CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Relatii & Sex / Love doctor: Cum iti revii dupa o despartire?

Rating:5Voturi: 2 Vizualizari: 3458 Publicat la data: 2010-11-22 Autor: Saloane.ro

Love doctor: Cum iti revii dupa o despartire?

Cei mai multi dintre noi am trecut, cel putin o data, printr-o despartire si stim cat de mult ne poate strica echilibrul interior un astfel de moment. Se intampla ca tu sa fii cea care isi paraseste partenerul - decizie care nu face despartirea mai usoara, sau, dimpotriva, tu sa fii cea parasita. Primul caz este unul peste care, deseori, treci mai usor, fiind decizia ta, chiar daca ai luat-o fortata de anumite imprejurari. In cel de-al doilea caz, lucrurile iau o conotatie mai grava, pentru ca implica mai multe sentimente negative.


Potrivit psihologilor, perioada imdiat urmatoare despartirii se imparte in trei mari etape:

• Prima etapa este cea in care "nu iti vine sa crezi" ca totul s-a terminat. Te framanti sa gasesti orice metoda prin care sa-l faci sa se razgandeasca, iti este greu sa accepti si sa ii respecti decizia. Dorinta disperata de a-l avea langa tine te poate face, insa, sa te comporti ridicol.

• In cea de-a doua etapa tinzi sa il invinovatesti pentru tot: starea proastra in care te afli este cauzata de el. Esti dominata de furie si iti amintesi doar momentele in care el a gresit, cand nu ati fost fericiti impreuna. In plus, ai tendinta de a-l acuza ca a luat decizia despartirii fara a avea dreptul moral sa o faca.

• Cea de-a treia etapa este cea a acomodarii, in care, dupa o perioada de suferinta si ganduri contradictorii, reusesti sa accepti ca relatia a luat sfarsit. Nu mai este nimic de facut pentru a indrepta greselile sau nu mai are rost sa incerci. Poti ramane cu o urma de regret sau, dimpotriva, poti ajunge la concluzia ca este mai bine si pentru tine ca s-a intamplat asa.

Bineinteles, printre aceste trei mari etape se pot strecura multe alte sentimente si stari, dar important in depasirea dezamagirii pe care o provoaca o despartire este, in prmiul rand, modul in care percepem relatia respectiva si pe noi insine. Este esential sa incerci sa privesti situatia dintr-un punct de vedere cat mai obiectiv, astfel incat sa poti judeca nu doar greselile celuilalt, ci si pe ale tale. Se poate intampla ca o parte din vina sa iti apartina si, daca ai capacitatea de a ti-o asuma, poate fi o "lectie" pentru viitor.

In plus...
- Nu il bombarda cu mesaje. Daca simti nevoia sa ii spui cat de mult il iubesti si cat de rau ti-ar fi daca l-ai pierde, e de ajuns sa o faci o data. Probabil ca ti-a explicat motivele deciziei lui si nu ii face placere sa le repete. In acest caz, perseverenta nu l-ar face decat sa se indeparteze si mai mult, cautand sa evite discutiile pline de lacrimi, rugaminti si promisiuni. Cunoscandu-ti ?disponibilitatea?, te va provoca el la o discutie, in cazul in care isi va da seama ca nu a facut alegerea cea mai potrivita.
- Nu ezita sa apelezi la prieteni. Chiar daca ai zile in care simti nevoia sa te izolezi, nu face abuz de ele. Iti poti rezerva o perioada in care sa stai doar cu gandurile tale, dar o iesire cu prietenii intotdeauna iti va fi benefica. Evita sa vorbesti mereu doar despre problema ta, nu pentru ca i-ai plictisi pe ei, ci pentru ca nu te ajuta cu nimic. Le poti cere sfatul, dar este evident ca, actualizand la fiecare discutie tema despartirii, vei reusi mult mai greu sa o depasesti. Mergi impreuna cu ei la petreceri, in parc, la teatru, oriunde te poti destinde. Prietenii au fost dintotdeauna un bun remediu impotriva depresiilor.
- Ocupa-ti timpul cu activitati care iti plac si incearca sa ajungi la zi cu lucrurile pe care ti le-ai dorit, dar nu ai reusit sa le obtii. Daca simti nevoia de o schimbare a look-ului, nu ezita sa o faci. Ai mai multa grija de tine si de feminitatea ta.
- Nu cauta "uitarea" in relatii ocazionale. Nu incerca sa gasesti cat mai repede un inlocuitor, crezand ca asa vei depasi mai usor momentul. Te vei convinge ca nu ai facut altceva decat sa te minti si ca nu o astfel de relatie este cea pe care ti-o doresti. O perioada de singuratate nu este atat de infioratoare, daca stii sa o umpli cu momente frumoase, importante pentru tine.
- Nu generaliza. Chiar daca despartirea respectiva ti-a provocat o dezamagire reala si o stare greu suportabila, nu nega posibilitatea unei noi iubiri. Barbatii nu "sunt toti la fel" si pentru a te convinge de asta nu trebuie decat sa fii deschisa si sa astepti. Fara indoiala, intr-o zi vei fi uimita ca poti iubi cu aceeasi intensitate.


Articol de Irina Chirtoc

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....