CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Barbatii, despre femei / Lumina din intuneric si bezna luminii

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 4 Vizualizari: 5525 Publicat la data: 2011-04-07 Autor: Daniel Ionescu

Lumina din intuneric si bezna luminii

 

Si in cel mai intunecat loc exista o raza de lumina. Iar in mijlocul luminii exista un abis intunecat.

 

Stiu de pe acum ca cei ce vor citi acest articol se vor imparti in doua tabere: dezamagiti si satisfacuti - de subiectul abordat. Motivul acestei scindari este ca de la aceasta fraza profunda voi incepe sa comentez o intamplare banala, dar care ocupa scena mondena din ultima perioada. Dar si pentru dezamagiti, cititi pana la capat intrucat concluzia e generala!

 

Sa incepem cu Oana Zavoranu / Pepe (viitorul fost sot) / Tudi (actualul amant) / Marioara Zavoranu (mama). Nu pot sa spun ca am urmarit subiectul indeaproape, dar nici departe de el n-am putut sta, sub influenta tabloidelor si emisiunilor de profil care dezbat subiectul de mai bine de o luna. Pentru a recapitula, dupa ce Pepe a constatat ca este inselat de Oana, acestia au hotarat sa divorteze in liniste. Nu a mers tocmai conform planului, pentru ca in timp, declaratiile fiecaruia au devenit din ce in ce mai dure la adresa celuilalt, spiritele s-au incins si un razboi in toata regula a fost inceput.

 

In toata aceasta poveste, cei doi au avut exact atitudinea pe care o arata fiecare si in viata de zi cu zi si cu care eram cu totii obisnuiti. Oana - tupeista, mahalagioaica, rea, cruda si razbunatoare. Pepe - calm, cumpatat, superior, bravand.

 

Asta pana la un punct, cand s-a intamplat ceva. Cei doi au inceput sa actioneze contrar imaginii pe care o afisau public. Oana a inceput sa dea inapoi si sa ceara iertare in timp ce Pepe continua sa atace din ce in ce mai virulent. Explicatia este urmatoarea, as zice eu: abia acum si-au aratat adevarata fata, care, culmea, este exact invers celei „jucate" !

 

Pepe nu a facut fata durerii si amaraciunii pe care o simte un barbat care iubeste si este inselat, nu a mai rezistat cu masca de bonom pe care o afisa, nu a mai gandit limpede si a decis sa traga cu singurul pistol in care avea gloante, dar nu in Oana, tinta lui, ci la intamplare. Respectiv, sa posteze pe Internet niste filme cu Tudi. Filme penibile, n-am ce sa zic. Un asa fenomen, combinatie intre o vedeta ratata de filme porno si un baiat de cartier ramas fara doza zilnica, n-am mai vazut de mult ! Si totusi....ce treaba avea el in acest razboi? De ce a ales Pepe sa-i faca un rau ireparabil acestui om, publicand filme din intimitatea acestuia, care-i vor distruge pe viata imaginea? Probabil din rautate....Oare a prins ceva de la Oana in toti acesti 7 ani de casnicie? Sau asa este el de fapt? Sa fi fost oare un moment de nebunie? Nu prea avem de unde sa stim, dar un lucru e cert (prima concluzie): in lumina bunatatii si candoarei afisate de oameni, nu de putine ori stau ascunse gauri negre de adancimi surprinzatoare!

 

Oana a facut altceva. Dupa ani la rand de agresivitate, de rautate, de ura in cea mai urata forma a ei, apare azi la televizor, moale, sensibilizata si cu ochii in lacrimi ofera patru buchete de flori:  mamei ei (cu care s-a certat mai rau decat ne-am certat majoritatea dintre noi cu cel mai aprig dusman), lui Pepe (dupa ce acesta a facut ce a facut publicand acele filme), familiei lui Tudi (pe care i-a pus intr-o situatie jenanta prin simplul fapt ca a aparut in viata lui) si familiei lui Pepe (adica unor oameni care au jignit-o constant si n-au acceptat-o niciodata). Mai mult, intregul moment a fost deosebit de profund si emotionant, toate buchetele fiind insotite de scuze sincere, de cainta, de declaratii de dragoste si de lacrimi (DE LA OANA ZAVORANU E CEVA!). Nici aici nu putem stii sigur daca e o „slabiciune" de moment sau daca asta este de fapt firea Oanei, insa ceea ce vedem este ca uneori, o persoana rea, egoista si neagra la suflet, poate sa ne surprinda cu o raza orbitoare de lumina, aratandu-si calitati nebanuite!

 

Si daca la aceste doua concluzii adaugam si convingerea mea ca oamenii isi arata adevarata fata in situatiile limita, avem una singura: nu credeti in aparente, nu credeti in vorbe, nu credeti in comportamentul afisat in situatiile normale de viata. Singurul si unicul test valabil este cel dat in conditii dure, de criza, fara iesire!

 

Articol de: Daniel Ionescu


Cei care au citit acest articol au mai citit si....