CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea pielii / Sfaturi pentru maini care nu iti tradeaza varsta

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2098 Publicat la data: 2010-03-03 Autor: Saloane.ro

Sfaturi pentru maini care nu iti tradeaza varsta

Pielea mâinilor este uneori singura care trădează adevărata vârstă a unei femei. Fumul de ţigară, frigul, soarele, apa cu conţinut mare de clor, detergenţii, alimentaţia necorespunzătoare, problemele de circulaţie, murdăria sau procesul de îmbătrânire sunt numai câţiva factori care ne agresează pielea mâinilor în fiecare zi. Expusă timp îndelungat la aceşti factori, pielea mâinilor se usucă, crapă sau se pătează.

Vinovat de gradul scăzut de toleranţă al pielii mâinilor la factori nocivi este stratul extrem de subţire de celule adipoase. Odată ce stratul adipos suferă anumite modificări, pielea începe să-şi piardă din elasticitate şi umezeală. Este absolut esenţială purtarea de mănuşi de cauciuc sau bumbac în timpul activităţilor casnice. Câte dintre dumneavoastră nu se dau cu cremă de mâini în fiecare zi, dar nu folosesc mănuşile atunci când spală vasele? Ştiaţi că detergentul de vase este extrem de alcalin, în timp ce pielea are un pH slab acidic? Acesta este şi motivul pentru care detergentul usucă pielea mâinilor.

O bună hidratare, alimentaţia ce conţine ulei de măsline, carne de peşte şi alimentele bogate în vitamina A şi E, toate sunt importante pentru o piele hidratată. Purtaţi mănuşi care să vă protejeze pielea mâinilor de diferenţele de temperaturi sau de temperaturile prea scăzute, faceţi exerciţii de circulaţie (strângerea degetelor în pumn şi eliberarea rapidă), folosiţi o cremă de mâini pe bază de glicerina cu protecţie solară în fiecare zi, indiferent dacă este iarnă, vara sau toamna şi păstraţi-vă greutatea corporală constantă.

Încercaţi să realizaţi în casă un amestec extrem de hidratant din câteva picături de ulei de măsline şi câteva picături de ulei de eucalipt. Masaţi bine mâinile cu acest amestec.

Evitaţi săpunurile care usucă pielea. Încercaţi-le pe cele care au la baza uleiuri naturale, aloe vera, lapte sau miere.

Folosiţi cremele hidratante special create pentru mâini. Acestea au ca ingredient principal glicerina care hidratează intens pielea. Majoritatea celorlalte creme au în componenta lor apă, care poate provoca crăparea pielii mâinilor dacă acestea sunt expuse la frig.

Puteţi de asemenea realiza în casa câteva tratamente naturiste pentru pielea mâinilor. Amestecaţi o lingură de pulpă zdrobită de avocado, cu trei linguri de lapte şi una de miere. Frecaţi bine mâinile cu acesta pasta şi lăsaţi să acţioneze cel puţin 10 minute, după care puteţi clăti.

Zdrobiţi un fruct de kiwi şi amestecaţi-l cu iaurt cu procent cât mai mare de grăsime. Aplicaţi cremă, lăsaţi să acţioneze şi apoi clătiţi cu apă călduţă.

În final, nu uitaţi că pielea mâinilor este la fel de importantă că şi cea de pe faţă sau decolteu. Şi ea are nevoie de o îngrijire adecvată pentru a se păstra tânără cât mai mult timp.

Articol de Cristina Saghin

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....