CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Relatii & Sex / De ce e bine sa te imprietenesti cu soacra

Rating:5Voturi: Vizualizari: 3923 Publicat la data: 2010-08-05 Autor: Saloane.ro

De ce e bine sa te imprietenesti cu soacra

De curand ti-ai cunoscut soacra sau, dintr-un motiv neasteptat, s-a mutat la voi acasa si trebuie sa faci in asa fel incat sa te intelegi cu ea.

Poate ca nu iti place pentru ca mereu are ceva de spus, dar o relatie buna intre voi este vitala. Spun asta pentru ca nu cred ca ai vrea zilnic sa va spuneti cuvinte cu subinteles sau mai rau, sa va certati din orice.

Unele mame de baieti pun foarte mult pret pe ceea ce stiu sa faca nurorile, cum gandesc si cat de mult au grija de odraslele lor. Altele sunt mai blande si intervin foarte putin in relatiile amoroase ale baietilor lor.

Fiecare femeie de cand da nastere unui copil vrea tot ce e mai bun pentru el, inclusiv cand vine vorba de insuratoare. Pana la urma soacrele sunt si ele tot femei.

Cand esti pe punctul de a o cunoaste mai bine pe mama sotului tau incearca sa renunti la ideile preconcepute. Nu e neaparat adevarat ca toate soacrele sunt rele, asa cum se spune din popor. Da-i sansa sa te cunoasca mai bine, timp in care incearca si tu sa o intelegi.

Comunicarea este importanta si in relatia cu soacra.

Chiar daca nu o agreezi foarte mult comunica cu ea si incearca sa lamuresti anumite aspecte care nu iti convin, pe un ton prietenos. Nimeni nu e perfect, lucru pe care orice persoana trebuie sa il inteleaga.

 Atata timp cat partenerul de viata te accepta asa cum esti si ea va trebui sa faca asta. Mamele nu vor sa isi vada copiii suferind, iar daca soacra ta va observa ca fiul ei e fericit cu tine exista posibilitatea sa devina mai intelegatoare. Si daca sta cu voi cu atat mai mult trebuie sa te intelegi cu ea.

De ce?

Pentru ca altfel relatia cu sotul tau s-ar putea sa inceapa sa scartaie. Daca te iubeste si te respecta, partenerul tau iti va lua apararea, insa pana la un anumit punct pentru ca tine la mama lui in aceeasi masura sau poate si mai mult decat la tine.

De foarte multe ori se intampla ca mamele care au devenit soacre sa aiba un sentiment de gelozie fata de relatia fiului cu sotia sa. Mai ales cele care isi pun bazele in singurul lor fiu.

Psihologii austrieci considera ca soacra isi percepe in subconstient nora ca pe o rivala care i-a rapit fiul sau l-a indepartat cu forta de ea. Aici apare, pe langa gelozie, si o agresivitate declansata de spiritul de protectie nativ feminin pentru partenerul de sex opus.

Mama, ca orice femeie, isi apara inconstient fiul de nora, privita ca o intrusa care poate deveni un pericol pentru copil. Astfel, inconstient, unele soacre pot adopta o atitudine ostila care duce la conflict.

De asemenea, trebuie sa tii cont de faptul ca instinctul matern nu dispare, motiv pentru care soacrele simt nevoia sa isi protejeze fii, chiar si la o varsta inaintata. Pentru ele, fii raman tot copii si cu greu se vor invata cu gandul ca insuratoarea inseamna a-si intemeia o alta familie care se situeaza pe primul plan.

Asadar, indiferent ca stai sau nu cu soacra ta este bine sa te imprietenesti cu ea. Cand nu locuiti impreuna lucrurile sunt ceva mai simple. Nu este atat de greu sa te porti frumos si sa vorbesti cu ea cand mergi sa o vizitezi. Intodeauna zambeste-i si fii calma.

Chiar daca te irita, nu lasa sa se vada asta. Plus ca nu ar da bine in fata sotului tau, mai ales daca este genul de barbat care se lasa usor influentat de cei apropiati. Fa in asa fel incat sa te intelegi cu soacra ta, sa o faci sa iti spuna tie direct care sunt nemultumirile ei.

De asemenea, un lucru important este sa nu ii pui intrebari incomode care o pot deranja. Uneori ne putem face intelese gresit asa ca de fiecare data cand ii spui ceva, ai grija ce ton folosesti si cum expui problema. E mai simplu sa legi inca de la inceput o relatie de prietenie cu mama sotului tau.

 Poti uneori sa ii ceri si sfaturi in anumite privinte. Astfel, va vedea ca apreciezi ce are de spus, lucru care conteaza destul de mult pentru o soacra.

Ce ai de castigat?

Ai de castigat o viata armonioasa alaturi de sotul tau si mama ta spirituala. Daca reusesti sa te imprietenesti cu soacra, lucrurile cu partenerul de viata vor merge cu siguranta bine, din punctul asta de vedere.

Gandeste-te ca viata nu e un ring de lupte sau un concurs asa ca nu trebuie sa te iei la intrecere, mai ales cu soacra ta. Nu trebuie sa ii demonstrezi ca tu esti mai inteleapta, mai isteata sau mai priceputa decat ea, important este ca toate lucrurile astea sa le vada si sa le aprecieze sotul tau.

Articol de Ela Dia

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....