CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Dietele celebritatilor: adevar sau fictiune?

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1320 Publicat la data: 2009-04-09 Autor: Saloane.ro

Dietele celebritatilor: adevar sau fictiune?

Dietele celebritatilor: adevar sau fictiune?

Unul dintre motivele pentru care suntem interesate de celebritati este ca acestea par pur si simplu sa aiba ceva magic ce le ajuta sa piarda din greutate cu efort zero. Exista astfel mii sau chiar milioane de oameni care incearca sa le afle secretele din dorinta de a slabi la fel de repede si de usor.

Avantajele celebritatilor

In revista saptamanala americana Life&Style a aparut recent un reportaj in care Jesssica Simpson declara ca face exercitii trei ore pe zi, sase zile pe saptamana. Dar cate dintre noi au atata timp la dispozitie?
In plus, celebritatile au mult mai multi bani. Iar asta inseamna ca isi permit orice program de pierdere in greutate existent pe piata. Carmen Electra, Jenna Jameson, Pamela Anderson si alte vedete isi permit sa-si angajeze traineri si bucatari personali. Cu ajutorul acestora respectarea programului lor de slabire este garantat.
In afara de timp si bani, au celebritatile alte trucuri secrete care le ajuta sa slabeasca? Trebuie sa aiba, probabil iti spui! E deajuns sa aruncam o privire la Christina Aguilera, Halle Berry sau Madonna, spre exemplu. Daca nu iau pilule secrete pentru pierderea in greutate, atunci cum reusesc sa obtina astfel de rezultate?

Secretele folosite de celebritati pentru a slabi repede

Secretul pierderii in greutate rapida pe care celebritatile il ascund fata de noi, este… de fapt, nu exista nici un secret. Sigur, poate ca au intr-adevar mai multe resurse, dar procesul lor de pierdere in greutate nu are de ce sa fie mai simplu decat al nostru.
Cu foarte putine exceptii, celebritatile care arata cel mai bine si-au obtinut aspectul cu o dieta sanatoasa si cu un program regulat de exercitii.
Exista si cazuri in care unele vedete au incercat anumite metode ceva mai excentrice pentru a scapa de cateva kilograme, dar, in cea mai mare parte, si vedete muncesc din greu pentru a arata bine.

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston este un exemplu foarte bun de celebritate ce isi mentine o greutate sanatoasa prin exercitii. Ea a scapat de cateva kilograme si si-a tonificat musculatura practicand Budokon (o combinatie intre arte martiale, yoga si meditatie) si yoga, de trei ori pe saptamana.

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan si-a tonifiat curbele cu ajtorul unui trainer personal care i-a construit un program de trei sedinte pe saptamana de antrenamente cu greutati, cardio, Pilates si step.

Jessica Alba

Un alt exemplu de celebritate care se bazeaza pe o dieta sanatoasa si exercitii pentru a-si pastra un fizic atragator este Jessica Alba. Ea mananca mai multe mese pe zi, dar in cantitati mici. In plus, merge la sala de cinci ori pe saptamana.

Cum putem copia regimul de slabit al celebritatilor?

Ultima data cand am verificat, Pamela Anderson nu si-a pus planul secret de pierdere in greutate pe eBay pentru vanzare prin licitatie. Partea cea mai buna a lucrurilor este ca nici nu avem nevoie sa faca cineva acest lucru.
Deja stim ca cel mai sanatos secret pentru a ajunge la greutatea ideala sunt exercitiile regulate, dieta si nutritia. Tu care crezi ca este cea mai buna modalitate de a slabi?

Autor: Mihaela Enache

Surs: www.csid.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....