CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Spiritualitate / Totul despre Berbec

Rating:5Voturi: 3 Vizualizari: 7181 Publicat la data: 2010-02-22 Autor: Saloane.ro

Totul despre Berbec

Berbecilor le place să facă diferite lucruri, şi din cauza pasiunii pe care o depun deseori uita să ia în calcul consecinţele. Da, de multe ori încearcă să fie diplomaţi şi plin de tact, dar acest lucru este foarte dificil pentru ei. Când reuşesc însă acest lucru, li se pare că sunt necinstiţi şi falşi. Este foarte greu pentru ei să înţeleagă mentalitatea diplomaţilor, a constructorilor consensuali sau a personalului secretariat. Aceşti oameni sunt de obicei implicaţi în şedinţe interminabile, discuţii, convorbiri şi negocieri – toate acestea li se par Berbecilor o pierdere de timp atunci când sunt atât de multe lucruri de făcut, atât de multe obiective de atins. Un Berbec poate înţelege însă, după ce îi explică cineva, că aceste convorbiri şi negocieri – indulgente sociale – duc într-un final la acţiuni mai eficiente.

Lucrul interesant este ca un Berbec este rar capabil de a simţi răutate sau ura – chiar şi atunci când poartă un război. Berbecii lupta fără să îşi urască oponenţii. Pentru ei totul este o distracţie, un joc. Când cineva se confruntă cu o problemă va spune de obicei „hai să ne gândim la acest lucru, să analizăm situaţia”. Nu este şi cazul Berbecilor. Un Berbec va gândi „ceva trebuie făcut, haideţi să încercăm să facem ceva”. Desigur, nici una dintre variante nu este imbatabilă. Uneori este nevoie de acţiune, alteori de gândire. Dar un Berbec tinde să se axeze pe partea de acţiune. Acţiunea şi gândirea sunt principii total diferite. Activitatea fizică are la baza forţa brută. Gândirea şi analizarea presupun neutilizarea forţei – presupun că persoană să stea pe loc. Pentru un atlet, analiză nu este eficientă; aceasta nu va face decât să îi încetinească timpul de reacţie. Atletul trebuie să acţioneze instinctiv şi instantaneu. Acesta este modul în care Berbecii tind să se comporte în viaţă.

Ei iau decizii rapide, bazate pe instinct şi deciziile lor se transformă în acţiune aproape imediat. Atunci când gândesc clar, acţiunea lor este puternică şi încununată de succes. Atunci când intuiţia nu le spune nimic, acţiunile lor pot fi dezastruoase. Să nu credeţi că acest lucru îi va speria pe Berbeci. Berbecii sunt conştienţi că asemeni unor buni războinici care în decursul unei bătălii pot căpăta câteva răni, aşa şi ei se pot implica în câteva dezastre în încercarea lor de a se manifesta. Toate acestea fac parte dintr-un joc. Berbecii se simt suficient de puternici pentru a depăşi orice furtună. Există foarte mulţi Berbeci intelectuali. Pot fi gânditori puternici şi creativi. Dar chiar şi în acest caz ei tind să se manifeste asemeni unor pionieri – sinceri şi brutali. Acest tip de Berbec are tendinţa de a submina dorinţa pentru lupta fizică, în favoarea celei mintale. Berbecii sunt cu adevărat puternici.

În general, Berbecii au o mare încredere în sine. Acest lucru de bază, credinţa lor nezdruncinată în ei înşişi îi ajută să treacă prin cele mai dificile momente ale vieţii. Curajul şi încrederea în sine îi fac lideri înnăscuţi. Conducerea lor este mai mult cu titlu de exemplu, decât o realitate.

BERBECII ŞI DRAGOSTEA

În căsnicie şi relaţii, Berbecii sunt de obicei atraşi de persoanele pasive, blânde, pline de tact şi diplomaţie – de cei care au abilităţile sociale care lor le lipsesc. Partenerii lor întotdeauna reprezintă o parte ascunsă din personalitatea lor, o parte pe care ei înşişi nu o pot exprima personal. Berbecii obişnuiesc să încerce să obţină ce îşi doresc în mod agresiv. Au tendinţa de a se arunca cu capul înainte în relaţii şi căsătorii. Acest lucru este valabil în special în momentul în care Venus şi Soarele sunt în Berbec. Dacă un Berbec vă simpatizează, va accepta cu dificultate un răspuns negativ; va face multe atentate pentru a vă cuceri.

Cu toate că Berbecii pot fi deseori exasperanţi în relaţie – în special în cazul în care partenerul de cuplu nu îi înţelege – ei nu sunt niciodată rău intenţionaţi sau cruzi în mod conştient. Aceasta se întâmpla deoarece sunt atât de independenţi şi siguri pe ei încât le este aproape imposibil să vadă punctul altcuiva de vedere. Acesta este motivul pentru care Berbecul are nevoie de un partener cu o mulţime de calităţi sociale. Partea bună este ca Berbecul este foarte sincer, o persoană pe care te poţi oricând bază şi cu care vei şti întotdeauna în ce situaţie eşti. Ce îi lipseşte în diplomaţie are în plus în integritate.

BERBECII ŞI FINANŢELE

Berbecii excelează de obicei că agenţi imobiliari sau constructori. Banii în sine nu sunt la fel de importanţi pentru ei ca alte lucruri – acţiune, aventura, sportul, etc. Îi motivează nevoia de a susţine şi de a fi priviţi cu admiraţie de către partenerii lor. Banii este doar o modalitate de a atinge plăcerea, care este alta motivare importanta. Un Berbec lucrează cel mai bine atunci când îşi conduc propria afacere sau propriul lor departament în cadrul unei corporaţii. Cu cât trebuie să dea mai puţine ordine de cât mai sus, cu atât mai bine. Ei se descurcă mai bine pe teren decât în spatele unui birou.

Berbecii sunt oameni care muncesc din greu; pot câştiga sume mari de bani datorare puterii lor şi a energiei lor fizice ieşite din comun. Venus este planeta reprezentativă pe plan financiar, ceea ce înseamnă că Berbecii vor trebui să-şi dezvolte calităţile sociale în scopul de a-şi atinge potenţialul maxim. Doar finalizarea unei munci – lucru la care Berbecii se pricep – nu este suficientă pentru a atinge succesul financiar. Trebuie să aibe în vedere cooperarea cu ceilalţi. Clienţii şi colegii de serviciu trebuie să se simtă confortabil; multe persoane trebuiesc tratate corespunzător în vederea dobândirii succesului. Odată ce Berbecii îşi dezvoltă aceste calităţi – sau angajează pe cineva care să facă acest lucru pentru ei – potenţialul lor financiar este nelimitat.

CARIERA ŞI IMAGINE PUBLICĂ

Unii ar putea crede că fiind un fel de pionieri, Berbecii doresc încălcarea convenţiilor sociale şi politice ale societăţii. Dar acesta nu este cazul Berbecilor. Berbecii sunt pionieri în limite convenţionale, în sensul că le place să îşi înceapă propria afacere într-o industrie deja pusă pe picioare. Capricornul guvernează casa a 10a (a carierei) a Berbecilor. Saturn este planeta care le guvernează viaţa şi aspiraţiile profesionale.

Acest lucru ne spune câteva chestii interesante legate de caracterul Berbecilor. Asta înseamnă, în primul rând, ca pentru a putea atinge întregul lor potenţial pe plan profesional, Berbecii trebuie să dezvolte anumite calităţi care le sunt oarecum străine: trebuie să devină administratori şi organizatori mai buni; trebuie să acorde mai multă atenţie detaliilor şi să urmărească dezvoltarea pe cale lungă a proiectelor întreprinse şi a evoluţiei propriei cariere. Nimeni nu poate depăşi un Berbec atunci când vine vorba de realizarea obiectivelor pe termen scurt, dar o carieră este un obiectiv pe cale lungă, este construită în timp. Nu puteţi avea o abordare „rapidă” a acestei probleme!

Unii dintre Berbeci au probleme în a duce un proiect la bun sfârşit. Din cauză că se plictisesc extrem de repede, ei prefera se delege vechiul proiect unei alte persoane cu scopul de a începe ceva nou. Acei Berbeci care vor învăţa să amâne un pic începerea unui alt proiect înainte că cel vechi să fie terminat vor avea parte de mult succes în viaţa profesională. În general, Berbecilor Berbecilor le place că societatea să îi judece pe baza meritelor proprii, a realizărilor lor efective şi reale. Reputaţia obţinută din denaturare şi supraapreciere li se pare falsă.

VIAŢA BERBECILOR

Berbecul este, desigur, cocoşul în casă. Bărbatul Berbec va avea tendinţa de a delega sarcinile domestice femeii. Femeile Berbec vor dori să îşi domine partenerii. Ambii sunt îndemânatici în jurul casei. Amândoi vor familii mari şi amândoi cred în importantă şi caracterul sacru al familiei. Berbecul este dedicat familiei, deşi nu îi face neapărat plăcere să stea pe lângă casă. Având în vedere că Berbecii sunt prin natura lor combativi şi hotărâţi, ei pot deseori uimi prin blândeţe, vulnerabilitate şi gentileţe în relaţia cu copiii şi partenerul de cuplu. Racul (dominat de Lună) le reprezintă casa a 4a (a căminului şi a familiei).

Când Luna este bine aspectată – sub influenţe favorabile – în momentul naşterii Berbecului, acesta va fi foarte tandru în relaţia cu familia şi îşi va dori ca familia să îl susţină. Berbecilor le place să vină acasă după o zi lungă pe câmpul de luptă al vieţii, în braţele unui partener înţelegător şi care îi va iubi necondiţionat. Berbecul considera că este suficient „război” în lume – şi îi face o plăcere deosebită să participe la el. Dar atunci când vine acasă, Berbecul are nevoie de confort şi siguranţă.

CARACTERISTICI BERBEC

Berbecul este prin excelenţă activistul zodiacului. Nevoia Berbecului de acţiune este un fel de dependenţa, şi aceia care nu înţeleg cu adevărat personalitatea Berbecului pot avea unele greutăţi în a înţelege acest lucru. În realitate, acţiunea este conceptul central al întregii psihologii a Berbecului – cu cât mai directă şi îndreptată către o ţintă sigură este acţiunea, cu atât mai bine. Dacă stai să te gândeşti, acesta este idealul psihologic al războinicului, al pionierului, al atletului sau al managerului.

Articol tradus de Cristina Saghin (sursa: www.horoscopes-love.eu)

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....