CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Spiritualitate / Totul despre Pesti

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2230 Publicat la data: 2010-02-22 Autor: Saloane.ro

Totul despre Pesti

Dintre toate semnele zodiacale, Peştii au cele mai dezvoltate calităţi intuitive şi emoţionale. Ei se dedica să-şi trăiască viaţa pe baza intuiţiei şi acest lucru poate fi destul de enervant pentru alţi oameni – mai ales pentru cei care au o gândire analitică, ştiinţifică sau tehnică. Dacă ai impresia că banii. Statutul său succesul sunt singurele obiective demn de urmat în viaţă, atunci nu vei înţelege niciodată un peşte.

Peştii au intelect, dar pentru ei acesta este doar un mijloc prin care pot explica raţional ceea ce ştiu intuitiv. Pentru un vărsător sau un geamăn intelectul este o unealtă cu ajutorul căreia pot dobândi cunoştinţe. Pentru un peşte mai dezvoltat, aceasta este o unealtă prin care poţi exprima cunoştinţe. Cei din zodia Peştilor se simt ca nişte Peşti într-un ocean infinit de gânduri şi sentimente. Acest ocean are adâncimi diferite şi curenţi. Ei visează la ape mai limpezi în care locuitorii să fie mai buni şi mai frumoşi, dar sunt uneori atraşi în ape mai adânci şi mai tulburi.

Peştii ştiu că ei nu pot genera gânduri ci se pot lua doar după ceilalţi; acesta este motivul pentru care caută ape mai limpezi. Această capacitate de a-şi uni gândurile cu ale altora îi inspiră artistic şi muzical. Deoarece Peştii sunt atât de orientaţi spre spiritualitate – deşi majoritatea Peştilor care lucrează în corporaţii ar putea ascunde acest lucru – ne vom ocupa mai mult de acest aspect, pentru că altfel ar fi greu de înţeles adevărata personalitate a Peştilor.

Există patru atitudini de bază ale spiritului. Una este scepticismul ieşit din comun – atitudinea oamenilor seculari. A doua este credinţa că venerează un dumnezeu distant şi detaşat – atitudinea a multora dintre formele religioase noi. A treia nu este numai o credinţă, ci o experienţă directă din punct de vedere spiritual – aceasta este atitudinea „nou născuţilor” din punct de vedere religios. A patra este reprezentată de unirea efectivă cu divinitatea, o împletire cu această – atitudinea yoga. Aceasta a patra atitudine reprezintă cea mai adâncă dorinţă a Peştilor; Peştii sunt cei mai calificaţi pentru a efectua acest tip de activitate. Conştient sau nu, Peştii urmăresc această uniune cu lumea spirituală.

Credinţa într-o realitate supremă îi face pe Peşti foarte toleranţi şi înţelegători cu cei din jur – poate prea toleranţi. Există momente în viaţa lor în care sunt constrânşi să spună „destul” şi să îşi apere poziţia prin luptă. Cu toate acestea, datorită calităţilor lor este foarte greu să îi aduci într-o situaţie de acest gen. Peştii îşi doresc în principal să fie „sfinţi”. Ei vor să facă acest lucru în felul lor şi în conformitate cu propriile lor norme. Alţii ar trebui să nu mai încerce să-şi impună propriile păreri în legătură cu sfinţenia, pentru că Peştii vor încerca mereu să găsească o alternativă care să nu intre în conflict cu propria lor spiritualitate.

PEŞTII ŞI DRAGOSTEA

Nu ar trebui să ne surprindă ca cineva ca „de pe altă lume” precum peştele, va prefera un partener practic şi cu picioarele pe pământ. Peştii prefera partenerii care sunt mai presus decât orice detaliu, pentru că lor le displac detaliile. Peştii caută aceste calităţi atât în partenerii lor profesionali cât şi sentimentali. Mai mult decât orice altceva, asta le conferă Peştilor sentimentul contactului cu realitatea. Aşa cum era de aşteptat, acest tip de relaţii – deşi necesare – vor avea cu siguranţă multe urcuşuri şi coborâşuri. Neînţelegerile vor apărea din cauză că cele două personalităţi sunt la poluri diferite. Dacă sunteţi îndrăgostit de un peşte veţi experimenta din plin aceste fluctuaţii şi va trebui să daţi dovadă de multă răbdare ca să vedeţi lucrurile cum se stabilizează.

Peştii sunt capricioşi, intuitivi, afectuoşi şi greu de cunoscut. Doar în timp şi cu atitudinea potrivită veţi putea descoperi cele mai ascunse secrete ale Peştilor. Cu toate acestea, atunci când aveţi o relaţie cu un peşte vi se va părea că merită să treceţi peste atâtea urcuşuri şi coborâşuri pentru că sunt nişte persoane bune, sensibile, cărora le place să primească şi să ofere afecţiune. Atunci când sunt îndrăgostiţi, Peştii adesea trăiesc într-o fantezie creată de ai înşişi. Pentru ei, această fantezie reprezintă 90% din plăcerea unei relaţii. Au tendinţa de a idealiza partenerul, care poate fi atât bun cât şi rău în acelaşi timp. Acesta este unul din defectele Peştilor: este greu ca cineva să atingă acel standard înalt pe care Peştii îl stabilesc.

PEŞTII ŞI BANII

În general, banii nu sunt foarte importanţi pentru Peşti. Desigur, ei au nevoie de bani la fel de mult ca ceilalţi, şi mulţi dintre ei devin foarte bogaţi. Dar nu banii sunt obiectivul principal. Le place să ştie că fac treabă bună, să se poată simţi bine cu ei înşişi, să aibe conştiinţa împăcată, să fie scutiţi de orice durere şi suferinţa – acestea sunt cele mai importante lucruri pentru Peşti. Peştii câştiga bani în mod intuitiv şi instinctiv. Ei îşi urmăresc mai degrabă intuiţia decât logică. Ei au tendinţa de a fi extrem de generoşi.

Aproape orice fel de nenorocire poate convinge un Peşte să împartă ce are cu cei din jur. Cu toate că aceasta este una din calităţile lor cele mai importante, Peştii ar trebui să fie mai atenţi cu finanţele lor. Ar trebui să aleagă cu mai multă grijă persoanele cărora le vor împrumuta bani, ca să evite astfel tendinţa celorlalţi de a profita de bunătatea lor. Chiar şi atunci când Peştii nu sunt bogaţi, tot le place să cheltuie bani cu scopul de a-i ajuta pe alţii. În acest caz, ar trebui să fie extrem de atenţi. Cu toate acestea, Peştii trebuie să înveţe să spună nu câteodată şi să se ajută pe ei înşişi în primul rând. Poate că cel mai mare impediment pe plan financiar pentru Peşti este atitudinea pasivă a acestora.

În general, Peştilor le place să meargă acolo unde îi duce viaţă. În special în ceea ce priveşte probleme financiare, Peştii ar trebui să fie mai agresivi. Trebuie să facă lucrurile să se întâmple, să îşi creeze propria bunăstare. O atitudine pasivă nu îi va face decât să se confrunte cu diferite eşecuri şi să piardă o mulţime de şanse. Îngrijorarea în legătură cu siguranţa financiară nu le va oferi acea siguranţă. Peştii trebuie să urmărească ceea ce vor cu tenacitate.

CARIERA ŞI IMAGINEA PUBLICĂ

Peştilor le place să fie percepuţi de către ceilalţi ca persoane înstărite din punct de vedere spiritual şi financiar, persoane generoase şi filantropice. Ei admira oamenii cu inima mare, filantropii. Admira persoanele care se ocupă de afaceri la nivel înalt şi le-ar place să conducă ei aceste pari întreprinderi. Pe scurt, le place să aibe legături cu diferite organizaţii care fac diferite lucruri pe scară mare. În cazul în care peştele vrea să aibe o carieră de succes şi să îşi atingă adevărata capacitate profesională el trebuie să călătorească mai mult, să se aduce suplimentar şi să înveţe mai multe despre lumea reală. Cu alte cuvinte, au nevoie de un pic din optimismul ieşit din comun al săgetătorilor pentru a reuşi acest lucru.

Din cauza caracterului lor generos, Peştii îşi vor alege de obicei profesii în care îi pot ajuta pe alţii. Acesta este motivul pentru care mulţi dintre ei devin doctori, asistenţi, asistenţi sociali sau profesori. Câteodată va dura destul de multă până un peşte îşi va da seama ce vrea să facă cu adevărat în viaţă pe plan profesional, dar imediat ce îşi vor da seama trebuie lăsaţi să-şi manifeste interesul pentru domeniul pe care îl aleg. VIAŢA PEŞTILOR În viaţa lor de familie, Peştii trebuie să reziste tendinţei de a relaţiona doar pe baza sentimentelor şi a dispoziţiilor. Este nerealist să se aştepte ca partenerul lor şi ceilalţi membri ai familiei să fie la fel de intuitivi precum sunt ei. Este nevoie de mai multă comunicare verbală între un peşte şi familia lui. Dintr-un schimb de idei relaxat şi neemoţional va beneficia toată lumea.

Unii dintre Peşti au o înclinaţie spre mobilitate şi mutat de colo colo. Pentru ei, prea multă stabilitate înseamnă un fel de restricţionare a libertăţii. Urăsc să fie blocaţi într-un singur loc pentru totdeauna. Gemenii guvernează a 4a casă (a căminului şi familiei) a Peştilor. Acest lucru ne arată ca Peştii au nevoie de un mediu la domiciliu care să susţină dezvoltarea intelectuală. Tind să îşi trateze vecinii precum familia - sau precum o familie extinsă. Unii Peşti pot avea o atitudine duala legată de viaţă de familie – pe de o parte le place să se bucure de susţinere emoţională, dar pe de altă parte urăsc obligaţiile, restricţiile şi datoriile pe care le au faţă de familie. Pentru Peşti, găsirea unui compromis înseamnă o viaţă fericită de familie.

CARACTERISTICILE PEŞTILOR

Dacă Peştii au o calitate remarcabilă, aceasta este credinţa lor în ceea ce este invizibil, spiritual, psihic. Pentru ei această parte a lucrurilor este la fel de reală precum pământul pe care calcă – atât de reală încât îi va face deseori să ignore aspectele vizibile şi tangibile ale realităţii cu scopul de a se concentra mai mult asupra aspectelor intangibile şi invizibile.

Articol tradus de Cristina Saghin (sursa: www.horoscopes-love.eu)

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....