CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Spiritualitate / Totul despre Varsator

Rating:5Voturi: Vizualizari: 6461 Publicat la data: 2010-03-04 Autor: Saloane.ro

Totul despre Varsator

Persoanele practice considera gândirea abstractă ca fiind total nepractică. Este adevărat că gândirea abstractă ne scoate din tărâmul fizicului, dar descoperirile făcute pot avea consecinţe practice extraordinare. Toate invenţiile şi progresele ştiinţifice au avut ca punct de plecare acest tărâm abstract. Vărsătorii sunt cei mai indicaţi pentru a explora aceste dimensiuni abstracte. Cei care au explorat deja aceste dimensiuni ştiu că acolo nu se poate simţi nici un fel de emoţie sau sentiment.

Emoţiile sunt un obstacol în calea funcţionării în aceste dimensiuni; acesta este motivul pentru care Vărsătorii ni se vor părea câteodată reci şi lipsiţi de sentimente. De fapt, sentimentele le întunecă Vărsătorilor abilitatea de a gândi şi inventa. Cu toate acestea, obiectivitatea Vărsătorilor este ideală pentru ştiinţă, comunicare şi prietenie. Vărsătorii sunt foarte prietenoşi şi au o mare pasiune pentru gândirea clară. În plus, le place să rupă orice legătură o au cu o autoritate tradiţională. Vărsătorii fac cu plăcere acest lucru, deoarece pentru ei rebeliunea este ca un joc, că o provocare.

Foarte des se vor răzvrăti numai pentru a se distra, indiferent dacă autoritatea pe care o sfidează este bună sau rea. Pentru Vărsători este o problemă de principiu sfidarea oricărei autorităţi. Vărsătorii acceptă cu uşurinţă lucurile noi. Fără această virtute este îndoielnic că orice progres ar putea fi făcut în lume. Mintea conservativă ar obstrucţiona progresul. Originalitatea şi spiritul inventiv implică şi abilitatea de a sparge orice bariere; fiecare nouă descoperire reprezintă răsturnarea unui impediment pentru gândire. Vărsătorii sunt foarte interesaţi de domeniile ştiinţific, social şi politic. Mai sunt şi alte semne zodiacale, spre exemplu capricornul, care au talente ştiinţifice, dar Vărsătorii excelează în domeniul ştiinţelor sociale şi umaniste.

VĂRSĂTORII ŞI DRAGOSTEA

Vărsătorii sunt buni prieteni, dar sunt un pic slabi atunci când vine vorba de dragoste. Desigur că se îndrăgostesc, dar mereu lasă impresia că iubiţii lor le sunt un fel de foarte buni prieteni. La fel ca şi capricornii, Vărsătorii sunt destul de reci. Nu sunt adepţii demonstraţiilor de dragoste în public. De fapt, ei se simt oarecum stânjeniţi chiar şi atunci când prietenii lor îi îmbrăţişează sau ating prea mult. Dar acest lucru nu înseamnă că nu îşi iubesc partenerii de cuplu. Cu toate acestea, au tendinţa de a atrage exact partenerii opuşi lor: pasionali, romantici şi calzi. În orice caz, acestea sunt relaţiile care par să dureze. Răceală Vărsătorului va calma partenerul mai pasional, în timp ce flăcările pasiunii vor încălzi inima rece a Vărsătorului. Calităţile pe care trebuie să le dezvolte Vărsătorii sunt: căldură, generozitatea, pasiunea şi cheful pentru distracţie. În cazul în care factorul intelectual lipseşte din relaţia Vărsătorului, acesta se va plictisi imediat sau se va simţi neîmplinit.

VĂRSĂTORII ŞI BANII

Pe plan financiar, Vărsătorii au tendinţa de a fi idealişti şi umanitari, până în punctul sacrificiului de sine. Ei contribuie cu generozitate la cauzele politice şi sociale. Un capricorn sau un taur va aştepta anumite beneficii pentru cadoul făcut, dar un Vărsător va contribui fără să aştepte nimic în schimb. Vărsătorii au tendinţa de a fi calmi şi raţionali şi în ceea ce priveşte problemele financiare.

Banii sunt ceva de care au nevoie, şi ţelul lor este să îi obţină pe cale ştiinţifică. Pe Vărsători îi interesează banii pentru lucrurile pe care aceştia îi pot face, nu pentru statutul care vine odată cu ei. Vărsătorii nu sunt nici cheltuitori dar nici zgârciţi şi îşi folosesc banii în moduri practice, de exemplu, pentru a facilita progresul pentru ei înşişi, familie sau chiar străini. Cu toate acestea, dacă vor să îşi atingă adevăratul potenţial financiar, trebuie să îşi exploreze latura intuitivă. În cazul în care îşi vor urma numai propriile teorii financiare – sau ceea ce ei cred că este corect din punct de vedere teoretic – pot suferi unele pierderi şi dezamăgiri. În schimb, Vărsătorii ar trebui să se bazeze mai mult pe intuiţia lor, care ştie fără să gândească. Pentru ei, intuiţia este scurtătură către succesul financiar.

CARIERĂ ŞI IMAGINE PUBLICĂ

Vărsătorilor le place să fie percepuţi că transformatori ai societăţii şi lumii. Le place să fie văzuţi din acest punct de vedere şi să joace acest rol. De asemenea, respectă celelalte persoane aflate în aceasi poziţie, şi se aşteaptă ca şi superiorii lor să facă la fel. Vărsătorii prefera locurile de munca idealiste, carierele cu o bază filosofică. Trebuie să fie creativi la locul de muncă, să aibă acces la noi tehnologii şi metode. Le place să aibă mereu de treabă şi se apucă de ea imediat, fără să irosească timp. Ei îşi executa deseori cel mai rapid sarcinile şi au sugestii de îmbunătăţire benefice pentru angajatorii lor.

Vărsătorii prefera să îşi ajute colegii decât să primească ordine de la alţii. Dacă Vărsătorii vor să îşi atingă adevăratul potenţial în viaţa profesională, trebuie să îşi dezvolte partea emoţională şi pasională. Trebuie să înveţe să îşi concentreze atenţia asupra punctelor esenţiale ale problemei. Odată ce îşi vor dezvolta această parte pasională, Vărsătorii vor avea parte de succes cu uşurinţă.

VIAŢA VĂRSĂTORILOR

În ceea ce priveşte familia şi căminul, Vărsătorii au tendinţa de a fi nonconformişti, schimbători şi instabili. Îşi doresc să poată rupe barierele constrângerii familiale. Chiar şi aşa, Vărsătorii sunt foarte sociabili. Le place să aibă o casă frumoasă în care să îşi poată distra familia şi prietenii. Casa lor este de obicei decorată foarte modern şi dotată cu tehnologii de ultima generaţie. Pe plan familial, Vărsătorii trebuie să fie mai stabili şi mai conservatori. Venus, planeta dragostei, domină casa a 4a a căminului şi familiei, ceea ce înseamnă că atunci când vine vorba de familie şi creşterea copiilor, teoria, gândirea rece şi intelectul nu sunt întotdeauna de ajuns. Vărsătorii trebuie să aducă dragostea în ecuaţie pentru a avea o viaţă de familie plină de împliniri.

CARACTERISTICI VĂRSĂTORI

La Vărsători, calităţile intelectuale sunt cele mai dezvoltate comparativ cu celelalte zodii. Vărsătorii au o gândire clară, ştiinţifică. Au capacitatea de a gândi abstract şi de a formula legi, teorii şi concepte. Gemenii pot excela în strângerea de informaţii, dar Vărsătorii merg un pic mai departe şi excelează în interpretarea informaţiilor culese.

Articol de Cristina Saghin (sursa: www.horoscopes-love.eu)

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....