CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Barbatii, despre femei / Stai in patru labe si fa "miiiiauu" !

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:4Voturi: 4 Vizualizari: 4365 Publicat la data: 2011-01-29 Autor: Daniel Ionescu

Stai in patru labe si fa

 

Am ales un titlu intrigant, misogin, pervers, numiti-l cum vreti. Insa el de fapt reprezinta esenta raspusului complex si plictisitor la intrebarea

"Ce trebuie sa fac pentru a-mi tine barbatul langa mine?"

 

E mai simplu decat credeti. MULT mai simplu. Pentru ca noi suntem simpli, nu? Noi vibram si rezonam la gesturi marunte care dovedesc de fapt dorinta voastra de a ne face pe plac si implicit, dragostea pe care ne-o purtati. Astfel, un barbat are nevoie langa el de o femeie flexibila, intelegatoare, dispusa sa faca sacrificii pentru viata in doi si sa-l inteleaga. Si nu e vorba de sacrificii importante, ci de acele mici lucruri care conteaza.

 

In diversele faze ale existentei noastre efemere, avem insa nevoie de lucruri diferite din partea voastra:

 

Cand suntem suparati nu avem neaparata nevoie de acea sustinere ne-obiectiva pe care o manifestati intre voi, chipurile din prietenie si solidaritate. La noi e si mai simplu: Nu te baga, lasa-ma cu gandurile mele! Daca eu sunt suparat, mahnit, trist, ingrijorat, n-am nevoie de cineva care sa-mi zica cata dreptate am sa fiu suparat si nici de cineva care sa-mi "injure" sursele problemelor, ci mai degraba de cineva care sa incerce sa ma inteleaga, sa ma lase in pace sa-mi revin. Daca tii neaparat sa vorbesti, incearca sa ma inveselesti !  Dar sa zicem ca barbatul de langa voi e mai ciufut si de neinteles...ba vrea sa discuti cu el, ba vrea sa-l lasi in pace, ba vrea sa-i zici glume. Ce faci atunci ? Ei bine, aplici solutia universala: in genunchi si tzaca paca ;) Merge intotdeauna !

 

Daca insa suntem bine dispusi? Credeti ca entuziasmul si fericirea pe care le simtim in acele momente merita sa fie stricate de incercarea voastra de "obiectivitate" sau de a ne aduce cu picioarele pe pamant? Ma...think again ! Nu vrem sa revenim cu picioarele pe pamant in putinele momente de fericire. Nu vrem nici sa ne amintim de probleme si cu atat mai putin sa simtim o "rezistenta" din partea persoanei dragi. Totodata, nu e bine nici sa va asumati meritele, pe care de cele mai multe ori nici nu le aveti, pe modelul "bravo, ma bucur, ti-am zis eu, dar vezi, daca ma ascultai pe mine se intampla de mult chestia asta"... Nu! Asa ne suparati. Ce ar trebui facut atunci? Dezbraca-te, ramai pe tocuri inalte si eventual un colier ceva (atat!) si fa-ti aparitia in camera unde stau fericit, mergand in patru labe, facand miau si apropiindu-te lasciv de mine! Si apoi ...tzaca paca !

 

Daca ne-ati suparat voi, daca ne-ati gresit cu ceva, daca ne-ati inselat sau daca pur si simplu s-a intamplat sa ne mintiti din nou (stiu, de cele mai multe ori fara motiv, dar nu va puteti abtine!) si ati fost prinse, nu prea va ajuta tipica mutare feminina "Dar si tu, cand ai facut X...." ! Gresit rau ! Ce e acum e acum si asta conteaza, pe cand ce a fost a fost, s-a iertat, a trecut, nu mai poate fi invocat, decat intr-un exces de incorectitudine voita. In plus, ce a facut el nu este de aceeasi gravitate cu ce ai facut tu ! Nu puteti compara just o privire aruncata dupa fundul unei chelnarite, din partea lui, cu o minciuna sfruntata sau cu faptul ca ai fost prinsa ca vorbeai cu fostul! Astfel, dupa asa o greseala, nu gresiti din nou incercand sa aruncati vina inapoi la noi :) Ati putea sa fiti spasite, sa va asumati greseala si sa plangeti un pic! Asta merge la multi si e o idee pe care v-o recomand. Lacrimile nu strica niciodata. Numai ca e greu la comanda, daca nu esti facuta in acest fel - sa-ti poti asuma si recunoaste greselile. Pentru cele care nu pot, asteptati un moment cand el sta la masa, la birou, si fara sa spuneti o vorba, tzop, sub birou, pac pac nasturii, jos pantalonii, si ...tzaca paca ! Oricat de suparati ar fi ei, nu se vor ridica de acolo sa va lase gura casca ;)

 

Si uite-asa, indiferent de problema, de situatie sau de starea de spirit, cu putina inteligenta aplicata si cu niste tzaca paca la momentul potrivit il puteti tine pe cel drag langa voi, intr-o stare perpetua de indragosteala si pasiune !

 

*Disclaimer: pentru sanse maxime de reusita, nu ganditi superficial, ci adanc cand aplicati ce v-am invatat !!!!

Articol de: Daniel Ionescu


Cei care au citit acest articol au mai citit si....