CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Horoscop frumusete 10 ianuarie - 17 ianuarie 2008

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1896 Publicat la data: 2008-01-11 Autor: Saloane.ro

Horoscop frumusete 10 ianuarie - 17 ianuarie 2008

Berbec:

Nici nu a inceput bine noul an si doar la slujba iti sta gandul. La cat de multe sanse a adus Jupiter proaspat intrat in casa a 10 a este absolut firesc sa vezi doar prosperitate si afirmare sociala. Nu ma pot abtine de la a te felicita si atentiona: stiu cat esti de impulsiva si tu stii la fel de bine! Ce ar fi sa abati atentia de la vorbele tale destul de taioase adesea la un decolteu deschis? Poarta blana ca sa nu ti se vada cornitele!

Taur:

Cu Marte retrograd intrat deja in casa a 2 a banilor, parca nu prea te da inima sa mai cheltuiesti asa cum ai facut-o in decembrie. Stai linistita, daca nu iti faci tu, iti fac altii: cadouri sau paguba in buget! Asa ca nu te abtine, mai ales ca deja incep promotiile la ceva magazine. Ce ar zice iubitul tau daca va refaceti dupa sarbatori cu un jogging prin mall-uri?

Gemeni:

Cat de mult as vrea sa te vad mai calma, nu voi reusi. Deja vorbeai mult, acum vei tipa de-a dreptul si gura ta se va auzi de la kilometri. Nimic nu iti convine, esti in conflict cu tine insati din cauza lui Marte pe casa personalitatii si iti vine sa ii bati pe toti. Evident ca ai cea mai taioasa arma: cuvintele! Ai grija ca poti rani pe cineva foarte drag: Venus este in casa a 7 a si fix la partener ma gandeam. Si tu? Ce coincidenta!

Rac:

Cat credeai ca ai scapat de bolile suparatoare, ceva tot iti da de furca. Tratamentul de acum cateva saptamani nu a fost se pare atat de eficient, iar Marte iti intoarce casa bolilor pe dos. Zic sa mai faci un drum pana la medic si sa te gandesti mai putin la slujba: Venus este in casa a 6 a, deci fara probleme, Jupiter in casa a 7 a, deci sustinere de la partener. Mai conteaza sa vrei si tu sa iti fie bine! Hotaraste-te!

Leu:

Cu Jupiter acela in casa a 6 a nu vezi decat profesie. Mai bine ai face si pauza, mai ales cand atatia juni iti dau tarcoale, Cu Venus in casa a 5 a ai putea gasi o sursa de inspirati... financiara sau artistica. Depinde ce tip de fata esti: cu simtul realitatii sau cu arta in sange. Dar nu ma indoiesc eu ca le incurci. Le ai pe toate la picioare, mai ales daca sunt de sex masculin!

Fecioara:

Draga mea, in week-end vei avea Luna in casa a 7 a. Sper ca nu ti-ai facut iar planuri de genul casting pentru menajera, ca e abia inceputul anului si e pacat sa le schimbi atat de des. In plus, se anunta scanteie in cuplu. Nu zic mai mult, cert e ca Jupiter te stimuleaza si e rost frumos de nebunii sau de... copii. Poti concepe un copil sau poti sa iti faci un nou plan de viata in doi. Finalul este acelasi: fericit!

Balanta:

Spre sfarsitul intervalului vei avea Luna in casa a 7 a. sunt sigura ca nu vei astepta o saptamana ca sa fii feriita alaturi de cel drag. Mai ales ca ai o casa a 4 a extraordinar de frumoasa datorita lui Jupiter si deja va faceti planuri serioase. Nu stiu daca de nunta sau nu, dar sa va mutati intr-o casa noua sigur! Poate la ai tai? Mama are ceva de spus in povestea aceasta.

Scorpion:

Casa a 3 a devine brusc foaaarte interesanta. Esti plina de avant didactic si nu mai stii cum sa faci ca sa iti pui ideile in practica. Nici nu e greu, la cat de subtila esti. Bineinteles ca majoritatea tine de bani si e posibil sa faci o strategie interesanta de a obtine profit serios. Ca orice Scorpion care se respecta, vei mai implica ceva oameni. Doar trebuie sa ai circumstante atenuante. Nu, nu te enerva: ma gandeam la un pet-shop, nu la o crescatorie de animale pentru blana asa cum ai putea sa vrei. Prin absurd, desigur!

Sagetator:

Norocoasa poti sa mai fii! Faci bani cum fac altele ochi dulci degeaba. Faza este ca tu stii cum sa lucrezi cu ce castigi! Pui la ciorap sau in contul altora. Pentru ca esti darnica, raiul s-ar putea sa inceapa de la tine. Nu e de mirare daca toata lumea sare cu gand de imprumut la tine si nici daca tu nu poti sa refuzi. Mai ales ca ai Venus pe casa I si esti mai tu ca oricand. Sa fie petrecere, atunci!

Capricorn:

Nici nu stiu cum sa iti zic ca sa nu imi tradez invidia! Bine mai trebuie sa iti fie cu Jupiter acela fix la tine acasa! Toate usile ti se deschid si chit ca Marte face ce poate ca sa iti puna un bat in cariera, il plesneste Marele Benefic de nu vede. Esti norocoasa, frumoasa si... nu devreme acasa! Mai ales ca toata lumea ti-a devenit prietena, iar dusmanii declarati deja iti mananca din palma. Taaare bine trebuie sa mai fie! Profita!

Varsator:

La inceputul saptamanii ai si tu Luna in domiciliu. Poti sa fii ceva mai sensibila si mai deschisa in a-i asculta pe ceilalti. Nu zic acum ca vei lasa sa se stranga coada la usa ta, mai ales ca esti foarte ocupata. O meditatie, o sedinta de yoga, poate si ceva stiinte lugubre. Ai inceput anul in forta si setea de cunoastere spirituala se va adanci. E de la casa a 12 a, da. Pregateste-te de timpuri... serioase!

Pesti:

Tu vei incheia perioada cu Luna in domiciliu. Poti, te rog, sa nu mai plangi cand asculti muzica disco din copilarie sau cand vezi pudeli care semanau cu primul tau catel? Stiu ca sensibilitatea este ceva care te contine fara dubiu, dar prietenii te vor aproape. Si este inceputul unei noi vieti pentru tine: nu te opune socializarii, valul te va lua oricum!

Sursa: www.divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....