediile naturiste sunt, de asemenea, foarte utile în combaterea cearcănelor şi a pungilor de sub ochi. În plus, sunt mult mai ieftine şi mai la îndemână decât cremele sau machiajul corector.

Remedii naturiste care fac cearcănele să dispară:

1. Cartoful – ai nevoie de un cartof de mărime medie, pe care în speli, îl cureţi de coajă şi îl tai în felii subţiri, care nu trebuie să depăşească mărimea ochilor. Aplici aceste felii pe pleoapele închise şi stai aşa timp de zece minute. Pentru a avea rezultatele dorite, această operaţiune trebuie repetată de trei ori pe săptămână. După fiecare aplicare, ai grijă să clăteşti bine zona respectivă. Dacă vrei ca acest tratament să aibă şi rol de hidratare a pielii din jurul ochilor, înainte de aplicare poţi introduce feliile de cartofi în ulei de măsline.

2. Castravetele – ai nevoie de o jumătate de castravete, care trebuie pusă în frigider. După ce se răceşte, tai două felii, le aplici pe ochii închişi şi stai aşa timp de zece minute. La fel de bine, poţi ca, înainte de aplicare să laşi feliile de castravete în lapte rece timp de câteva minute.

3. Ceaiul de muşeţel – faci o infuzie cu două pliculeţe de ceai de muşeţel, într-o cană. Apoi scoţi pliculeţele şi le pui în frigider, iar după ce se răcesc le aplici peste pleoape şi stai aşa 20 de minute.

4. Comprese cu gheaţă – trebuie ţinute pe pleoape cinci minute. Acestea stimulează circulaţia, drept pentru care sunt indicate mai ales în cazul cearcănelor roşiatice. La fel de bine, compresele pot fi înlocuite de două linguriţe care au fost răcite în congelator.

5. Comprese cu miere – ai nevoie de o linguriţă de miere şi puţină apă călduţă, pentru a o dilua, dar şi de două comprese din tifon. Acestea din urmă trebuie îmbibate cu soluţia obţinute şi aplicate pe pleoape timp de 10 minute. La final, ai grijă să te clăteşti bine cu apă rece.

Articol de Andreea Gladcov

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....