CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Barbatii, despre femei / Cei mai doriti barbati

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 2 Vizualizari: 3632 Publicat la data: 2011-01-26 Autor: Alexandru Grivei

Cei mai doriti barbati

Femeile, prin propria lor natura sunt ciudate. De cele mai multe ori spun ceva, gandesc altceva si fac ce nici nu au spus nici nu au gandit.

Pe opt din zece daca le intrebi ce fel de barbat isi doresc, iti vor raspunde ca trebuie sa fie sensibil, grijuliu, iubitor, un bun tata, sa le ajute la treburile casnice, sa fie atent cu ele si, mai ales, sa fie un barbat „de casa”. Pe aceleasi zece daca le intrebi care este cel mai „tare” barbat, opt din ele iti vor raspunde ca George Clooney sau ceva similar. Adica exact contra exemplul barbatului descris mai devreme. Ati observat ca majoritatea femeilor  sunt atrase natural de burlacii convinsi, le incita, le hipnotizeaza. Probabil ca treaba asta vine din subconstientul lor, subconstient care le indica tinta, adica acel om care inca nu s-a supus si care trebuie cucerit de ele, femeile, atras in mreaja dragostei si a sensibilitatii, facut sa-si deschida sufletul in  fata lor, sa le iubeasca, ca apoi sa poata fi calcat in picioare fara mila, precum un gandac. Bun, am stabilit ce spun opt din zece femei, ce gandesc si acum ce fac ele? Pai, tot opt din zece femei, vor raspunde ca barbatul de langa ele este nemultumitor cerintelor lor, ca nu se incadreaza in standarde dar ca, asta e. Femeile atribuie tot timpul barbatului de langa ele nemultumire, e un soi de subjugare emotionala si de forma de protectie asupra pradei, in cazul asta asupra barbatului. Iar prin faptul ca, in ciuda nemultumirii majore, totusi il accepta este dovada milostiveniei si sufletului lor bun. Asta evident, pana cand reusesc sa se intinda dupa urmatoarea craca.

Concluzia ar fi ca femeile isi doresc un Sfant cu calitatile lui Fat-Frumos, ravnesc la Zmeu si ajung sa aleaga calul sau aprodul din poveste. In realitate, ele nu-si doresc ce spun, la inceput iti lasa impresia ca esti ceea ce vor, pe parcurs te macina in subliminal cu tot felul de mici rautati astfel incat sa-ti stirbeasca personalitatea si, in timpul asta, ravnesc la cei ce-si dau seama de realitate. Adica la burlaci.

Deci, care sunt cei mai doriti barbati? Care este profilul lor, care sunt standardele in care trebuie sa se incadreze?

 

www.alexandrugrivei.ro

 

Articol de: Alexandru Grivei


Cei care au citit acest articol au mai citit si....