CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Spiritualitate / Previziuni zodiacale 2010: Scorpion

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2291 Publicat la data: 2010-02-22 Autor: Saloane.ro

Previziuni zodiacale 2010: Scorpion

Scorpionul este un animal intens şi o creatură convingătoare. Întregul sistem zodiacal este plin de animale glorioase şi Scorpionul este cel mai secretos dintre ele. Oamenii născuţi sub acest semn zodiacal sunt foarte pasionali, secretoşi, magnetici, exigenţi şi atenţi. Dăruirea şi atenţia sunt două dintre cele mai importante calităţi ale acestei zodii. Ei sunt atenţi la fiecare detaliu şi ambiţia de care dau dovadă îi poate ajuta să obţină ceea ce-şi doresc. Pot fi câştigători nediscutabili în orice profesie îşi aleg, cu scopul ca aceştia să acţioneze în scopul realizării propriilor obiective. Pot fi geloşi şi răzbunători dacă află că ceva nu merge aşa cum îşi doresc sau ai ei nevoie.

Ei vor trebui să manifeste prudenta împotriva acestor tendinţe, deoarece acestea pot fi contraproductive la un moment dat. Horoscopul pentru anul 2010 este ca un sac amestecat cu evenimente bune şi rele pentru Scorpioni. Cei care urmăresc realizarea obiectivelor pe termen lung, pot avea succes în ultima parte a anului. Cei care nu au nici un obiectiv, se vor simţi blocaţi în al doilea şi al treilea trimestru. Cu toate acestea, noul an nu poate aduce rezultate foarte proaste. Întregul an este doar un pic peste medie, cu avansări încete atât în plan personal cât şi profesional. În general, Scorpionii sunt foarte energici şi entuziaşti în ceea ce priveşte locul lor de muncă.

CARIERĂ ŞI BANI

Lunile ianuarie şi februarie vor aduce schimbările mult aşteptate de la locul de muncă. Scorpionii vor avea norocul de a primi mult aşteptată mărire de salariu sau promovarea. Cu toate acestea, rezultatele obţinute vor fi sub nivelurile aşteptate. Modificările care vor avea loc la locul de muncă nu vor fi prea satisfăcătoare, având în vedere că relaţia cu colegii de serviciu va rămâne obişnuită. În concluzie, Scorpionii vor începe noul an un pic mai prost.

Horoscopul 2010 prevede o schimbare dramatică în plan profesional spre mijlocul anului, când Scorpionii vor atinge mult doritul succes al vieţii lor sub forma unei promovări pe o poziţie mai bună. Banii şi faima vor veni o dată cu noul loc de muncă. A doua parte a anului este una plină de surprize şi succese atunci când unii Scorpioni vor atinge punctul culminant al carierei lor dar vor fi suficient de bine motivaţi. Gândirea pozitivă şi energia nelimitată îi vor ajuta să atingă cele mai importante obiective. Mulţi Scorpioni pot juca roluri filantropice în această perioadă. Cercul lor social se va mări de la o zi la alta, în timp ce investiţiile vor aduce profituri neaşteptate. În ultimele luni ale anului, rezultate pozitive neaşteptate vor primi din partea investiţiilor făcute pe piaţa bursieră. Anul 2010 este anul cel mai încărcat al Scorpionilor, având în vedere că pot transforma orice în bani prin muncă şi hotărâre.

DRAGOSTE, FAMILIE ŞI VIAŢĂ SOCIALĂ

Ca şi pe plan profesional, şi pe plan personal Scorpionii vor avea o viaţă de familie înfloritoare în a doua jumătate a anului; relaţia cu partenerul de cuplu este extraordinară în timp ce copiii îşi iubesc pur şi simplu părinţii. Viaţa socială va aduce multe vibraţii pozitive în viaţa Scorpionului. Cu toate acestea, a doua jumătate a anului poate veni şi cu câteva probleme pe plan sentimental cauzate de lipsa de comunicare. Rezolvarea problemelor într-un mod mutual, îi va ajuta pe Scorpioni să aducă relaţia la nivelurile anterioare.

EDUCAŢIE ŞI CĂLĂTORII

Anul 2010 poate fi unul foarte complicat pentru elevi şi studenţi. Cercetătorii şi cadrele didactice vor avea un an destul de greu, din cauza problemelor neobişnuite întâlnite. Studenţii pot avea parte de bursa dorită, în schimb nu şi de laudele cuvenite în domeniul cercetării. Cu toate acestea, a doua parte a anului este destul de promiţătoare pentru cei care lucrează în laboratoare şi centre de cercetare. Studenţii se vor descurca excelent în a doua parte a anului şi examenele li se vor părea foarte uşoare; în această perioadă ei vor avea ocazia de a călători în interes academic. Studenţii la inginerie şi management se vor descurca excelent în această perioadă.

SĂNĂTATE

Un lucru negativ legat de toţi Scorpionii este acela că sunt foarte dispuşi la probleme de sănătate minore. Majoritatea Scorpionilor vor avea nenumărate probleme legate de sistemul digestiv în perioada octombrie – decembrie. Primele două trimestre vor fi foarte bune din punct de vedere al sănătăţii.

Articol tradus de Cristina Saghin (sursa: www.horoscopes-love.eu)

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....