CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Relatii & Sex / Cat de dispusa esti sa te schimbi pentru el?

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 1685 Publicat la data: 2010-11-23 Autor: Saloane.ro

Cat de dispusa esti sa te schimbi pentru el?

Nu de putine ori am intalnit printre cunoscuti tendinta de a se schimba dupa voia noului partener. Desi ii contest motivatiile, am incercat sa o inteleg in cazurile in care era vorba despre o dragoste mare, rara, ce-i drept.

Tu te schimbi in functie de cerintele lui? Si, daca poti recunoaste ca da, te-ai gandit de ce o faci?

Probabil, raspunsul cel mai intalnit ar fi "din dragoste". Dar este intr-adevar un raspuns sau mai mult o scuza? Din punctul meu de vedere este o scuza. O slabiciune care ascunde, in principal, lipsa increderii in tine sau teama de a nu fi parasita sau inselata. Dragostea este cu totul altceva decat dependenta. Iar atunci cand esti de acord sa renunti la obiceiurile tale care iti faceau placere, la prieteni si, mai rau, chiar la opiniile tale, nu cred ca mai e vreun semn de indoiala privind stabilitatea personalitatii tale. Oare nu este ingrijorator ca te poti schimba atat de radical, odata ce un "el" apare si "iti fura inima"? Si, daca de-a lungul vietii intalnesti zece iubiri, este chiar atat de firesc sa devii alta de fiecare data?

Schimbarile care intervin in astfel de cazuri pot fi subconstiente, te trezesti ca ti se reproseaza diverse lucruri din partea apropiatilor, pe care nu esti in stare sa le recunosti...sau nu vrei. Exista si cazuri in care, paradoxal, in fata unei bune prietene ii contesti posesivitatea partenerului si, cu toate astea, a doua zi vei fi tot cea care vrea el. Chiar crezi ca ceea ce iti cere se datoreaza exclusiv dragostei pe care o simte pentru tine?

Cand iubesti, intr-adevar ai tendinta sa te schimbi. Doar ca schimbarea trebuie sa fie in bine, nu in rau. Dragostea adevarata te face sa explodezi de bucurie si de sentimente frumoase, ea nu constrange si nu obliga la renuntari. Dragostea nu sugruma si nu ia din libertatea celuilalt. Dorinta ca partenerul sa iti fie mereu aproape este absolut fireasca atunci cand iubesti, dar pretul trebuie sa fie dragostea in sine, nu "captivitatea".

Asadar, daca:
- il iei cu tine la absolut toate intalnirile cu prietenii, chiar daca unul dintre ei ti-a spus ca vrea sa discutati o problema personala, mai delicata;
- ti-ai schimbat garderoba in functie de stilul lui si tii cure de slabire chinuitoare pentru ca ti-a sugerat ca ti-a crescut fundul;
- ai renuntat la iesirile cu grupul tau de prieteni, care altadata te faceau sa te simti atat de bine;
- uiti sa ii raspunzi la mesaj inclusiv prietenei tale de suflet, care voia sa stie doar daca esti bine - pentru ca a renuntat de mult sa iti mai propuna sa va vedeti la o cafea;
- te-a "ajutat" sa iti schimbi toate planurile, inclusiv opiniile care te faceau atat de speciala printre cei dragi;
- ti-ai schimbat alimentatia in functie de preferintele lui culinare;
- ai devenit femeia "domestica", desi nu cu mult timp in urma nu trecea un week-end fara sa petreci o seara intr-un club;
- ai renuntat la plimbarile linistite in parc, pentru ca lui i se par atat de plictisitoare, etc?

...poate ca ar fi cazul sa te intrebi cine esti, de fapt, tu? Tu sau el? Si de ce te-a ales pe tine, pentru ceea ce esti sau pentru ceea ce a vrut el sa fii?

Dragostea te poate schimba, intr-adevar: te poate face mai buna, mai atenta la dorintele celuilalt si la lucrurile care ii fac placere, mai rabdatoare, mai deschisa si in multe alte feluri care pot ajuta relatia sa evolueze intr-o directie constructiva. Dragostea nu este, insa, egoista si nici o forma a slabiciunii interioare.

In concluzie, daca alegi sa te schimbi radical in functie de un "el" - sa iti schimbi stilul propriu si intreaga perceptie asupra lucrurilor, poate ca merita sa iti pui cateva intrebari mai profunde legate atat de personalitatea ta, cat si a lui.

Chiar ai nevoie de cineva care trebuie sa iti spuna cum iti place sa te imbraci, ce preferi la micul dejun si cat de neinsemnati sunt prietenii tai?!


Articol de Irina Chirtoc

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....