CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / De ce esti tot singura?

Rating:5Voturi: 2 Vizualizari: 1706 Publicat la data: 2011-02-21 Autor: Andreea Minei

De ce esti tot singura?

Esti tanara, frumusica, inteligenta, ai reusit sa-ti construiesti o cariera, ti-ai pus la punct „barlogul” si este foarte confortabil sa locuiesti acolo, dupa cum iti spun si prietenii cand te viziteaza, dar simti ca ceva lipseste...


Lipseste el.
Barbatul care sa te faca sa visezi cu ochii deschisi, barbatul cu care sa imparti momentele libere de griji sau pline de bucurie, barbatul dupa care sa faci ordine sau care, uneori, sa te exaspereze cu toate fazele lui, tipic masculine. Si te intrebi adesea: unde oare am gresit...?


1.    In primul rand, daca preferi sa iti petreci timpul liber mai mult acasa, aceasta este prima greseala pe care o comiti. Trebuie sa fii cat mai activa, social, sa cunosti cat mai multi oameni noi, pentru ca astfel ai mai multe sanse sa-l gasesti pe el, alesul tau.

2.    O data ce ai cunoscut pe cineva simpatic, de care te simti atrasa, va trebui sa inveti sa joci „jocul seductiei”. Adica in nici un caz nu iti vei expune dorintele intime din prima, vorbindu-i despre relatia de durata pe care o astepti de mult timp, in general, nu va trebui sa te expui cu totul. Pastreaza misterul, atat cat se poate, uneori prefa-te ocupata sau „play hard to get”, dar nici nu exagera cu mofturile.

3.    Invata sa citesti „barbatii”: tipul cuceritorului nu este greu de ghicit. Tot timpul ii fug ochii dupa femei, chiar si cand flirteaza cu tine; iti face tot timpul declaratii inflacarate, dar care nu vizeaza atat de mult anumite sentimente pe care le-ar nutri pentru tine, cat atractia fizica pe care o resimte fata de tine, si pare tot timpul grabit si agitat, in gesturi. Daca vrei sa iti petreci seara de sambata cu el, nu te ambala prea tare ca va iesi ceva de durata. Sa-ti dezvalui un secret: am observat ca aproape toti barbatii trec prin faza aceasta, la un moment dat, face parte din „maturizarea” lor.

4.    Din primele rendez-vous-uri, cauta indicii despre caracterul tipului cu care te intalnesti, cum gandeste, cum se imbraca, cum se poarta cu tine, etc. Daca, per total, nu te-a convins, nu o mai lungi cu el, continua sa cauti. Dar mare atentie: nu deveni prea pretentioasa, pentru ca aici s-ar putea sa fie greseala ta. Nu judeca totul in alb si in negru, mai bine cere sfaturi si din alte parti, pentru a capata si o imagine obiectiva asupra ansamblului!

5.    Oricat de mult mi-as dori, nu pot scrie reteta magica pentru ca tu sa nu mai fii singura. Pentru ca sunt multi factori care intervin, si, din nefericire, nu vreau sa-ti ascund un adevar pe care si eu l-am constatat: parca tot mai putini barbati au intentii serioase, vis-a-vis de o femeie. Insa nu trebuie sa comitem inca o greseala: aceea de a crede ca vom ramane singure, in continuare! Ceea ce este pentru tine, este pus deoparte!

6.    Fii optimista, mereu aranjata si asortata, iesi cat mai des cu prietenii, fii o companie placuta si, la un moment dat, iti vei gasi si perechea! Pana atunci, traieste la maximum fiecare clipa de distractie, impreuna cu gasca!


Articol de: Andreea Minei


Cei care au citit acest articol au mai citit si....