CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Spiritualitate / Totul despre Scorpion

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 7371 Publicat la data: 2010-02-23 Autor: Saloane.ro

Totul despre Scorpion

Caracteristica principală a Scorpionilor este capacitatea avansată de transformare. El se poate transforma din toate punctele de vedere, dar este mai interesat de schimbările profunde, sufleteşti, decât de cele superficiale, exterioare. Scorpionul percepe aceste schimbări drept o parte normală, firească a vieţii. Alte calităţi ale Scorpionului sunt profunzimea, răbdarea, capacitatea de a trece peste orice, memoria foarte bună şi uneori răzbunătoare, loialitatea şi sinceritatea.

Scorpionul este prietenul perfect. Sincer şi loial, acesta este dispus să facă nenumărate sacrificii pentru prietenii lui. Unii îi atribuie Scorpionului o natură secretoasă. Acest lucru se datorează în principal temerii acestuia de a se dezvălui în fata persoanelor necunoscute. Numai cu foarte multă răbdare şi dacă demonstraţi că sunteţi o persoană de încredere, veţi reuşi să cunoaşteţi cu adevărat un Scorpion.

SCORPIONUL ŞI DRAGOSTEA

Pe plan sentimental, Scorpionul este mare amator de relaţii serioase, bine definite, în care fiecare dintre cei doi parteneri ştiu ce au de făcut şi ce îşi doresc de la viaţă şi de la relaţie. Scorpionul este foarte fidel atunci când se implica într-o relaţie, dar este şi foarte gelos atunci când bănuieşte că partenerul de cuplu îl înşeală. Pentru el, gândul de a înşela este la fel de important ca şi fapta în sine. De obicei, Scorpionul îşi va alege un partener mai înstărit decât el, charismatic, amiabil, stabil şi foarte muncitor.

BANI

Puterea banilor îl fascinează pe Scorpion. Dacă nu are grijă, poate deveni extrem de materialist. Poate fi obsedat de puterea banilor. Poate ajunge să creadă că banii conduc lumea. Termenul de plutocrat vine de la Pluto, planeta Scorpionilor. Scorpionul va dobândi – într-un fel sau altul – statutul financiar pe care şi-l doreşte. Atunci când reuşeşte, are foarte mare grijă de bogăţia lui. O parte din această grijă financiară este datorată onestităţii, având în vedere că deseori Scorpionul se ocupă de finanţele altora – este contabil, avocat, broker financiar sau manager – şi atunci când ai grijă de banii altora trebuie să ai mai multă grijă decât ai avea dacă ai avea grijă de ai tăi. Dar pentru a-şi îndeplini obiectivele financiare, Scorpionul trebuie mai întâi să înveţe câteva lecţii importante. El trebuie să îşi dezvolte o perspectivă mai cuprinzătoare asupra lucrurilor, să fie mai optimist, încrezător, şi mai presus decât orice, mai generos.

CARIERĂ ŞI IMAGINE PUBLICĂ

Cea mai mare aspiraţie a Scorpionului este să fie considerat de societate drept o sursă de lumină şi viaţă. Scorpionul îşi atinge obiectivele într-un mod discret, fără ostentaţie. Scorpionul încearcă să se bucure de strălucirea şi distracţia celor bogaţi într-un mod restrâns, discret. Persoană introvertită, Scorpionul tinde să evite lumina reflectoarelor. Dar dacă vrea să ajungă pe culmile carierei lui, trebuie să înveţe să se deschidă şi să se exprime mai mult. Şi mai mult decât orice, trebuie să renunţe la modul de viaţă vindicativ şi la viziunea îngustă pe care o are.

VIAŢA SCORPIONILOR

Uranus reprezintă casa a 4a (a căminului şi familiei) pentru Scorpion. Uranus este planeta ştiinţei, a tehnologiei, a schimbărilor şi a democraţiei. Acest lucru ne spune multe despre atmosfera din casa Scorpionului şi despre ce are el nevoie pentru a avea o viaţă fericită şi armonioasă. Scorpionul poate aduce în casă pasiune, intensitate şi ambiţie; casa nu este întotdeauna locul potrivit pentru aceste calităţi. Aceste calităţi sunt bune pentru un războinic, nu pentru un membru al familiei. Din cauza acestui lucru, Scorpionul este predispuşi la schimbări bruşte de reşedinţă.

Dacă nu este constrâns cu atenţie, Scorpionul, care este deseori inflexibil, poate tulbura viaţa armonioasă a familiei. Scorpionul ar trebui să preia unele din calităţile Vărsătorului pentru a se putea descurca mai bine în relaţiile din cadrul familiei.

Uneori Scorpionul pot fi asemenea unui tiran. Dictatura Scorpionului se aplică cu mai mult zel, pasiune, intensitate şi concentrare decât în cazul Leului sau al Capricornului (celelalte două semne puternice ale zodiacului). Evident, acest lucru poate fi de nesuportat pentru membrii familiei, în special dacă aceştia sunt mai sensibili. Pentru că Scorpionul să se bucure de susţinerea familiei, acesta trebuie să renunţe un pic la conservatorism, să fie mai experimental şi mai democrat.

CARACTERISTICI SCORPION

Unul din simbolurile Scorpionului este pasărea phoenix. Dacă vă gândiţi un pic la acest lucru, puteţi înţelege caracterul Scorpionului.

Articol tradus de Cristina Saghin (sursa: www.horoscopes-love.eu)

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....