CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Salate / Salata de spanac cu iaurt

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 36 Vizualizari: 3605 Publicat la data: 2011-01-13 Autor: Petre Mihaela

Salata de spanac cu iaurt

Ingrediente:

1 kg de spanac proaspat
4 catei de usturoi
6 linguri ulei de masline
sare,piper proaspat macinat
zeama de la o lamaie
200 g iaurt gras
putin praf de sofran (dupa plac)

Mod de preparare:

-    se taie spanacul nu prea marunt, usturoiul se taie cuburi mici;
-    se incalzeste jumatate din cantitatea de ulei intr-un vas mare, se caleste usturoiul si se adauga spanacul;
-    se fierbe incet la foc potrivit, amestecandu-se in continuu;
-    se sareaza, se pipereaza si se ia vasul de pe foc;
-    zeama de lamaie se amesteca cu iaurtul si cu restul de ulei;
-    amestecul se incorporeaza cu grija in spanac;
-    se presara pe deasupra putin praf de sofran, care ii da un plus de savoare si aspect.

Pofta buna!!!!!!

Este un preparat foarte delicios, am mancat pentru prima data undeva in Turcia si de atunci fac mai mereu.



Articol de: Petre Mihaela


Cei care au citit acest articol au mai citit si....