CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Salate / Salata speciala

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 2427 Publicat la data: 2011-01-05 Autor: Saloane.ro

Salata speciala

V-ati plictisit de retetele clasice de salate de legume si vreti sa incercati ceva special?

Incercati aceasta salata speciala, atat de aspectuoasa, dar mai ales gustoasa. Salata speciala contine cartofi fierti, rosii coapte si zemoase, masline, fasole verde, pestisori in ulei si un sos delicios.


Timp de preparare:

30 de minute (complexitate redusa)

 

Ingrediente:

250 g cartofi fierti
70 g masline
250 rosii
250 g fasole verde pastai
10 pestisori in ulei sau marinate
200 g ulei
3 linguri otet
1 lingurita mustar
1 lngura zahar
1 lingurita sare
piper

Mod de preparare:

- cartofii se fierb in coaja, se taie in patru parti, apoi in felii, dupa care se stropesc cu ulei;
- rosiile se taie feliute si se stropesc cu ulei;
- fasolea verde se fierbe, apoi se stropeste cu ulei;
- se prepara un sos din otet, mustar, sare, zahar, piper si ulei;
- se alege o farfurie plata, se asaza pe mijloc fasolea verde, de jur imprejur cartofii, deasupra feliile de rosii, pestisorii, iar la sfarsit se toarna sosul deasupra;
- se decoreaza cu masline negre si verzi, marar.

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....