CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Spiritualitate / Previziuni zodiacale 2010: Balanta

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2124 Publicat la data: 2010-02-22 Autor: Saloane.ro

Previziuni zodiacale 2010: Balanta

Simbol al fertilităţii şi al abundenţei, balanţa este un semn total neobişnuit. Balanţa se ridică singura atunci când oamenii încep secerişul. Majoritatea celorlalte semne zodiacale reprezintă un animal; din acest punct de vedere, balanţa vine ca o adiere de prospeţime.

Balanţa este diferită şi unică. Ea simbolizează, de asemenea, şi o minte liniştită şi o viaţă echilibrată. Acesta este un semn pentru toate anotimpurile. Este foarte calmă, domoală şi relaxată în comparaţie cu celelalte zodii. Uitaţi-vă la cei din zodia balanţei şi modul în care aceştia se comportă şi acţionează în faţa prietenilor lor. În cele mai multe cazuri, ei sunt bine manieraţi şi foarte relaxaţi.

Cei din zodia balanţei sunt foarte inteligenţi. Ei răspândesc în jurul lor în sentiment de politeţe superioară. Sunt şi foarte fermecători! Le place armonia şi echilibrul în viaţă. Sunt blânzi şi cordiali faţă de alte persoane. Pentru ei, anul 2010 înseamnă câştiguri substanţiale şi acumularea de proprietăţi importante. Dintre toate celelalte semne zodiacale, se pare că în 2010 cei din balanţă o să fie cei mai norocoşi. Noul an le aduce pace şi prosperitate. În ciuda succeselor nenumărate, ei se pot confrunta şi cu unele eşecuri şi dezamăgiri, în special la locul de muncă.

CARIERĂ ŞI BANI

Din cauza unei conjuncţii favorabile a planetelor Marte – Venus, anul 2010 este o perioadă de stabilitate, relaxare şi normalitate pentru balanţe. Aspectele legate de carieră sau bani nu sunt foarte favorabile, în special în prima jumătate a anului. Cu toate acestea, nici a doua parte a anului nu este complet lipsită de probleme. În concluzie, anul 2010 este un an bun pentru balanţe, din cauza stabilităţii atât a locului de muncă cât şi a venitului. Este foarte probabil că unele balanţe să îşi schimbe locul de muncă şi domiciliul în ultimul trimestru al anului. Această schimbare este oricând binevenită, pentru că poate aduce o schimbare pe plan social şi personal. Un câştig pe piaţa de valori sau de investiţii financiare este o certitudine în ultimul trimestru al anului.

Comercianţii pot face o mulţime de profit. Promovările la locul de muncă sau măririle de salariu sunt şi ele foarte posibile pentru cei din zodia balanţei. Cu toate acestea, balanţele vor trebui să-şi restrângă cheltuielile făcute pe tot parcursul anului, ca să poată pune ceva deoparte pentru zile negre. Muncă asiduă şi devotamentul le poate face pe balanţe imbatabile în toate aspectele legate de cariera lor.

DRAGOSTE, FAMILIE ŞI VIAŢĂ SOCIALĂ

Primele luni ale anului nu vor fi benefice pentru balanţe din cauza unei lipse iminente de comunicare între soţi. Primul trimestru va fi foarte dificil pentru balanţe în ceea ce priveşte viaţa lor de cuplu. Relaţiile pot scârţâi în această perioadă. În schimb, ultimul trimestru al anului le va ajuta pe balanţe să rezolve orice probleme. Relaţiile cu persoanele de sexul opus vor fi foarte bune în al doilea şi al treilea trimestru, iar copiii au tendinţa de a-şi iubi părinţii pe tot parcursul anului.

EDUCAŢIE ŞI CĂLĂTORII

Anul 2010 va fi foarte benefic, atât pentru elevi cât şi pentru studenţi. În primele două trimestre ei vor obţine tot ce îşi vor dori pe plan academic. Bursele sunt o certitudine pentru unii studenţi în ultima parte a anului. În al doilea şi al treilea trimestru, călătoriile sunt foarte posibile, şi elevii vor realiza proiecte de cercetare la cel mai înalt nivel. Superiorii şi prietenii vor aprecia munca unui student din zodia balanţei. Mulţi dintre studenţii balanţă vor reuşi la examene cu succes. Cu toate acestea, ultima parte a anului poate veni cu câteva momente de anxietate pentru cei din domeniul cercetării. În concluzie, noul an este o perioadă de stabilitate şi realizări pentru studenţii din zodia balanţei.

SĂNĂTATE

Horoscopul pe anul 2010 este foarte favorabil pe segmentul de sănătate. Sănătatea excelenta îi aşteaptă pe toate balanţele în timp ce se relaxează şi profita din plin de plăcerile vieţii. Cu toate acestea, ultimele luni ale anului pot veni cu câteva probleme legate de sistemul circulator.

Articol tradus de Cristina Saghin (sursa: www.horoscopes-love.eu)

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....