CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Lectii de invatat din Sex and the City

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 1639 Publicat la data: 2011-02-09 Autor: Andreea Minei

Lectii de invatat din Sex and the City

Ma intreb deseori ce este deosebit la filmul acesta si de ce a fost de succes pe intreg mapamondul? Probabil pentru ca personajele sunt exponentele unor femei obisnuite, surprinse in diferite incercari ale vietii. Publicul feminin care se regaseste in pielea personajelor adora acest film, la fel si cele care il vizioneaza doar pentru a barfi.

Samantha Jones

Cunoaste-te pe tine insuti! Este un vechi proverb foarte adevarat si de actualitate, si cred ca se potriveste cu personajul nostru, aceasta femeie dezinvolta, atat de lipsita de prejudecati si mereu in cautarea barbatului ideal. Mai tineti minte cand incerca sa fie femeia domestica, de dragul iubitului ei mai tinerel?


Si in Sex and the City 2, Samantha ramane aceeasi: traieste la maximum viata, este nespus de pasionala, si, poate pentru a-si dovedi ei insasi ca se afla la a doua tinerete, nu ca este o femeie de varsta a doua, devora fiecare barbat chipes care-i iese in cale.


Si totusi...poate in unele circumstante, i-ar prinde bine sa-si tempereze pornirile. Ca, de exemplu, atunci cand se afla intr-un mediu foarte conservator, si unde legile interzic expunerea erotica de orice fel.

Charlotte York

...Este preferata mea. Cuminte, dulce, eleganta, sportiva, inclinata spre a-si intemeia un camin, se chinuieste indelung sa ramana insarcinata, si, cand devine mamica, in sfarsit, realizeaza ca nu este atat de usor sa-si asume aceasta responsabilitate, se sperie de rolul pe care va trebui sa-l „joace” in mod constant, se teme de a nu rata si de a nu da gres.


Cred ca acestei femei i-ar prinde bine sa aiba mai multa incredere in sine, pentru ca aceasta este singura greseala pe care o poate face.


Carrie Bradshaw

Exista femei frumoase, dar totusi urate. Carrie este genul de femeie urata, si totusi...frumusica!


Cu un simt vestimentar aparte, Carrie este „creierul” din gasca, genul femeii cerebrale, echilibrate, increzatoare in sine, cameleonica in infatisare, dar stabila in comportament si conceptii.


Este o prezenta placuta, energica si pozitiva, si poate din acest motiv Mr. Big nu a putut sta departe de ea, si a simtit nevoia chiar sa-i devina sot! Este interesant de urmarit evolutia celor doi, de la burlaci convinsi, la sot/ sotie ce incearca sa-i lase celuilalt spatiul cuvenit.


„Canapo-fobia” lui Carrie este scurtcircuitul din relatia lor, in Sex and the City 2, insa realizam cu totii cat de norocoasa este, in momentul cand Mr. Big ii trateaza spaimele cu...un inel. Ce poate fi mai romantic?


Teama de „a intra in randul lumii”, de a-si pierde acel-ceva care o face speciala o impinge pe Carrie sa se izoleze, si ajunge sa-si puna in pericol chiar casnicia.


Miranda Hobbes

Miranda a ajuns intr-un punct al vietii in care toate lucrurile s-au asezat, la o prima vedere. Insa implinirile profesionale nu se grabesc sa apara, iar ea simte ca nu poate fi o mama desavarsita cata vreme isi petrece aproape toata ziua la birou.


Lectia de demnitate pe care i-o da sefului este insa foarte savuroasa, iar, in restul filmului, Miranda ramane o prezenta matura, rafinata si demna de incredere.

 

 

Articol de: Andreea Minei


Cei care au citit acest articol au mai citit si....