CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Relatii & Sex / Calea catre gasirea sufletului pereche

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 36 Vizualizari: 4214 Publicat la data: 2011-02-03 Autor: POPOVICI GEORGETA

Calea catre gasirea  sufletului pereche

Sufletul pereche este imaginea noastra in oglinda, este complementar noua simtind la un moment dat ca este jumatatea de care avem nevoie ca sa fim intregi, este forta noastra, este copia sufletului nostru, este visul nostru devenit realitate.

 

Nu exista OM pe lumea aceasta, care sa nu-si doreasca sa iubeasca si sa fie iubit! Fiecare dintre noi ne dorim sa gasim cu adevarat jumatatea, destinul, sufletul pereche atunci cand vine vorba despre iubire. Se mai zice ca, pentru fiecare persoana exista o jumatate pe undeva prin lume si numai noi insine ar trebui sa stim cand, cum si unde sa o cautam. Cu totii avem in minte imaginea sufletului pereche, dar poate exista posibilitatea ca acesta sa fie total diferit de ceea ce exista in imaginatia noastra. Doar proba timpului, prin cunoastere reciproca, ne va putea lamuri daca este sau nu un suflet pereche. Rabdarea este virtutea de care avem nevoie ca sa ne putem gasi si alege pe cel cu adevarat potrivit sufletului nostru. Nu ar trebui sa disperam atunci cand vor esua relatii, deoarece inseamna ca nu a fost sa fie si mai inseamna si o experienta in plus in viata noastra. Important este sa avem incredere si sa fim optimisti caci alesul/aleasa inimii noastre va sosi intr-un final cand vom simti fluturi in stomac, ne vom imagina focuri de artificii, ne vom gandi numai la acela/aceea care ne este destinat, etc. Ca sa putem cunoaste cat mai multe persoane de sex opus, ar fi de preferat sa nu ne mai pierdem timpul pretios in mediul online deoarece este doar o fantezie. Doar petrecandu-ne mai mult timp alaturi de prietenii sau de colegii nostri vom avea mult mai multe sanse sa ne gasim jumatatea. Iesind din casa prin parcuri, cluburi, terase, inscriindu-ne la diverse cursuri, luandu-ne abonament la un club de fitness, etc. vom descoperi oameni noi, ne vom largi orizontul, vom socializa si astfel sansele noastre de a ne indragosti si de a ne gasi partenerul ideal, crescand direct proportional. Sa nu incetam niciodata sa ne cautam sufletul pereche pentru ca il vom gasi!Sufletul pereche este imaginea noastra in oglinda, este complementar noua simtind la un moment dat ca este jumatatea de care avem nevoie ca sa fim intregi, este forta noastra, este copia sufletului nostru, este visul nostru devenit realitate.

Nu exista OM pe lumea aceasta, care sa nu-si doreasca sa iubeasca si sa fie iubit!


Fiecare dintre noi ne dorim sa gasim cu adevarat jumatatea, destinul, sufletul pereche atunci cand vine vorba despre iubire. Se mai zice ca, pentru fiecare persoana exista o jumatate pe undeva prin lume si numai noi insine ar trebui sa stim cand, cum si unde sa o cautam. Cu totii avem in minte imaginea sufletului pereche, dar poate exista posibilitatea ca acesta sa fie total diferit de ceea ce exista in imaginatia noastra. Doar proba timpului, prin cunoastere reciproca, ne va putea lamuri daca este sau nu un suflet pereche.

Rabdarea este virtutea de care avem nevoie ca sa ne putem gasi si alege pe cel cu adevarat potrivit sufletului nostru. Nu ar trebui sa disperam atunci cand vor esua relatii, deoarece inseamna ca nu a fost sa fie si mai inseamna si o experienta in plus in viata noastra. Important este sa avem incredere si sa fim optimisti caci alesul / aleasa inimii noastre va sosi intr-un final cand vom simti fluturi in stomac, ne vom imagina focuri de artificii, ne vom gandi numai la acela / aceea care ne este destinat, etc.

Ca sa putem cunoaste cat mai multe persoane de sex opus, ar fi de preferat sa nu ne mai pierdem timpul pretios in mediul online deoarece este doar o fantezie. Doar petrecandu-ne mai mult timp alaturi de prietenii sau de colegii nostri vom avea mult mai multe sanse sa ne gasim jumatatea. Iesind din casa prin parcuri, cluburi, terase, inscriindu-ne la diverse cursuri, luandu-ne abonament la un club de fitness, etc. vom descoperi oameni noi, ne vom largi orizontul, vom socializa si astfel sansele noastre de a ne indragosti si de a ne gasi partenerul ideal, vor creste direct proportional.

Sa nu incetam niciodata sa ne cautam sufletul pereche pentru ca il vom gasi!

 

 

 


Articol de: POPOVICI GEORGETA


Cei care au citit acest articol au mai citit si....