CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Barbatii, despre femei / Sex la telefon

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 7 Vizualizari: 5842 Publicat la data: 2011-02-04 Autor: Alexandru Grivei

Sex la telefon

Din start vreau sa precizez ca NU sunt de acord cu hotline-urile sau orice derivari ale acestora. Le consider niste ineptii cretine si foarte scumpe! Asa ca, sper ca acest articol sa nu faca reclama celor mentionate anterior.

De trei zile ea este plecata din oras, destul de departe, la vreo 400 de kilometri. Lucreaza la o companie mare de publicitate, care se ocupa de imaginea unui important lant de magazine. Are loc inaugurarea unui nou magazin, va fi un concert la deschidere, o intreaga campanie de marketing, presa, media, foarte mult de lucru si foarte provocator pentru o tanara in plina ascensiune carieristica. Aceste prime trei zile au fost extenuante si mai urmeaza inca trei, cel putin la fel de obositoare.

El a ramas acasa. Nu a vrut sa o insoteasca in calatorie tocmai pentru a nu-i distrage atentia de la munca, chiar daca ea l-a intrebat de mai multe ori daca vrea sa vina, a refuzat-o cu stoicism. A decis sa se concentreze asupra proiectelor lui, astfel timpul va trece mai usor.

E seara si dupa o cina, parca interminabila, avuta cu o parte din managementul local al lantului de magazine, se retrage spre camera de hotel. Nu se gandeste decat la cum sa faca o baie fierbinte si apoi sa-si sune iubitul si sa adoarma cu vocea lui in minte. Ajunge in camera de hotel, arunca hainele de pe ea cu gesturi rapide si puternice, de parca acestea ar fi fost niste intrusi de care vroia sa scape cat mai repede. Baia camerei de hotel era mare, spatioasa, invelita in marmura crem iar cada cu picioare era incapatoare si sclipea in lumina neonului precum perlele de la gatul ei. Baia era aproape regala, iar in mini bar gasea la discretie vin italienesc, rosu si demisec, exact cum ii placea. Exista si avantaje atunci cand lucrezi pentru o companie mare, iar in seara asta avea de gand sa profite din plin. Dupa o baie fierbinte si saturata de spuma, servita impreuna cu doua pahare de vin, se aseaza in patul moale si cu miros de flori proaspete, se inveleste cu plapuma calduroasa si tot ce-si mai dorea era sa-si sune iubitul. Trage telefonul langa ea si formeaza numarul.

Acesta raspunde dupa primul apel, de parca ar fi stat cu telefonul in mana si ar fi asteptat din clipa in clipa sa fie sunat. Dupa ce ii povesteste in linii mari ziua dificila pe care o avusese, despre cina plicticoasa, ajunge la momentul de desfat al baii si la gustul aspru dar delicat al vinului italienesc care o si ametise putin. Dupa cateva momente de liniste ii spuse ca tot ce-si dorea era sa simta mainile lui cum ii mangaie umerii si gatul, sa simta degetele lui subtiri dar puternice cu ii ating muschii incordati ai cefei si cum, cu gesturi fine coboara spre omoplati, ca mai apoi intreaga sa palma sa-i maseze umerii. In acest timp, buzele lui incep sa urmeze pasii degetelor, si incep sa sarute mai intai ceafa, apoi omoplatii, umerii...si palmele coboara si mangaie sanii iar buzele saruta umerii si bratele. Deja incepea sa simta cum fiorul atingerilor lui o cuprinde si cum, buzele lui carnoase ii acopera deja intreg abdomenul cu saruturi puternice si senzuale. Palmele lui ii strang coapsele, in timp ce buzele si limba lui o saruta cu infierbantare, de parca ar fi nebune si scapate de sub control, de parca ar fi ultima data cand pot sa sarute. Saruturile ii cuprind tot corpul si se intetesc si parca devin mai tandre dar in acelasi timp mai puternice atunci cand ii saruta vaginul. Exicitatia celor doi era maxima, dupa inca cateva descrieri erotice ale imaginatiei lor, cuprinsi de dorinta unuia fata de celalalt si de pofta orgasmului, cei doi, intr-un sir de alinturi combinate cu cateva cuvinte mai vulgare, adorm...in gand, fiecare, cu celalalt.

Telefonul se conecteaza automat, de parca el ar fi asteptat cu degetul pe butonul verde si de indata ce s-a afisat numarul ei a si apasat. Dar se pare ca a raspuns din greseala pentru ca se auzeau numai fosneli si scartaieturi. Chiar inainte sa inchida pentru a mai forma o data, parca aude pe fundal niste sunete mai ciudate. Continua sa asculte. Se auzea parca vocea unei femei care suspina si gafaie. La un moment dat, printre suspinele inca nedeslusite, il aude pe el cum spune “Abia asteptam sa putem ramane singuri o saptamana, numai pe tine te iubesc, Anca”. Este bulvesrata, nu stie cum sa reactioneze, ii vine sa inchida telefonul, sa strige, sa urle dar nu are aer suficient ca sa poata striga, iar mana parca e blocata, impietrita si nu o poate misca pentru a inchide telefonul. Era clar, iubitul ei facea sex cu Anca, fosta lui colega de liceu, cea maritata si cu copil....

Povestea asta este prevazuta cu doua sfarsituri, alegeti-l voi pe cel ce-l considerati mai plauzibil. As vrea ca alegerea sa fie insotita si de argumentele care v-au condus catre finalul respectiv.

Voi reveni cu un articol in care-mi voi etala si eu parerea, bineinteles argumentata.



 


Articol de: Alexandru Grivei


Cei care au citit acest articol au mai citit si....